Scudo Sports

2010 yılında salcano firmasından beklentileriniz!

Scudo
@cengizakgün onerınız icin tesekkur ederim hangı bisiklete ne kullnamalıyız mesela? somut fikirler alabilirmiyiz

@bayramakgul

bayram bey alu kullanıyorum özellikle maşalar alu astro impetus için. biraz daha üst seviye maşa kullanılabilir
yani açıkçası ben maşamı değiştirmeyi düşünüyorum
bisikletin bir yerinden kısmadan biraz daha üst seviye maşa....
2010 modellerinde süper olur.....

Anlamadığım çok garip bir olay var görünen her şey ortada fakat bazı firmalar sanırım hazımsızlığından olsa gerek ürüne çamur atmakla meşkuller izmirde yaşıyorum ve hergün akşamları yeni açılan sasalı bisiklet yolunda 5 veya 6 arkadaş turluyoruz yaklaşık her akşam 40 km kadar pedallıyoruz bunun zevikini yaşaması için kuzenim orkun u da aramıza almak istedik ve ona bir bisiklet almak için yola koyulduk salcano markasıda gündemde iken bir bakalım dedik ve bostanlıda sundu bisiklete gittik sağolsun ali bey bizimle gereğinden fazla ilgilenip bütün ürünleri hemen hemen deneme imkanı sundu. Gerçekten çok begendik ve piyasa araştırması yapmak için bir kaç yere daha bakacağımızı söyledik . Kendisi o kadar olgunlukla karşılayıp tabiki yine bekleriz tavrı ile bizi uğurladı magazasından gercekten profesyonelliği bizi çok etkiledi .neyse hemen akabinde karşı tarafta bir yere gittik göztepe sahil yolunda firma ismini zikretmek istemiyorum ama çok garip bir olayla karşılaştık gercekten ne olduğumuzu anlamadık bu arkadaş bize salcanonun çok kalitesiz ve hizmet anlayışı sıfır diye bir muhabbet actı ki şasırdık kaldık resmen ağzımız açık kaldı ,bu güne kadar bu firma nerdeydi hiç bir ağı yok kullandığı ürünler şişirme ürün falan filan diye ama orkun ve ben birbirimize baka kaldık sanırım bu arkadaşın bir yarası var bu firmaya karşı ve beş dakika daha durmak istemedim o mağazada ertesi gün derhal ali beyin yanına gidip hemen bisikleti almaya karar verdik ve alışverişimizi gercekleştirdikten sonra çok güzel bir sohbet başladı aramızda gercekten ali bey in esnaflığı dürüstlüğü ve samimiyeti gönlümüzü fet etti olayı aynen anlattık ve aldığımız cevap karşısın da yine çok şaşırdık ali bey bizi bir kere daha şaşırtı ve cevap aynen profesyonelce verildi herkes nasibini yer kimsenin malına çamur atmam atamam oldu .sizi cani gönülden kutluyor ve bu samimiyetinizi her zaman bekliyoruz salcano firması izmirde çalışması gereken firmayı tam 12 den yakalamış bence tebrikler....

@mücahitaltunbaşbiz bayierimizle ve kullanıcılarımızla buyuyoruz buna servislerimiznde desteğini katmaya calısacagız sizin olumlu dusuncelrınız bizi tesvik ediyor elestırelernizde bizi yonledırıyor herekese tesekkurler

Şehir ve tur gezilerine yönelik modeller gelişecek mi, yeni modeller var mı?

2008 astro'm var. sele borusu heralde 20-25 cm. kadar ve malesef son ayarda bile bacaklarımı zorluyor. izmit bölgesinde adam gibi bir servis ve yedek parçacı da olmadığından uzun bir sele borusu almak üzere yarın istanbul'a gideceğim. Gitmek zorunda kaldım. Bu seviyedeki bir bisiklete hiç yakışmış mı? Bi 10 cm. daha uzun olamaz mıydı?

Çamurluklar, arka bagaj,ön arka aydınlatma, dinamo, park ayağı dahil 12-13 kg.mı geçmeyen 28'' bir şehir veya hybrid bisiklet bekliyorum 2010 da Salcanodan.

sadece 14"-16"-18" boy kadrolar değilde daha ara sayılarda olmalı bence çünkü suanda 303SRD kullanıyorum 16" kullanıyorum 1.78 boyum var ve bana küçük gelior 18 de büyük geliyor.
araştırdım bacak boyu vs faln bana en uygun 16" lik bi kadro olması lazım.
ancak ben genelde arazide sürdüğüm için şu an çok zorlamıyor. ancak 17 olsa daha rahat ederdim diye düşünüyorrum.

AYRICA

şu frenlere bir çözüm artık
frenlerde boşluk var hava boşluğu var nisan da aldım anca şimdi götürdüm bisikleti fabrikadan eleman gelicekmiş..

daha önceden de geldi bi tane adamı dövmemek için kendimi zor tuttum.
dedi sen bilmezsin hidrolik frenleri bunların hepsi böyle faln ama baska frenler denedim baska arkadaslarımızın hidrollik frenlerini denedim tam istediğim gibi benimkinde kollar geri giderken bile tam gitmiyor... bunun boşluktan olabileceğini düşndüm...
ancak gelen eleMAL ın tepkisi ve davranışı beni çok kızdırdı...

Ömür boyu kadro garantisi canlı renkler ve 10-12 kg civarında hafif full amortisorlu modeller beklentilerimin başında aklıma geldikçe zamanlada yazarım beklentilerimi...

http://www.byacibadem.com/Anthem_X_advanced.jpg

http://www.byacibadem.com/trekremedy99carbon.jpg

Tasarım sadece gösterişli kolajveya şekilli desenlerle değil canlı ve uyumlu renklerle olmalıdır yukarıdakı trek'de olduğu gibi...

Ayrıca salcanoya çamur atan sevisler ne alıp veremedikleri var anlamıyorum gerçi bizim millette yabancı marka sevdası vardır tabikide bazı konularda katılıyorum çünkü adamlar yüksek teknoloji kullanıyorlar ama şu bir gerçekki yerli mallarımızı desteklemezsek devrim arabaları gibi olurlar :( bende 2 tane salcano var NG222 ve NG255 performansından kullanım rahatlığından gayet memnunum elcikleri ağrı yapıyordu onlarıda çıkartınca sorun halloldu...

.

Ben geçen hafta Salcano Alu bisiklet satın aldım. Fiyatına göre yüksek performanslı bir bisiklet. Ancak selesi beni çok rahatsız etti. Velo' nun jelli selelerinden bir tane aldım ve rahatladım. Ayrıca elcikler de çok kötü. Hem yerlerinden oynuyorlar, hem de sert ve 3 günde ellerimi nasırlaştırmaya başladığından. Ritchey' in kauçuk elciklerinden bir çift aldım ve şimdi rahatım.
100TL' ye yakın bir masraf yaptım ancak şu an bisikletimden gayet memnunum.
2010 yılı için Salcano firması bu bahsi geçen elcik ve selelerde değişiklik yaparsa en azından önümüzdeki sene bisiklet alan kişiler memnun kalır.

web sayfası hala hatalı..... beklentim 2010 da düzelmesi....

Evet arkadaşlar sölediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
Bende kurban bayramında bisiklet alıcaktım dedim 2010 modellerini bekleyim ama artık neredeyse içimdeki heves dahi geçmeye başladı..
Eğerki sitede bu konu ile salcano'nun yetkili şahısları var ise bu konu hakkında artık çok geç oldu ama bir net cvp verilmesi gerekmektedir...
2010 modellerini beklerken kış geldi..

Geri