Scudo Sports

2010 yarış takvimi

belki de federasyon ile ilgili bir konu daha açılmalı değil mi arkadaşlar

Scudo
of yaaaa ne güzel inanmaya başlamıştık iyiden iyiye master ların 120 km yarış koşacağına yine 5o km cıktı yarıştan sonra bana katılmak isteyen olursa 70 km pedal basalım acığı kapatırız.:)

Ali yarıştan sonra 70 km yaparız ama bisiklete farları takmak lazım.İstanbulda yapılcak yarışlarda 100 km olur kim bilir?

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
2010 yarış takviminden haberi olan var mı?
sanıyorum konu başlığı buydu ancak bu kadar değerli yorumlardan sonra sezon açılış Alanya yarışları tarihi belli olsada henüz ortada hatta ufukta bir takvim yok belirsizlik inşaallah en kısa sürede giderilir
Alanya yarışına katılacaklara şimdiden başarılar.

Yol bisikletine gönül vermiş arkadaşları en iyi parkurlardan olan Alanya parkuruna bekleriz. Parkur tempoculara oldukça uygun az yokuşlu bol rüzgarlı bir parkur.

• Beğen
Tepkiler: soner çicekoğlu
@d.berkay

Bunlara çok takılma Berkay, bisiklet sporu zor bir spor, bu zorlukların içinde zaman zaman sıcak olma da olmalıdır, netice itibariyle herkes eşit koşullarda yarışı koşuyor ve en dayanıklı olan kazanıyor. Bence de zaman "sıcak" bir zaman ama yine de temmuzda yarış yapıldığı takdirde çok daha fazla serbest sulama istasyonları ile durum tolere edilmeye çalışılacaktır kanımca, ayrıca 700-800 metre irtifada (kızılalan) koşulacağını da hatırlıyalım bu da nem ve sıcaklığın azalması açısından artı bir puan.

Hakan abi doğru söylüyorsun da hatırlarsan Manisa yarışında yarışçılara su dağıttılar ancak sular güneşin altında durduğu için neredeyse kaynama sıcaklığındalardı.. İçmeyi geçtim vücuduma döktüğümde bile yakıyordu..
Yarışın Kızılalanda olması tabiki avantaj ancak o tarihte Alanya'daki otellerde vs. yer sorunu olabilir ve fiyatlar çok yüksek olabilir.. Gerçi o tarihlerde yarış olması reklam vs. açısından güzel ama yine de ister istemez bu tür dezavantajlarıda düşünmek zorundayız.. Neyse o zaman bir gelsinde hayırlısı ile detaylar konuşulur tabi..

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
evet arkadaşlar yıllar sonrada olsa giresundanda ben katılacağım master yarışlarına şimdiden herkese başarılar bu arada mesafe kış sezonu acısından hazırlanma bakımından iyi diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Otel konusunda haklısın Berkay, ama işte o daha önce kaldığımız Ases otel gibi çok turistik olmayan esnaf otelleri de bulunabilir sanıyorum, fiyat yine de eylül veya nisandan yüksek olacaktır sanıyorum, neyse zaman yaklaşsın bir çözüm bulunur inşallah

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@soner çicekoğlu

Doğru kış sezonu nedeniyle masterlar için uygun bir kilometre, belki gelecek yarışlarda değişebilir ve uzayabilir mesafeler, ama senenin bu zamanı için gayet uygun.

• Beğen
Apart oteller uygun olabilir tabi 3-4 kişi anlaşılırsa . yazın büyük ihtimal dolu olur veyahut yarış tarihi kesin belli olduğunda 2-3 ay önce erken rezervasyon yaptırılıp fiyat düşebilir.

• Beğen
@temu90

kızılalana cıkarsındsa inebilirmisin biraz düşün bakalım:)

tabikide ferdi sporcularda örneğin gaziantep ferdi sporcular 3 5 kişi tpolanıp bi firma ile anlaşıp ortak forma diktirebilir. bir sponsorun veya birkaçının logosu amblemi tabikide olur öyle bi zorunluluk kısıtlama yok
sadece takım sporcuları aynı tip forma girmek zorunda ferdilerde öyle bi zorunluluk yok...

@YUNUS TERKİN

Yani mevzuat ve yönetmelik problem olmaz diyorsun??özelliklede yol yarışlarında...bak sonrada start yerinde hakemler sorun çıkartmasınlar bize yok sponsorluk anlaşması,yok reklam anlaşması falan filan diye ortada kalmayalım..

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
start yerinde hakemler sorun çıkarırsa formayı ters giyersiniz olur biter hiç olmasa o kadar emek masraf boşa gitmez başarılar herkese

Geri