Scudo Sports

2009 Sezonu Yarış Takvimi Açıklandı ! Yorumlar ve bilgiler için Buyrun

abi biz bu yarışlara nasıl katılabiliriz yardımcı olrmuısunz

Scudo
tesekkürler abi gaziantep e herkezi bekliyoruz ona göre daha önce geldiniz mi bilmiyorum ama cok güzel bir parkurumuz var eminim memnun kalacaksınız

selam,
benim gibi amatörlerin yarıştığı organizasyonlar yapılıyor mu.ben kendimi denemek istiyorum da hani hergün antremen yapıyorum ama nerdeyim bilmek istiyorum.bilginiz dahilinde ise yardımcı olursanız sevinirim. sagılar.

Kendinizi çok amatör hissediyor olsanız bile istediğiniz arazi yarışına katılabilirsiniz.
Tabi yolda günlük antrenmana ek olarak, arazide de teknik sürüş kabiliyetlerinizi geliştirmelisiniz.Ama dediğim gibi seviyeniz ne olursa olsun, istediğiniz yarışa katılabilirsiniz.

gözümüz artık özel yarışlarda geçen sene çok yarış vardı ist.da ...ama bu sene tık bile yoq BENCE KRİZ SPONSORLARIDA VURDU :D:D :(:(

pekı bora abı katılım ıcın ne yapmamız gerekıyor yanı bu saatten sonr katıla bılıcegımız herhagı bır mtb yarısı varmı bu yıl ııcn

@gokhan erdogan

Kusura bakmayın, uzun zamandır foruma girmiyordum.

Neyse önümüzde Artvin hariç 2 resmi yarış var.GAziantep ve Alanya.

Federasyon haricinde illerde özel organizasyonlar yapılıyor.

Yarış dünyasını takip edersen,görebilirsin.

En kötü kendi arkadaşlarınla 4 km lik bir parkur belirleyip yarışabilirsiniz.

Antrenman amaçlı.

Şimdi ise yarışcı arkadaşların önün de Artin Yarışı..Bu yarışlar görüyorumki sosyal ve ticaret olarak o şehirlere Bir nebze de olsa canlılık vermesi gerçekden çok güzel.Katkılarından dolayı emeği geçen herkese tşk ler.
Arkadaşlara da kazasız belasız başarılar diliyorum.

(link)

Bir resim de benden olsun.. :)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
bora abi bir sorum var polonezköy yarışınada geleceğin yıldızları olcak mı???

en iyi haber manavgat maratonunun olması takvimde

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@Dogukan Artuç

Doğukan sadece ; Yıldız erkekler kategorisi var.:in:
Geleceğin yıldızları yok.

Sen nerede oturuyordun?

Bu arada kısmetse 2010 yarış takvimi ilk yarıştan 1 hafta falan önce açıklanır mı?

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@d.berkay

temennimiz:D

@d.berkay

heralde şubat sonu açıklarlar :D

Bugün Ozan'la federasyonu aradık ancak kimse açmadı telefonu..
Hem Artvin ve Alanya yarışlarının harcırahları hemde yarış takvimi konusunda bilgi almak istiyorduk.. Yarın tekrar arayacağım bakalım..

Geri