Scudo Sports

2009 Yılında FOX'un Yenilikleri!

jant seti harika gözüküyor

Scudo
Tahminim bos cikmamis sanirim, fazla detaycilik olarak algilanmisti ama Fox'un kumandasinda gercekten Shimano parmagi varmis;

http://i253.photobucket.com/albums/hh58/haliliozturk/IMG_1624.jpg

Bu kadarda olmaz ki ama dimi kanka...

Bu adamlar varyaaa....

Bu tür haberlerin devamını bekliyoruz Türkiye'deki bu konudaki eksiklikler sizin sayenizde kapanacak.

Öncelikle herkese selam Halil abi eski xt 765 yeni çıkan xt 775 arasında ne fark var bilgilendiriirsen sevinirim...

Kumanda Hasan ağbinin de söylediği gibi gerçekten çok tatlı....
Yarın loto oyniğim bari...

Yani anlaşılıyor ki bu aparatı 2008 F Series RLC me takabileceğim; doğru mudur? Eğer öyleyse sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını :)

bi sorum olucak bu aparat 2008 f serısı rlc yede takılabılıyormu ?

halil abi sen bizim baştacımızsın bu haberleri verdiğin için tşkler

@glopusgold

Aparattan kasit gidondan kilitleme koluysa yanit evet, aparattan kasit sokma mil ise yanit hayir.

Bu arada konuyu 4. ayda acmisim, neredeyse 1 yil olacak ancak haber niteligi halen güncel :)

Yalnız aparat F Serisi RLC amortisörlere takılamıyor. Sadece 2008 RL modellerine takılabiliyor.

Bu haberi ben de alınca yıkılmıştım.

Berkay bu konuda %100 emin misin? Ben bu haberi derlerken 2008 modelerin hepsinin uyumlu olacagi, 2007'lerde ise böyle bir uyumun söz konusu olmadigi yaziyordu her yerde.

@HaliliOzturk

aparattan kastım gıdondan kılıtlemeydı bende de 2008 rlc var banada takılamaz demıslerdı takılır dıye okudugumda ıkılemde kalmıyım dıye sormak ıstedım sadece rl serılerılerıne oluyormus acaba sonradan ole bır aparatmı gelıstırıcekler?

@HaliliOzturk

Halil Abi ben de senin gibi biliyordum. Hatta geçtiğimiz Aslı Bisiklet Toplantısı'nda da bu konu konuşulmuştu. Fakat malesef olay biraz farklıymış. RLC'deki Compression özelliği Remote Lock-out'u engelliyormuş.

Zaten baktığımızda 2009 RLC'de de Remote LO yok. Ama bu hiçbir zaman olmayacağı anlamına gelmez. Umarım seneye RLC'ler içinde LO geliştirirler.

Selamlar,

2009 Fox ların gidondan kilitleme sistemleri ile ilgili bir yazı okumuştum geçenlerde ama şimdi nerede olduğunu çıkaramadım.

Fox'un bu yeni sisteminin piyasadaki diğer gidondan kilitleme sistemlerinden daha hızlı çalıştığı söyleniyordu, hatta en hızlısı olacakmış. FOX özellikle bu iş için ayrı bir çalışma yapmış. Ayrıca maşa ağırlığında da ufak bir azalma söz konusu galiba, taç kısmını yeniden tasarlamışlar. Fox lar 1500gr lar civarına indiler en sonunda.

Valla bu vaziyet altında, bu arada SID ler de 32mm oldu ve 1500gr a çıktılar, FOX güzel bir avantaj daha yakalamış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: MertSayın
Geri