Scudo Sports

2009 corratec halcon güncel fotolar sayfa 13 te

Scudo
Bisiklet güzel.Parça seçimi isabetli.Renk uyumu oldukça iyi...Zevkle oluşturulmuş bir bisiklet.Gözüme takılan;bisikletin bir ayaklığının olmaması.Takılırsa iyi olur düşüncesindeyim.Hem çizilmez hem de kadro korunmuş olur.Kadro koruyucu olarak Setlaz'ın kadro koruyucuları var.Bir bakın derim...Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
@Cihan Aydan

ilginiz için teşekkürler öğretmenim.:) yaz tatilinizde geliyor yavaş yavaş:p
ayaklık vardı onu söktüm:) setlaz'ı araştırcam.tekrar herşey için teşekkürler:)

Gule gule kullanın.Ben seleyı merak edıyorum; havası uzun suruslerde kacıyormu ve ustune otururken hava basmak mumkunmu?

• Beğen
@Ozzgurr

sele ayarını ben hala anlamış değilim.bilende biri olmadığı için nasıl geldi ise öyle kullanıyorum:) hatta alırken küçük birde pompası vardı ayrı satılıyordu onuda aldım ama dediğim gibi beceremedim.

en güzel tarafı bence gidon :) hharika birşeyy ... bisiklette çok güzel iyi qünlerde kullanın

• Beğen
Lastikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben dün ormanlık alanda az kullandıktan sonra bugün farkettim yanları bayağı zayıf... Hatta bir kenarı yaklaşık 4 mm yırtılmış. Bu lastiklerin garantisi varmıdır acaba? ben yırtık bölümü yamaladım ama şimdilik idare etsede yeni lastik almam gerekecek. Sanırım Schwalbe little albert bile bundan dayanıklıdır...

• Beğen
@Recep TOPAL

Rica ederim:)Evet geliyor bakalım güzel bir yaz.İyi geçecek inşallah...

Ayaklığı sökmeseniz iyi olurmuş...Tabi tercih meselesi:)Setlaz kadro koruyucu aynı zamanda elcikleride var...Bende elcikleri ve kadro koruyucusu var...Ve çok memnunum.Yumuşacık elcikler rahat ve nasır yapmıyor:)
Ben 10 tl'ye bakırköyden almıştım.Ama sağlam diğerlerine göre boyu uzun ve kadroyu tamamen örtüyor neredeyse...Reflektörde var üzerinde...Google yazıp aratınca görürsünüz...

• Beğen
@Enes ÇALDIR

garantisi olup olmadığını bilmiyorum.lastikler çokta kaliteli değiller zaten bende değiştircem lastikleri Schwalbe marka lastik almayı düşünüyorum.asfaltda yoruyor vede normal dağ yolunda ise pek tutucu gelmedi bana tarttığımı hatırlıyorum yanılmıyorsam 500gr civarı gelmişti hafif olduğundan pek dayanıklı değiller.

Harika kırmızı-beyaz kombinasyon çok güzel olmuş.İyi günlerde pedallamanız dileği ile,,,

• Beğen
Geri