Scudo Sports

2 yaşında bebekle 3486 km.

Scudo
@Soner Sarihan

Soner Bey ailece yaptığınız turun harika olduğu yayınladığınız videolardan anlaşılıyor.Yüreğinize sağlık, ayaklarınıza kuvvet diyorum. Tüm paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Mükemmel bir tur olmuş. Çocugunuz cok şanslı =) acaba vize konusunu nasıl aşıyorsunuz biz de arkadaşım ile düşünüyoruz bulgaristan romanya ve yunanistandan dönmek istiyoruz ben yeşil pasaport alabiliyorum ancak arkadaşım lacivert alabiliyor ve vize işlerini nasıl halledebiliriz bilgilendirebilirseniz cok sevineceğiz saygılar :)

• Beğen
@Göktuğ ÖZEL

Merhaba Göktug son düzenlemeye göre yeşil pasaport ile bulgaristan a giremiyorsun bilgin olsun.

Gideceğiniz ülkeden davetiye bulup konsolosluğa başvuruyorsunuz, google da aratarak benim burada yazamayacağım kadar fazla bilgiye ulaşabilirsin. Maalesef vize hiçte ucuza gelmiyor.

Biz almanya dan davetiye alıp almanya konsolosluğundan vize alıyoruz. shengen aldığın için zaten havalanı dışında bir daha göstermene gerek kalmıyor pasaportunu. Sınır vs olaylarını aşmışlar adamlar kendi aralarında. Yani sınır , gümrük, kapı , bariyer , mayın falan yok.

Turunuzda başarılar dilerim.

Benim de 18 aylık bir oğlum var. Eşimin de, benim de bisikletimiz var. Bende bu tür bir tur için istek var, ama sanırım eşime aynı isteğin gelmesi için bir mucize/vahiy falan gerek. Yaptığınız tura resmen hasta oldum, kıskandım, çatladım..... :)

Uzun sözün kısası, Allah sağlığınızı, gücünüzü eksik etmesin de hep yapabilin böyle keyifli şeyleri. Belki, paylaştığınız videolar-fotoğraflar da bazılarımızın eşlerine gaz olur

• Beğen
Biz çok eğlendik, keşke bir yaşındayken çıksaydık. Bundan sonra durmaya hiç niyetimiz yok. Evde yatan bisikletin lastiği patlasın. :)

Ben, Eşim Soner Sarıhan ve 2 yaşındaki oğlumuz yarın Haber Türk televizyonunda yayınlanan, Oylum Talu'yla Burası Hafta Sonu" programında olacağız. Program 9:10 da başlıyor, biz 10:30 dan sonra yolculuğumuzu anlatacağız.

MAİL ADRESİ : burasihaftasonu@haberturk.com

Muazzam, büyük keyif aldım.Manzaralar güzel, sizler güzel ama Tibet hepinizden güzel en çok ona güldüm :) Tek kelime ile Maaşallah...

Allah yolunuzu açık , mutluluğunuzu daim etsin...

Habertürk ile ilgili diğer konuya da yazmıştım.Mutlaka seyredeceğim.Telefona bile alarm kurdum.

• Beğen
Ailece ayaklarınıza sağlık,çok anlamlı güzel bir tur olmuş sevgiler saygılar.

• Beğen
@semih59

Çok teşekkürler.
Sağlık sıhhat olduğu sürece her yıl yollarda olacağız.
Selamlar

@AYDIN DİRİCANLI

Çok teşekkürler Aydın.
Tibet Çınar'a selamlarını ileteceğim. :)
Dostların destekleri gerçekten önemli.
Medya şimdilik çok önemsemese bile yakında bisiklet daha çok yer alacak diye inanıyorum.
Selamlar

Abi 2 yıllık konuyu hortlatmışsın. :D Virüsler rahat bırakmıyor galiba..

Cumartesi görüşmek üzere.
Sevgiler..

@Adem Kaya.

Gram muhabbetinden donanım lak lakından gına geldi,
insanlar neler başarılabildiğini ve bunun için sadece yürek gerekli olduğunu görsünler. :)

@mtkeskin

Estağfrullah,
fakat, biraz forumdan ayrı kaldık,
işin ruhu kaçmış gibi geldi bana.

Cadel Evans kadar fit arkadaşlar, şu vitesin bu vitesten 17 gram hafif olduğu ile
ilgili kaptırmışlar gidiyorlar maşallah.

"Onun bisikleti var güzel mi güzel, karbonu da var özel mi özel,
bastımı pedala gider mi gider ama maalesef ruhu yok" diye mırıldanıyorum bende. :)))

4:57 den itibaren gözlerim doldu.:( Tibet Çınar Maşallah sana. Seviyoruz seni....

(link)

• Beğen
Geri