Scudo Sports

2007-2008 Geleneksel Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları başlıyor...

Scudo
serkan en baştaki (ilk sayfadaki) msjı da güncellesen daha sağlıklı olmaz mı :)

@elif

Serkan Abi buradaki eski tarihli mesajına müdahale edemeyeceği için ben ilk mesajı güncelledim :)

Yani 22.11 itibariyle ilk sayfadaki bilgiler güncel bilgilerdir

Arkadaşlar ben çok heyecenıyım fakat aynı zamanda endişeliyim acaba Çekmeköy de Belgrad kadar güzel olcakmı?Belgrad da şimdi yapraklarda sapsarı olcaktı gittiğimizde...:eek:

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
yarın aksam yetiştirebilirsem parkurun tam tur videosunu ekliyeceğim =)

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
Servisler saat kaçta ve tam olarak nereden kalkacak? Kızıltoprak Kaçkar' ın önü?

Ben ve Değirmendere' den bir arkadaşım sabah ilk trenle geleceğim. İstanbul' a varışımız 08.15-08.30 civarı olacak.

@ErkaL

Bunu yaparak tüm foruma büyük bi iyilik yaparsın Erkal abi...Ayrıca parkuru çok merak ediyorum acaba teknik inişler falan varmı...:rolleyes:

birkaç sorum olacak..

4 yarış halinde yapılacak yarışlar. her yıl oldugu gibi ilk yarış seri dışı mı olacak? yani genel klasman değerlendirmesinin dışında mı tutulacak ?

önceki yıllarda genel klasman dereceleri zamanların toplamına göre oluşturuluyordu. yani 3 yarışı da bitirenler arasında toplamda en kısa sürede bitiren 1. ilan ediliyordu. sanırım bu yıl puan sistemiyle değerlendirme yapılacak. bu sistemde puanlar nasıl sıralanacak? geçen yıl (50,48,46,44...) gibi birbirine çok yakın puanlar verilmişti ancak yine zaman sistemi uygulanmıştı. benim kişisel düşüncem, UCI yarışlarının puan derecelerinin örnek alınması. mesela ilk 10 a puan veren C2 klasmanındaki bir yarış için puanlar şöyle : (30,20,15,12,10,8,6,4,2,1) . böyle bir sistemle hem ilk 3 de olmanın ciddi bir avantajı olur hem de 3-10 arası sıralamalardaki yakın puanlar rekabeti arttırır. puan konusu bir açıklığa kavusturulursa çok iyi olur.

şimdiden teşekkürler.

Parkurun krokisi hafta sonu son değişiklikleri yaptık.
Parkur uzunluğu 4,5 km

http://img214.imageshack.us/img214/3333/krokizq4.jpg

Otobüslerin kalkış yeri belli oldu...
Üsküdar vapur iskelesinin tam karşısındaki tarihi çeşmenin önünden saat 9.30 da hareket edecek Çekmeköy'e.Gelecek olan arkadaşlar için vapur saatleri.

İ.D.O. Bayram günleri ve pazar günleri vapur kalkış saatleri

http://img46.imageshack.us/img46/5536/vapur4we3.jpg

www.ido.com.tr den alınmıştır.

Yarışa gelecek olan arkadaşların 9.15 te en geç orda olmaları gerekiyor.Bisikletlerin yerleştirilmesi ve diğer hazırlıklar için geç kalmamanız tavsiye edilir.

yarışa 5 gün varken puanlama ve yarışın seri içi ya da dışı oldugu açıklansa serkan ? :) ben az çok biliyorum aslında ama böyle bir platformda da duyurulmuş olsun

Lutfuler yazdi mi bilmiyorum ama 3 kisi de kesinlesti bu sabah bizden (dun sabah miydi yoksa :D )

Ud-i Lutfu Bey
Sayin Mehmet Sevim

ve de bendenizi listeye eklerseniz cok sevinirim :D

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Yanlış anlamadıysam eğer araçların kalkacağı Üsküdar Vapur İskelesi önünde Avrasya Marathonu için de buluşmuştuk..

para ödülü kategorilerde ilk kaça dağıtılacak acaba bu konu hakkında bilgi verilecek mi verilecekse ne zamana kadar verilecek acaba

Geri