Scudo Sports

2009 Sezonu Yarış Takvimi Açıklandı ! Yorumlar ve bilgiler için Buyrun

Scudo
o akıllı benim Aybars...haa birde yarış senin bitiremediğin :)) parkurda olmayacak."At Alanı"sen anladın onu..Yardım için gelmezsin.Biliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
faka bastı birol hoca

@toramanbirol

Vallahi cevap verecek bir şey yok. Tepede görüşürüz.

Yardım için gelmem; başkaları yüzünden sevdiğin birinden laf işitmek pek hoş değil. :(

Arkadaşlar tarihlere dikkat ettiyseniz önemli bir çakışma yok yol ve mtb yarışları arasında, geçen sene olan bu sorunu düzelttikleri için yetkililere çok teşekkür etmek istiyorum, bu sayede hem mtb hem de yol yarışlarına katılım sağlayabileceğiz beni şimdiden heyecan kapladı, İstanbuldan kimler katılıyor bakalım ay sonundaki Alanya açılış yol yarışına (Gerçi ben bu sefer Alanyadan katılacağım ama neyse :D )

geçtiğimiz senelerde alanyada yapılan ilk yarış K.A.P Tacettin Özsavaş bu sene alanyada değil heralde antalya yazıyor

Tecrübeni ve haberleri bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler Bora Abi. Ayrıca Manisa yarışının takvime girmesi çok sevindirici çünkü MTB sektörü güzel bir parkur daha kazandı...

Arkadaşlar Manisa yarışı, Birol Hoca'nın da yazdığı üzere yarıştığımız parkurda yapılmayacakmış. At Alanı denilen yaylada yüksek irtifada yapılacak.

Ben eminim ki, Birol Hoca yine tek başına sayılabilecek şekilde çalışıp çok güzel bir parkur yapacak. Geçtiğimiz Manisa yarışında ben 1 kazık çaktıysam, o 20 kazık çaktı. Bu konuda hakkını yiyen ben değilim ama...

artvin'deki yarışa katılmak isterim yaza doğru zaten artvine kaçma düşüncem vardı :)

Valla Artvin deki yarışı bende yeni gördüm ve çok mutlu oldum..
4 yılımı oralarda geçirmenin ve oralarda bisiklet sürememiş olmanın burukluğu vardı içimde, inşallah yazın o buruklukta yerini huzura bırakıcak :)

bora abi tesekkürler...:)

İst-Artvin peehh yola bak 1,5 gün yol sürer kara yoluyla :p

@force

Otobüs ile tam 24 saat sürüyor ;)
Ankara-artvinde 19 saat sürüyor :)

artvinde yarış olmasına sevinenler artvinlimi acaba,ben artvinliyim ve yazın zaten gitmeyi düşünüyordum

Yok Ordu'luyum. Sanırım ilk defa Karadeniz'de bir mtb yarışı düzenlenecek. Hem bu yüzden hem de memleketime yakın olması sebebiyle ulaşım konusunda daha az sıkıntı çekeceğimden sevinçliyim.

bora abi bilgiler için teşekkürler fakat manavgat mtb xc yarışı takvimde yazmıyor onun sebebi nedir acaba heralde duyduğum kadar 4 nisan cumartesi de xc koşulcak

Artvin Rize ye yakın mı acaba ? Öyleyse hem yiğenleri görmeye giderim hem yarışmaya ;)

@Hakan Yazman

Artvin Rizeye yakın Hakanım:)

Bizlerde Samsun bisikletçileri olarak takvimi aksatmadan mücadele etmeye çalışacağız.

Şimdiden herkese başarılar dilerim.

Geri