Scudo Sports

2009 corratec halcon güncel fotolar sayfa 13 te

Scudo
@yys200

bu aslında yaş ile değilde boy ile orantılı.bunun hakkında bisikletforumda ve deltabisiklet de bilgi verilmiş. kısaca söylemek gerekirse kardeşim boy olarak 165cm ve daha yukarısı için 18" küçük gelir kanatindeyim:in:

recep abi benim boyum 174 o zaman küçük olur demi? Ama ben bu bisiklete alıştığım için herhalde bu bisikleti sürerken çok rahat ediyorum ama yinede ben bisiklete binerken başkası baktığında çocuk bisikletine biniyor falan bu tür şeylerinde olmasını istemiyorum. Kısaca abim sence bu anlattıklarıma bakarak bisikletimin bakımlarını yaptırıp kullanmalımıyım yoksa değiştirmelimiyim yada başka ne yapabilirim?

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
@Ziya TÜRKYAŞAR

şimdi baktım girmiş gerçekten.zaten eğer stokta olmasa dahi eğer alırsanız erkende girebiliyor stoğa ben seleyi stokta yokken aldım hangi gün stoğa girceği hakkında tarih yazdılar.

çok şık duruyor

• Beğen
Yaklaşık bir ay önce bisiklet arayışındayken internette aramadıgım sormadıgım mail atmadıgım site kalmamasına rağmen L kadro boyunu bulamadığımdan dolayı alamadığım içimde ukde kalan bir bisiklettir kendileri gerek kadronun rengine ve gerekse şekline duyduğum aşkı kelimelerle ifade edemem çok hoş bir bisiklet olduğunu belirterek iyi günlerde kullanmanızı temenni ediyorum ;)

• Beğen
@Ziya TÜRKYAŞAR

hayırlı olsun,güle güle kullanın.ben teşekkürederim

bayağı bi parçasını değiştirmişsiniz. bambaşka bi corratec olmuş.bir de km saatini ortaya nasıl taktınız.

• Beğen
Hayırlı olsun recep abi gerçekten çok güzel bir bisiklet iyi günlerde kullan sana bir şey sorucam bende yeni bisiklet aldım castello marka castello marka bisikletler iyi oluyor mu ?

• Beğen
Recep abinin makinesi. .

Recep abi bisikleti aldığın ilk günden bu yana hayli değiştirdin ve bisikletin tartışmasız şuan da gerek renk uyumu gerek parçaları bakımından çok güzel.

Durmak yok, Mtb ye devam. .

• Beğen
Recep Abi konuyu yeni gördüm kusura bakma.:eek: Abi SPD ye bir an önce geçmeni tavsiye ediyorum.Performansın çok artacak emin ol.Ayrıca XTR'a yakışmıyo platform pedallar :D

• Beğen
Geri