Scudo Sports

20.05.2012 Yani bu gece sıcak sıcak akşam turu ESBİG (Eskişehir Bisiklet Grubu)

Ferhat Köse

Forum Bağımlısı
Tepki
8.275
Bisiklet
Bisan
Kaç zamandır bir araya gelemiyorduk akşam yağmur yağmaz dedim 20:00 da facebook da akşam çayına varmısınız diye yazdım bizim çocuklar anında katılımı gösterdiler 21:00 da toplandık, biraz ıslandık bisikletler çamur oldu ama güzel bir akşam turuydu.Katılan Tüm arkadaşlara teşekkürler.Bu arada geçen hafta Eskişehirde halk yarışında derece yapıp bizlere çay ısmarlayan(en kısa zamanda mangalı da yakacak :) ) Mehmet Gürsoylu'yu tekrar kutluyoruz...

(link)

(link)

(link)

Hava şartlarından fazla fotoğraf çekemedim Kızılinler köyüne gidip çaylarımızı içtik geri döndük.Eser Sevinç arkadaşımız da arabasıyla eşlik etti bizlere.Havaların açmasıyla uzun turlarda görüşmek üzere....

Scudo
Antrenmandı ,yarıştı ;yağmurdu ,güneşti derken, şifayı kapıp kızağa çekildik.Sizi kutlarım.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Maşallah ekip iyi gözüküyor. Bir saatte iyi toplamışsınız. Birde dikkatimi çekti. Bisikletlerin hiç birinde ışık yok. Aman dikkat edin. Bazı yerlerde zor fark ediliyor bisikletli.

• Beğen
@Derya Keçeci

Geçmiş olsun Derya abi acil şifalar dilerim...

@Fahrettin

Bisikletlerin hepsinde aydınlatma vardı hemde iyi seviyede aydınlatma vardı. fotoğraf çekilirken kapattık yoksa makine hiç göstermiyor :) Köy yoluna o karanlıkta aydınlatmasız gitmek hemde yağmurlu havada alınacak risk değil.İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Merhabalar.
Gerçekten güzel resimler, migrosun önünde toplandınız sanırım.
Bilseydim bende gelirdim :)
Facebook grubuna katıldım, sizlerle pedallamak isterim :)

• Beğen
Sizin buluşmaya 10 dakika kala gördüm. Bizim tur için olduğum aşılardan halsiz düştüm biraz çıkmayım dedim. Hepinize bana yardımlarınız için sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum :)

@Doğa Can Yaman

Doğa ne zaman çıkıyorsun yola eğer vakit varsa gitmeden bir görüşelim derim ......

Tura bisikletle eşlik edemedim ama uzun zamandır görüşemediğim Dostlarımla görüşme fırsatı buldum. Biran önce havalar ısınsın diye gözler olduk...

• Beğen
O derece çayının demi de tadı da ayrıdır eminim:).Tebrikler Mehmet'e,selamlar Bursa'dan. ;)

• Beğen
:) Sevgili Ferhat Kardeşim ve ekibi Tebrikler.Yağmur,çamur Bisikletin doğasında var.Çay da iyi gitmiştir,Afiyet bal şeker olsun.

• Beğen
@İslam Gölge

Vallaha İslam sorun galiba sadece sende :)

@Barış TURAN

teşekkürler Barış.Az kaldı geliyoruz Bursaya 3 yada 4 kişi ile....Haziranın ilk haftası veya her an olabilir güneşi bekliyoruz :)

@Kadir Altuntaş

Teşekkürler Kadir abi.Muhabbetimizi Allah eksiltmesin gayet güzel di zaten mehmet ile uğraşmaktan çayı nasıl içtim anlayamadım.....

@Yusuf Z. Şipal
teşekkürler dostum.....

Geri