Scudo Sports

2009 corratec halcon güncel fotolar sayfa 13 te

Scudo
@Recep TOPAL

Benim de geçen hafta ayın 15'inde sipariş ettiğim Ergon elcikler, bugün itibariyle elime ulaştı. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım; hatta uçuk kargo paraları olmasa, herhalde bisikleti direk bu siteden toplardım :p

fren vites kolları LX olduğu halde öyle bir bisiklette düşük gibi gözükmüş hayret :D ama gerçekten mükemmel bir bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
@Umut Gül

sorun olmaması çok güzel olmuş umut.elcikleri aldığımda kül bulutu sorunu vardı belki ondandır 1 ayı bulması ama 2.üründe daha erken geldi.şimdiden hayırlı olsun
önceden bisikletler için kargo ücreti almıyorlardı,şimdi alıyorlar sanırım.her üründede değişik kargo ücreti var birde :)

• Beğen
Tepkiler: Umut Gül
@Recep TOPAL

Teşekkür ederim abi.
Evet o dönemde aldıysan eğer, o yüzden bi gecikme olmuş olabilir. Ben siteden alışveriş yapmayı düşünen diğer arkadaşlara da yardımcı olması açısından belirteyim istedim bu durumu.
Bunun dışında belirtmeden geçmemem gereken bir durum daha var; önce large sipariş edip de, daha sonra okuduğum incelemelerde small size elciklerin, eğer gerçek anlamda büyük elleriniz yok ise, boyutta olduğunu öğrenmemle müşteri hizmetlerine attığım mail sonucu derhal siparişimi değiştirdiler. Bunun, işini gerçekten iyi yapan Türk firmalarını tenzih ederek, geriye kalanlara müşteri hizmetlerinin nasıl olması gerektiği konusunda iyi bir ders olduğunu düşünüyorum. Umarım ülkemizde de bu şekilde müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmaların sayısı artar...

• Beğen
Donanım çok güzel olmuş.
Güle güle kullanın, kazasız - belasız.

• Beğen
öncelikle çok güzel bir bisiklet toplamışsınız.tebrik ederim sizi!!bakmaya doyamadım gerçekten:)
kadroyu nereden aldıgınızı ögrenebilirmiyim?ve diger donanımları da belirttiginiz siteden mi temin ettiniz?daha ucuzamı geliyor onu merak ettigim için soruyorum.teşekkürler şimdiden..

• Beğen
arkadaşlar öncelikle bu bisikletin jantı kaç benim bisikletim var 18 jant sizce 18 jant çok mu küçük olur yoksa sorun olmaz mı dıştan bakınca küçük mü görünür:) cevaplarınızı bekliyorum...

• Beğen
@utku bayburt

kadro olarak değilde bisiklet olarak alındı,değiştirilerek bu hale geldi.yabancı siteden aldıklarım şunlar;
allay sele
ghost suluk
elite karbon suluk kafesi
giro eldiven
shimano lx kaliper
ergon grips gx3

aslında kimini türkiyede bulamadığımdan aldım kiminide hazır kargo parası vermişken bi kaç eşya fazladan aldım.ama genel itibari ile uygunlar.:in:

• Beğen
Tepkiler: utku bayburt
@yys200

benim bisikletin jant ı 26" dir.sizinki 18" sanırım buna bakarak değerlendirirseniz küçük durur dediğiniz gibi ama sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: utku bayburt
recep abim sence benim bisikletim 18 vites 18 jant ben 16 yaşındayım bu bisiklet boyut olarak bana küçük müdür??

• Beğen
Geri