Scudo Sports

2009 Sezonu Yarış Takvimi Açıklandı ! Yorumlar ve bilgiler için Buyrun

Scudo
bir şey dikkatimi çekti kapadokyadaki iki yarışta aynı gün mü yapılacak?

@Nevzat K.

Tarih kısmına dikkat etmemişsin galiba Nevzat; Birisi 26.06.2009 diğeri 28.06.2009 ;)

@Bora TİRKİ

Merhaba

Cmt ve pazar Alanya Yol yarışına girmek için Alanya'daydım.

Federasyon başkanımız Emim Müftüoğlu ile görüştüm ve bu görüşme arasında tabii ki ; Manavgat yarışı hakkında konuştum.

Emin beye "Manavgat yarışının iptal durumunun olup olmadığı" sordum.

Kendisi; "Federasyon olarak iptali düşünmediklerini,fakat Manavgat belediyesinin yarışa sıcak bakmadığını söyledi.
En kötü ihtimalle yarışın mutlaka olacağını,manavgat'ta olmazsa başka bir yerde kesin yapılacağını söyledi.
Olumsuz gelişen bir olay durumunda federasyonun sitesinden mutlaka duyurulacağını belirtti."

Bize düşen antrenmanlara devam edip, beklemek olacak.

@Bora TİRKİ

İnşallah şu ekonomik şartlarda her yolu zorlayarak bu organizasyon yapılır da "oh atlattık" bunu deriz.

Yarışta beraber start almak dileğiyle, bir mucize olursa aynı gün finişe bile gelirim :)

Merhaba Bora Bey,
Bende yarış konusunda yeniyim.Daha doğrusu şöyle izah edeyim resmi yarış olarak katılımda bulunmadım.Ben bursada yaşıyorum.birkaç soru soracağım
1.Resmi yarışa katılım şartları nedir?
2.Resmi yarış takvimine baktım bursa yok neden?bunun için yapmamız gereken bir durum var ise yapmaya çalışalım inşallah.(Tabi diğer şehirler içinde bir zaman ayırmak isteriz)
Çünkü Bursa uludağ bisiklet yarışı için kullanılacak mükemmel bir yer.Bizler burada ferdi olarak faaliyetlerimizi gerçekleştiririz..Faaliyet gücümüz profosyonel ve adrenalinle geçer
teşekkürler yanıt verirseniz sevinirim
iyi günler

@dependence

Merhaba

Resmi yarışa katılmak için ; GSGM ferdi lisans çıkartman gerekiyor.
Evet,bu sene de bursa'da resmi yarış gözükmüyor.Fakat geçen sezon olduğu gibi ,Bursa'da özel bir organizasyon olur.

selam;
Her şeyden önce yarış takvimi için teşekkürler.
ben 26 -30 ağustosta yapılacak olan inebolu- afyon yarışına katılmak istiyorum.Başvuru şartları varmı ve de nereye başvuracağım.

başvuru yok g.s.m lisansını cıkart ve yarışa gel bu kadar basit

Federasyon yarışı yok ancak Gökaylar bu sene de boş durmayıp mutlaka bir iki yarış düzenlerler...

mtb ve yol yarışları arasında büyük bir çakışma olmasada gene var Trabzon Türkiye Şampiyonası 23 haziranda başlayıp 25 haziranda bitiyor 26 hazirandada nevşehir yarışı var geçen sene çanakkaleden nevşehire giderken bir çok klip ve sporcu çok zorluk çekti yetişemeyenler oldu(mesela biz) ondan sonra K.A.P Avrupa şampiyonası test yarışıyla mtb dağ bisikleti Türkiye şampiyonası çakışıyor gene.Ayrıca harcırahlarımız aylar sonra yatarken bu kadar üst üste yarış nasıl koşucaz onuda bilmiyorum umarım bu sene harcırahlarımızı 1 2 hafta içinde alırız

manavgat ta maraton yarışı iptal ama mtb yarışı olcak heralde

foruma ilk defa katılıyorum bisikletçiler hep burda kimi seviyor kimi biniyor ama binenler daha iyi umarım yolların birinde karşılaşırız hangi dönem antrenör oldunuz benimki 90 sporcu yetiştiriyormusunuz ben tamircilik yapıyorum ama hayalimde hep bisiklet var ve öyle kalacak en önemli tururumuz sahilden istanbula gitmek oldu 1380km 8 günde eskiden de yarışmıştım ömer ali erikçi yaşar tekin ahmet erikçi murat suyabatmazla da kastamonu da yarışmıştım

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
süper süper bisikleti seviyorum, sporu seviyorumm...

@bisela

eski topraklar cıkıyor meydane:)

abi ii hoş ta bu yarışlara nasıl katılcaz biz onunda bilgisini verrmisin lütfen

forumda bununla ilgili bir çok topic var biraz araştırırsanız bulursunuz

Geri