Scudo Sports

20 Haziran 3.Bakırköy Bisiklet Turu

@ercan o&o

bu fedayı kelimesi size hiç yakışmadı burada amaç bisikleti geliştirmekse boğaz köprüsü geçişi daha iyi ses getirir bence

ben bu etkinlik yapılmasın da demiyorum geçen hafta boğaz köprüsü yapılsaydı bu etkinlik zamanında yapılacaktı ama doğa ana izin vermedi bu haftaya sarktı şimdi de GEA etkinliğini mütevazilik göstererek erteledi kendileriniz tebrik ediyorum bu hafta boğazdan geçelim haftaya Bakırköy meydanındayız

Scudo
süper bir karar olmuş..
bu hafta boğaz
haftaya bakırköy...

4 bisiklet oradayız :)

başlığı da 20 haziran olarak değiştirir misiiniz lütfen...

• Beğen
Tepkiler: Şenay S
HALA 13 HAZİRAN GÖRÜNÜYOR??!!
BAŞLIĞI DEĞİŞTİREBİLİR MİYİZ

BURDAN YETKİLİLERE SESLENİYORUM :p

• Beğen
konu başlığını 13 haziran görüp
"boğaz varken napıym bakırköyü" diyip hiç bakmayan olursa
ben dediydim walla başlığı değiştirin diye
sonra vay ben duymadım vay ben işitmedim demeyin :):)

• Beğen
@Caner HOCAOĞLU

Caner ben merterden direk taksime gideceğim fakat bahçeşehirden tuğba hanımda gelmek istiyor taksime senden ricam Avrupa yakasından bahçeşehirliler buraya penceresini aç tuğba hanımın yazısını okursun yardımcı ol Sağol:) :)

Merhabalar,

20 Haziran Pazar günü yapılacak Bakırköy Bisiklet Turu'nun başlangıç saatini 11:00 olarak belirtmemize rağmen, herhangi bir yanlış anlamaya yer bırakmamak açısından, Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda buluşma saatinin 10:30 olduğunu belirtmek isteriz.

Pazar sabahı görüşmek üzere..

GEA Arama-Kurtarma Ekoloji Grubu Bakırköy Şubesi

@Şenay S

şenay hanım
3tür yazıyorum biri kaale alsın lütfen
"13 haziran geçti ne de olsa " diye bu başlığa girmeyecek arkadaşlar olacaktır.
konu başlığını değiştirmek zor mu?

başlıkla ilgili gerekli düzenlemeler yapıldı,ilgin için teşekkürler Kerem.

pazar günü herkese iyi eğlenceler dilerim.

• Beğen
Ben de bu güzel tura katılacağım. Önceki senelerde olduğu gibi bu seneki turun da çok güzel geçeceğine eminim. Daha yeşil bir dünya için bisiklet sevgisini arttırmak ortak dileğimizdir. 10.30'da Bakırköy Meydanı'nda; tur sonunda da GEA Bakırköy Şubesi'nde görüşmek üzere...

GEA Arama-Kurtarma Ekoloji Grubu Bakırköy Şubesine bu etkinliği düzenlediği için teşekkür ederim

:in: :in:

umarım yüksek katılımlı güzel bir organizasyon olur. Gelemeyeceğim için kusuruma bakmayın lütfen.

Kısmetse Göztepe'den kalkıp geliyoruz bu güzel organizasyona :winkenlux :cheer:

emeği olanlara şimdiden teşekkürler...

Bende bir aksilik çıkmazsa katılmayı düşünüyorum.
Görüşmek dileğiyle

Emeği geçenlere şimdiden teşekkürler,

Yalnız biz alıştık çekilişten hediye kazanmaya:) umarım bu sefer kazanacağımız hediye kolay taşınabilir olur çünkü geçtiğimiz pazar günü yapılan çekilişte çıkan bisikleti taşımamız zor oldu biraz 4 kişi, 5 bisiklet :cheer:

Geri