Scudo Sports

2010 yılında salcano firmasından beklentileriniz!

desenler, kadro seçenekleri, renkler, malzeme uyumlulukları konusunda salcano ileride de kendisini aşacaktır, inanıyorum da,
"Yaptık, elimizde kaldı" diyo salcano

Bu foruma girmeden önce, gidecek bi bianchi mtb alıcaktım kesin.
E şimdi bilgilendim, corratec xtrail cross base istiyorum.
keşke salcanonun bu tür bi modeli olsaydı diyorum. Salcano şehir bisikletlerin kadroları sadece 18 miş herhalde, bana büyüğü lazım.

İyimser bi tahmin yapalım.
Salcano, Trek, Giant, Merida, Sedona, Scott, Corratec, Cannondale v.b.
Türkiyede bu bisikletlere sahip kısım %10 olsa

No name, çift amortisörlü, X marka bisikletlere sahip kısım %90 değilmidir sizce de?

Salcano bu forumdaki görüşlere değer verecek ve tabi ki isminin üstteki %10luk kısım içinde hoş durduğunu biliyorlar. :)
Ama para kazanmak için %90lık kesime de diğer X firmalarla aynı kalitede piskiletler üretecek ne yazık ki!

Salcano %90 ın fikrini ileride değiştirecek gibi,
belediyelerle etkinlikler süper fikir.
Allah yolunuzu açık etsin.

@bayramakgul

Scudo
salcanonun üst grup kadroları hiç gösterişli deil bnce ilk olarak kadro görünümünü deiştirmeleri lazım ng101 in kadrosunun assosdan bi farkını goremedim bn + amblemde bi yenilik yapmaları lazım ve 17.5" kadro da yapsalar manyak olur :D

burda yazılan her sey bızım ıcın cok onemli ilginiz icin cok teskkur edriz her seyı dikkate alacagız 2010 hazırlıklarımızda

1.) Servislerinde kalite çok düşük.
2.) Artı kadroları değiştirmelerini ve önceki yıllardan farklı kadroları kullanmalarını ve geliştirmlerini rica ediyoruz.
3.) Salcano da hiç yol bisikleti yok, fiyatları uygun olan bir firma olduğundan SLR900'den daha kaliteli ve daha uygun fiyata yol bisikletleri olması bizle açısından çok iyi olacaktır.
4.) Şehir bisikletlerinde komponent kalitesi daha yüksek olan seçeneklerde sunulmalı.

17.5 inch gibi bucuklara kadar varan kadro boyları sunarlar mı bilemiyorum ama en azından 16, 18 inch boyutlarındaki kadroların yanına 15 ve 17 inch boyutlarındaki kadrolarda eklenmeli bence.Merak ettigim bi şeyi de burda sormak istiyorum.Neden kadro üreticileri kadrolarını genellikle 14,16,18... inch ya da 15,17,19... inch olarak satışa cıkarıyorlar?Neden bu boyutların hepsi birden müşteriye sunulmuyo ya da sunulamıyo?

Servislerini daha özenle seçmeli ve eğitim vermeliler bence.
Yüksek modellerde olduğu gibi alt modellerde de bisiklet bileşenleri ayrıntılı verilmeli, daha da ayrıntıya girilebilir.

İlk olarak 2010'da Salcano'dan en büyük beklentim bir yol bisikleti modelidir.
Salcano'nun mtb bisikletleri daha çok geliştirmeleri gerektiğini düşünüyorum örneğin;her modelde en az 2 farklı renk seçeneği olabilir.En önemlisi Servis ağının mutlaka daha çok geliştirilmesi firmaya olumlu bir katkı yapacaktır mutlaka.

benim acizhane fikirlerim bunlarla sınırlıdır...Herkeze iyi pedallar

salcano 2010 yılında xt komponentli bisikletler çıkarsa ve bunlarda karbon,aliminyum kadro seçenekleri olsa
stickerler değiştirilse
rock shox ve suntourun üst model amortisörleri kullanılsa
salcano süphesiz 10 numara olur ;)

her modelde 2 renk secneğimiz var yol bısıkletı konusunda calsımalarımız var 2010 modelleri bitmek uzere parcalar konusunda tavsıylerınız dikkate alacagız tesekkurker

bir de 17.5 inç assos kadro olsa 2010 yılında ve üzerinde salcano ve assos stickerları daha değişik bir şekilde olsa bir de kadro biraz daha hafifletilse ben alırım kesin :) çünkü assos un salcano nun en şık en kaliteli kadrosu olduğu söyleniyor ;)

Shimano Nexus 8-Speed kullanılan bir bisiklet. Çamurluklar, arka bagaj, park ayağı dahil 12-13 kg.mı geçmeyen 28'' bir şehir veya hybrid bisiklet bekliyorum 2010 da Salcanodan.

bence tarzlar arttırılmalı.
yani sadece MTB-city bike-road diye değilde STREET-FR-DJ gibi kadrolar ve bisikletler çıkarması lazım bence
bakın çoğu iyi firmanın hepvar(scott-voltage/giant-brass-stp/canonndale-chase)
bence biraz ekstrem sporlarada önem verilmeli.
meselaa arnavutköye yaptığınız proje çok güzel ama birde yine arnavutköy tarafında boğazköy bolluca nın oralarda ormana FR parkuru yapılabilinir ve çokta iyi işleyeceğinden eminim. iyi sunum yapılırsa.

bence servis noktaları çoğaltılmalı ve kalifiye servis elemanı yetiştirilmeli

bende ngf 27 kullanıyorum bisiklet bir harika şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım iki arkadaşımda da salcano asos modeli vardı onlar da çok memnun
du ta ki, bisiklet leri ormanda çalınana dek
benim beklentirerim ben kendi bisikletimi genelde kendim ayarlarım
bisikletlerinde kulandıkları kompanentler üst sınıflar için konuşuyorum
oldukça başarılı sadece amortisörler daha kaliteli olabilirdi naçizane fikrim
her keze selamlar saygılar

Amartisor her modelde genel problem bence, her sınıfta kullanılan amortisör sanki bi alt sınıfa kaydırılmalı , en alt sınıf iptal edilmeli , en üst sınıfata bi üst seviyeye geçilmeli , buda fiyata yansıtılmalı bence ..

• Beğen
Tepkiler: bayramakgul
Bugün katlanır bisiklet almak için antalyaya gidecektim gitmeden önce salcanonun kendi sitesinden antalyadaki bayilerinin telefonlarını buldum ve aramaya başladım 2 tanesi bianchi önerdi (anlamadım nasıl oluyor) 4 taneside salcano esay modelinden bi haberlerler. Şimdi bu bayilerle nereye kadar gidilir siz karar verin adam resmen bana başka marka önerdi !! Diğerleri ise bayiliğini yaptığı firmanım ürünlerini tanımıyorlar. Bence 2010 da Salcano bunlara çok dikkat etmeli hizmet içi eğitimmi verecek, bayilerini daha kalifiyelimi seçecek çaresini bulması lazım beyaz eşyacının sattığı bisikletçi olmaktan kurtulmak zorunda dahada büyümek istiyorsa.

@Anıl Kuşaksız

Bisikletin Görünümü Değil Performansı Önemli.
Bu Arada Bende 15 Temmuzda Alu Alıyorum;D

Yukarıdaki yazımda katlanabilir bisiklet modeli Salcano easy yazılması gerekirken yanlışlıkla salcano esay olarak yazılmıştır düzeltirim kusura bakmayın.

Geri