Scudo Sports

2010 yarış takvimi

son durum nedir masterler ne oldu yarış kaç tane kaç km oldu bende konuyu dizi filim izler gibi okuyorum izliyorum vala ufaklıkla rçıkın sizler aradan meydan master pehlivanların uleynnnnnnnnnnn :D bende yarışmak istiyorum pislet yok hiç bişey yok ah ahhhhhh amca dede olduk bide yaaaaaaaaa son durum ne arkadşlar sonuç ne bu konunn sonucu
ama şu bir gerçek hakan yazman kardeşi tebirk ediyorum adam ilk yol yarışı koştuğunda arkalarda geliyordu şimdi süper gelişmiş hep ilk 10 içinde görüyorum vala yolun açık olsun hakan abi bu sene daha iyisini yapmanı temeni ediyorum lütfen az daha ver kendini bu işe hayat gelip geçiyor bu günlerde bir daha ele geçmiyor maksat derece değil spor o atmosferi yaşayabilmek gurup içinde soluyabilmek bunlar bile insana yetiyor bisiklet sporunu seven bir kişi için herkese bol salıklı günler delrim tek temenim master yarışalrınında 100 kişi start ile başlaması çekişmeli geçmesi

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Scudo
arkadaşlar planlar hesaplar yapılıyo gibi ama bu senekı yarışlarda süprizlerde olabilir giresun bölgesiolarak o süprizede talibizzzzzzzz

sanırım konu başlığı 2010 yarış takvimi açıklandımı idi.evet 2010 yarış takvimi açıklandı mı aceba?

Malesef hala açıklanmadı..

bu sene federasyonun veledrom inşaatına başlama projesi var bildiğiniz üzere ne dersiniz 2011 sezonunda veledromda bir yarış koşarmıyız

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
gecen seneki takvimden bir farkı yok bence zaten yarışların yarısı alanyada merak edecek fazla bir şey yok. cekiliş sonucları bekler gibi heyecan yaptırıyorlar millete:)

Gereksiz mesajlar temizlenmiştir arkadaşlar, lütfen seviyeyi korumaya çalışalım.

Sanırım artık pazartesiden sonra takvim açıklanır, eğer söylentilerde denildiği gibi ay sonunda Alanya'da yol yarış olma ihtimali varsa zaman iyice yaklaştı, kulüplerin yazışmaları vs açısından sanırım son haftalara giriyoruz ve hepimizin meraklarının sona ereceğini ümid ediyorum.

arkadaşım söledi,alanya mtb yarışına ferdi lisans ile katılabilirmişim,junior klasmanındayım.yaş 15.anlatırmısınız,benim bildiğim sadece klüpler katılabilir,alanya mtb yarışına.

Yalnız 15 yaşındaysan Junior değil yıldız kategoride yarışabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
takvimden haberim yok ama bugun can dededen aldıgım bir haber kapadokya yarısları iki ayrı tarihde yapılacakmış
yarışın biri 27 haziran ama diğerinin tarihini bilmiyoruz henüz.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
eğer aynı hafta olacaksa 25-27 haziran kapadokya olur.

arkadaslar 24/01 de kackar bisiklet yarışı olucakmı?

bu hafta sonu ancak ne bir konu ne bir mesaj var nolucak??

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Geri