Scudo Sports

2009 Bianchi Alikut....

onurcan tokuş

Daimi Üye
Tepki
238
Bisiklet
Scott
Uzun zamandır resimlerini ekliyeyim diyordum.Sınavlardı,derslerdi derken kısmet bugüneymiş:p
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Sivas'ın soğuğundan dolayı her tarafı buz tutmuş haldeyken:D ;
(link)

Parçalar;
Kadro: 26" Alüminyum 7005 Triple Butted
Maşa:SUNTOUR 26" SF9-Epicon RLD Air.
Jant: 26" MTB Mavic Crossride Disk. Siyah
Lastik MICHELIN XC Hardterrain
Vites Takımı:Shimano SLX
Fren Ön - Arka: Hidrolik Disk "Shimano" Slx Km-665 Rotor Ksmrt 64 160mm.
Sele: Fizik Tundra
Çamurluk:Zefal XXT
Furç yatağı,gidon,spacerlar,sele borusu:FSA

Scudo
Hayırlı olsunn iyi günlerde kullanın..Alikutt her haliyle mükemmel yalnız camurluk pek hoş durmamıs en azından benım görüşüm olarak belirteyim..Cıkarırsanız daha sade bir görünüme sahip olacaktır :)

bisikletiniz hayırlı olsun.
bisikletin üzerindeki çamurluklar umarım kalıcı değildir görümünü bu şekilde pek hoş durmuyor...
kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
18'' kadrosu var tabi ki:in: .Alıkut sadece disk frenli olarak satılıyor.Kadrosu V fren uyumlu değil. Çamurlukları geçici olarak taktık.Sivas'ın yolları bir türlü kurumadı.Yaz'ın çıkartacağım :)

donanım olarak harıka bır bısıklet.kadrosu benım pek hosuma gıtmıyor.oda kısısel zevk meselesı:)
camurluk konusuna bende katılıyorum.zaten kalıcıda degılmıs.hayırlı surusler dılerım

• Beğen
güle güle kullan Onur.Ahh birazda hafifletseniz şunu.Can Abi'ye selamlar.

• Beğen
Rengarenk bir bisiklet olmuş.Her yeri dolu bisikletin:)Boş bir yer göremedim:)Hayırlı olsun...Kazasız sürüşler...

• Beğen
Herkese Teşekkür ederim:)
@matrixod

Aleyküm selam Oğuz.Hafifletme işini yazın yapacağız;)

@Emirhan Atasöz

Gidonun doluluğu hoşuma gidiyor.Zevk meselesi:D

• Beğen
Tepkiler: matrixod
Bence gidonun üzerindekiler çok hoş..Ayıp olmassa gidona neler taktınız bunları yazabilirmisiniz :) bende aynısından taktırmak istiyorum.. :) hayırlı olsun bu arada :p

• Beğen
eet çok gusel.bende yeni bisikletimin fotolarını koymak istiyorum ama nasıl yapılıyordu unuttum.yardım edebilecek biri var mı?

• Beğen
Geri