Erhan YILDIZHAN
Üye
- Tepki
- 64
desenler, kadro seçenekleri, renkler, malzeme uyumlulukları konusunda salcano ileride de kendisini aşacaktır, inanıyorum da,
"Yaptık, elimizde kaldı" diyo salcano
Bu foruma girmeden önce, gidecek bi bianchi mtb alıcaktım kesin.
E şimdi bilgilendim, corratec xtrail cross base istiyorum.
keşke salcanonun bu tür bi modeli olsaydı diyorum. Salcano şehir bisikletlerin kadroları sadece 18 miş herhalde, bana büyüğü lazım.
İyimser bi tahmin yapalım.
Salcano, Trek, Giant, Merida, Sedona, Scott, Corratec, Cannondale v.b.
Türkiyede bu bisikletlere sahip kısım %10 olsa
No name, çift amortisörlü, X marka bisikletlere sahip kısım %90 değilmidir sizce de?
Salcano bu forumdaki görüşlere değer verecek ve tabi ki isminin üstteki %10luk kısım içinde hoş durduğunu biliyorlar.
Ama para kazanmak için %90lık kesime de diğer X firmalarla aynı kalitede piskiletler üretecek ne yazık ki!
Salcano %90 ın fikrini ileride değiştirecek gibi,
belediyelerle etkinlikler süper fikir.
Allah yolunuzu açık etsin.
@bayramakgul
"Yaptık, elimizde kaldı" diyo salcano
Bu foruma girmeden önce, gidecek bi bianchi mtb alıcaktım kesin.
E şimdi bilgilendim, corratec xtrail cross base istiyorum.
keşke salcanonun bu tür bi modeli olsaydı diyorum. Salcano şehir bisikletlerin kadroları sadece 18 miş herhalde, bana büyüğü lazım.
İyimser bi tahmin yapalım.
Salcano, Trek, Giant, Merida, Sedona, Scott, Corratec, Cannondale v.b.
Türkiyede bu bisikletlere sahip kısım %10 olsa
No name, çift amortisörlü, X marka bisikletlere sahip kısım %90 değilmidir sizce de?
Salcano bu forumdaki görüşlere değer verecek ve tabi ki isminin üstteki %10luk kısım içinde hoş durduğunu biliyorlar.
Ama para kazanmak için %90lık kesime de diğer X firmalarla aynı kalitede piskiletler üretecek ne yazık ki!
Salcano %90 ın fikrini ileride değiştirecek gibi,
belediyelerle etkinlikler süper fikir.
Allah yolunuzu açık etsin.
@bayramakgul