turhan abi telefon acti turluyoruz diye bende uskudardan ucarak geldim eve kaptim bisikleti firladim disari resim cekmek aklima gelmedigindan az resim var.
Benden Bu Kadar Herkeze Tesekkurler Gusel Bir Gundu !!! :rolleyes:
Dünkü gezi fena değildi,ama geç kaldınız arkadaşlar. 10'da toplanabilseydik,Kalamış yapardık sanki?:bilmiom:
Yine de güzel gündü,resimlere teşekkürler...
Vallahi bana göre güzel bir gezi oldu. Katılan herkese çok teşekkürler. Sevgili Ayfer saat 10:00'da toplansaydık diyosun ama ben eve 05:30'da geldiğimden bu benim içim imkansızdı. Merak etme daha birlikte çoooooooooook gezicez inşallah. Bu arada sevgili Alper ellerin dert görmesin resimler çok güzel olmuş. Çok teşekkür.
Selam,
Evet Ayfer ,
Önümüzdeki pazar için kendimi hazırladım, lastiklerimi şişirdim, bisikletimi yıkadım.
Belki Sarıyer turu yaparız. Yada daha farklı adım atar, düz ayak Tuzla turu yaparız.
Soğuk geçen kış aylarında paslandık. Biraz açılmamız lazım.
Resimler için Alper arkadaşımıza teşekkürler ediyorum. Yine son saniye karar verip plansız çıktığımızdan uzun boylu pedal basamadık.
karsida cok uzakta oturuyorum ama, bisikleti arabaya atip anadolu yakasina gecmeye raziyim ya ama pazar gezilerinizi anlik planlayip buraya yazmaya vakit bile bulamiyorsunuz anlasilan... msn'den falan sizin ekipten birilerini listeye dahil etsem cumartesi aksami da olsa bi haberin olur mu ki gezilerinizden? (Dur ben de msn'imi su profilime ekleyeyim bu arada )