Scudo Sports

2009 corratec halcon güncel fotolar sayfa 13 te

Güle güle kullan, çok şık bir bisiklet...

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
Scudo
Bisiklet mükemmel, seleye ayrıca hayran kaldım.
Çok asil ve hafif duruyor.
İyi pedallamalar.

• Beğen
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
@CELİL ÖZTÜRK

hayırlı olsun sanada celil kardeş
resmindeki bisikletse gayet güzel görünüyor.kırmızı siyah beyaz karışımı:in:

@Hüseyin Kaynak

espiri mahayetinde mi yoksa gercektenmi diyorsun anlamadım hüseyin.:)

Merhaba Recep Bey,

İyi günlerde kullanın bisikletinizi. Bence gayet iyi görünüyor. Sürüş deneyiminizide anlatırsanız memnun olurum.

Bunun dışında ERGON GX3 Türkiye'den mi aldınız? şayet öyle ise nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim lütfen?

teşekkür ederim.

• Beğen
@Ziya TÜRKYAŞAR
ne demek ziya bey

öncelikle teşekkürediyorum güzel yorumunuz için.sürüş olarak gayet konforlu bir bisiklet oldu diyebilirim.birde lastiklerimi değiştirirsem daha güzel olcağını tahmin ediyorum.
ERGON GX3 leri yurtdışından aldım adresini hemen veriyorum.eğer ergon hakkında ne düşünüyorsunuz derseniz inanın farkına hemen varıyorsunuz çok rahatlar bileği tam destekliyor ve ağrı hissetmiyorsunuz:in:
(link)
ben teşekkürederim

• Beğen
Tepkiler: Ziya TÜRKYAŞAR
Recep Bey,

Çok teşekkür ederim. Sizden alır almaz bilgiyi siparişimi geçtim. Lakin barendler elimi ağrıtıyor ve bu görüntüdeki barend in ele daha uygun olduğu izlenimine kapıldım. Bende ingilizce yazan sitelerdeki eleştiri yazılarını okudum olumlu görüşler bildirmişler. Barend olmazsa olmaz diyorum...Özellikle 50 km üstü sürüş yaptığımız için insan barendsiz yapamıyor.

saygılar,
Z.T

• Beğen
@Ziya TÜRKYAŞAR

evet şuan stokta gözükmüyor ama başka modelleride var isterseniz onlara bakın.eğer aceleniz yoksa siz siparişi gecin 1 ay içinde elinizde olur.

@Recep TOPAL

Recep Bey,

Ben yeni bir kullanıcı olduğumdan dolayı size özel mesaj atamıyorum. Lakin forumda en az 50 mesaj atmam gerekiyormuş.

Buradan sorabilirim ancak. Bu gösterdiğiniz sitede daha birçok ilgi çekici ve TR de olmayan ürünler mevcut. Gümrük konusunda bir sıkıntı çektiniz mi öğrenmek isterim. 1 alıp TR de 3 ödemek gibi bir vergiye mağruz kalabilirmiyiz? elbet alacağımız şeyler yüksek tutarda olamaz. 100 eurolar en fazla diyelim,parça parça getirtebilirim 1 seferde değilde birkaç seferde bazılarını. Yardımcı olursanız sevinirim.

saygılar,
Z.T

• Beğen
@Ziya TÜRKYAŞAR

2 defa ürün getittirdim hiçbir sorunla karşılaşmadım sadece bazen 1 ayı bulan ürünler olabiliyor:)
size tafsiyem 150€ gecmesin birde her aldığınız paket 1kg ve altı değer olsun bana böyle dendi ve bende böyle alışveriş yaptım.hiçbir sorunla karşılaşmazsınız

• Beğen
Tepkiler: Ziya TÜRKYAŞAR
Geri