Scudo Sports

2009-2010 Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları

bişey soracaktım.ben yarışa katılacağımda,üsküdardan temin ettiğiniz araclara bineceğiz. 2 yada 3 ardaşımda gelmek istiyor.yarışları izlemeye.ayarladığınız araclarda yer konusu sorun olurmu acaba.arkadaşlarım icin.cevabınızı bekliyorum...

Sayğılarımla mc_emre

Scudo
Öncelikle bu yarışa katılacağımı büyük bir hevesle yazmak istiyorum! Hiçbir iddiam yok sadece ortamı görüp, kendimi sınamak ve eğlenmek istiyorum..

Birkaç sorum olacak ;

1-)Ulaşım ücretli mi?
2-)Yarışa katılım ücretli mi?
3-)Tek başına gelecek arkadaşlar için yedek kıyafetlerini ve eşyalarını bırakabilecekleri görevli,araç vs..olacak mı?

• Beğen
Tepkiler: emre güven
@Onur Kalafat

*Ulaşım ücretsiz.
(Avrupa yakasından : Sirkeci yada Beşiktaş'tan gelen arkadaşlar Üsküdar sahilde 8.00 ile 9.00 saatleri arsında iskele önünden alınacak)
*Yarışa Katılım ücreti alınmıcak.
*Yedek kıtafet vb. şeyler için bisikletçi arkadaşlarımız fedakardır. Araba ile gelen herhangi bir arkadaşımıza bırakabilirsin.:in: Endişen olmasın .

Kendi aracıyla gelecekler için yol tarifi verebilecek kimse var mı acaba?
Teşekkürler.

@fatih-1975

eğer şile yolundan gelecekseniz çekmeköy sapağından sapacaksınız ışıklar sizi bekliyor olacak :D ışıklardan karşıya sola döneceksiniz ilerlediğinizde çekmeköy mezarlığı sol tarafınızda kalacak orada yol t şeklini alıyor siz mezarlığın ordan sağa yukarı doğru çıkacaksınız migrosu göreceksiniz düz devam edin bir göbek daha karşınıza çıkacak onuda düz geçtiğinizde doğa parkının oraya gelmiş oluyorsunuz zaten orada bisikletcileri görürsünüz ;)

• Beğen
Tepkiler: fatih-1975
öokta ters kalıyorum esenlerde kalma ıhtımalım oradan ulasım cok zor benım ıcın

Canlı yayın olacakmı acaba.yoksa video kayıt yapıp daha sonra band yayın mı olacak tvlerde

haydarpaşada indiğim zaman kalkıcak otobüslere nasıl ulaşabilirim,yardımlarınızı bekliyorum.

@Onur Kahraman

bisiklet ile geliorsan.sahile cık harem tarafına doğru pedalla dostum,haremden sonra,üsküdar sahiline ulaşacaksın,kız kulesini falan göreceksin,pedallamaya devam et,üsküdar vapur iskelesine ulaşacaksın.giderken insanlara sormayı ihmal etme.unutma hep sahil boyu.

Ama bisikletsiz geleceksen eğer,haydarpaşadan üsküdara otobüs minübüs dolmuş ne va ne yok bilmiyorum.onun icin atla bi taksiye üsküdar iskelesine hemen gelirsin.tam bilmiyorum ama ortalama 10,13 km vardır.umarım yardımcı olmuşumdur..

Saygılarımla mc_emre:in:

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Slm milet puanlama ve 7000 ytl ödül dağılımı ve karagoriler nasıl olacak. Serkan bunları acıklarmısın.Birde parkur hakında birazda bilgi verırsen iyi olur.

Geri