Scudo Sports

2008 Gt Compe Fiyatı ?

abi gerçekten çok saol .....biz bilmiyoz bu işleri senin kadar kendi çapımızda atıp tutuyoruz....ne demişler çok konuşan, çok hata yapar.....bilmediğimiz konu hakkında pek konuşmamamız lazım .........saygılarımı sunuyorum .

ayrıca çok doğru söyledin benim içimden compe geçiyodu ama zone diyordunuz ben compe ile mutluyum zone daha iyi veya kötü olsada ben compe alıcam....en azından severek binicem ......saygılar ,,sevgiler.....

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
Scudo
beyler x4tune nin getirttigi bütün gt ler frestyle bmx tir hepsine uygundur

Marka GT
Ürün Adı Compe Siyah
Fiyat 395 EURO
Kadro Gt all around frame
Çatal Gt freestyle
Aynakol Seti Gt 3 parça crank
Vites
Fren Tektro
Jant/Lastik Alex 48 tel jant, Kenda Nevegal lastik
Açıklama Tüm Gt Bmx modellerinde ön arka fren, fren kablolarının karışmasını önleyen gyro rotor sistemi ve 2 çift peg tam olarak çıkmaktadır.
www.x4tune.com dan 0 ını sparis ede bilirsin istanbulda yasıyosan git mazasından al

• Beğen
Tepkiler: kamil şahin
Marka GT
Ürün Adı GT El-Centro
Fiyat 395 EURO
Kadro Gt all around frame
Çatal Gt freestyle
Aynakol Seti Gt 3 parça crank
Vites
Fren Tektro
Jant/Lastik Plain Black 36 tel jant, Kenda Nevegal lastik
Açıklama Tüm Gt Bmx modellerinde ön arka fren, fren kablolarının karışmasını önleyen gyro rotor sistemi ve tam olarak çıkmaktadır. Bu modelde 2 tane peg vardir. aynı fiyatta buda war bu daha saglam indirimde ve daha kullanıslı sen bilirsin ama

zone da seat tube selenin bulunduğu tüp krom.Compede down tube yani ön bölgedeki 2 tüpün alttaki tüpü krom.2 sindede geride kalan bütün tüpler güçlendirilmiş demir.Bence ön tüpün krom olması sele borusunun krom olmasından önemli.Compeyi öneririm.Fiyat hakkında hakkı abi doğru bilgiyi vermiştir.

ya bu ne ya 2008'in konusuna mesaj atmışlar.arkadaşlar sırf yazmak için mesaj göndermeyelim lütfen.yani 2008'deki konuya mesaj atmanın mantığı nedir anlamıyorum.özelliklede samet kırlı arkadaşım yeni üye olduğun için heralde boş yere mesaj atmışsın.

Geri