Scudo Sports

2007-2008 Geleneksel Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları başlıyor...

mert fr katılıyorum kardeş. ayrıca insana hem hazırlık hemde kendine güven duygusu aşılar. Böyle yarışlar gerçekten güzel olur. Ayrıca kaynaşma konusuda gerçekten güzel olur... Bisikletimin ve kendi eksiklerimi tamamlarsam bende geleceğim.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Scudo
Selam Halil eger başlıgı taşırsan daha iyi olur gibi bir cok kişi sanırım bu kısımları ziyaret etmiyor ve dolaysı ile yarış ile ilgili gelişmelerden haberdar olmuyor. kolay gelsin

Konuyu sabit konu olarak Yarış Dünyası'na taşıdım arkadaşlar.

Malum bu 4 ayağı koşulacak olan bir yarışlar serisi. Zorluk derecesi adım adım yükseliyor. İlk yarışın hemen hemen hiç kimseyi aşırı zorlamayacak seviyede olacağını geçtiğimiz senelerden biliyoruz ;).

Herkesi bu güzel atmosferi tatmak için yarışlara bekliyoruz :)

Yarışa gelmek için katılma şartı olmadığını, güzel bir günde çay içip fotoğraf ve video da çekebileceğinizi hatırlatırım ;)

aslında yarışa katılmak isteyen ve 18 yaşından küçük olan arkadaşlarımız için bir şart var: Ailelerinden “yarışmaya katılabilir” şeklinde yazılmış, vekilin isminin, akrabalık derecesinin, imzasının ve kimlik numarasının bulundugu bir diklekce getirmesi. Çok önemli ihmal edilmemeli. Ayrıca aileleri ile gelecek olan genc arkadaşlarımız için bu form kayıt masasında bulunacak.

kesin geliyorum :) siz de mutlaka gelin, katılın, organizasyonun keyfini çıkarın :)

fr cilerde katılabiliyor mu yarışa ?

8 vitesim olmasına rağmen bende katılıcam 1. yarışa :)

@sinto

Evet gene böyle bişey yapalım..Olmaz mı?:)

Sinan tabii ki katılabiliyor, bmx de katılır isteyen herkes katılır, maksat eğlenmek ve iyi vakit geçirmek.
Zaten bu yarışlar bir festival havasında geçiyor, çok eğleniliyor ve çok iyi vakit geçiriliyor, bu yüzden kaçırılmaması gerekiyor...

@Hakan Yazman

Hakan abi biliyorum maksadım bilmeyenleri bilgilendirmek :) yarışta görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Aman tanrım, bir "yolcu" (ç)aldık MTB tarafına :) Yaşasın :p

Diğer yandan, FR'cileri ben asıl olarak 2. yarıştan itibaren bekliyorum. Çünkü ilk yarış nispeten teknik inişleri az ve basit olan bir parkurda yapılacak, zamanla da zorluk seviyesi artacak :)

Tabi ki bu hiç kimsenin gözünü korkutmasın, 4 yarışın hiç birisi keyif alınamayacak kadar zor olmuyor, her seviyeden biniciler için...

@mert fr

Evet mert fr,sana katılıyorum..Böle bir yarışta yıldızlarda olmalı.

Serkan şu aralar feyzbuk çılgınlığı son sürat gidiyor bu yarışı '' event '' bölümünde mutlaka bildirmeni tavsiye ederim ...

seyirci sayımızı arttırma şansımız olur

görüşmek üzere

@elif

Geçmiş senelerin fotoğrafları, Kaçkar'ın kendi sitesinde var:)

:) İlk Yarış tarihi 02-12-2007 ertelendi.
Olarak değişti.
Belgrad Ormanında yapılması planlanan Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları,Çekmeköy olarak yer değiştirdi.Çekmeköy Belediyesi yapılacak olan bu organizasyona desteklerinin sonsuz olacağını ve Çekmeköy'e bir canlılık getireceğini dile getirdi; yerel halkın da katılımını sağlamak ve bisikleti hiç tanımamış insanlar da göz önünde bulundurularak böyle bir değişikliğe gidildi.
Yarışların tamamı Çekmeköy de yapılacak.Belediye tarafından bisikletçilerin ulaşımını sağlayacak 2 otobüs verilecek.Ambulans ve sağlık ekibini hazırda bulunduracak.
Bu yıl yaklaşık dağıtılacak ödül bütçesi 7000-8000 ytl olacak aslında bütün bisiklet firmalarının katkılarını almaya çalışıyoruz ve bisiklet piyasası dışındaki firmalardan da parasal destek topluyoruz.Geçtiğimiz yıllara göre katılımın kat kat artacağını eminiz .;)
Parkur hakkında kroki
Otobüs saatleri ve diğer bilgiler Çekmeköy Belediyesi ile yapılacak olan son görüşmeden sonra 19.11.2007 tarihinde girilecektir.

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
hadi bakalım hayırlısı :) emeğiniz için teşekkürler..

belgrad'ı da özleyeceğiz ama... değişiklik olması da fena olmamış :)
ulaşım konusunda yardım olursa tabi :D

Geri