şimdi konuşabildim yetkiliyle, otelimin daha belirlenmediğini bu akşam veya yarın telefon ve mail ile bildirileceğini söyledi. daha sıra gelmedi bizlere heralde.
Ya bizim de(İzmirbisanspor kulübübnün) yeri belli değil; geçen yıl kaydımızı yaptırdığımız gibi gelmişti konaklama bilgisi.Üstelik geçen yıl biz zaman barajına takılmadan yarışı ilk 15in içersinde de bitirebilmiştik elit kategoride.
Arkadaşlar İstanbuldan kafile listesine adını yazdıranlar Bora Tirki den (bike & outdoor) öğrenebilirler otellerini. Beni de kimse aramadı ondan öğrendim telefon edip...
organizasyonun bazı eksiklerine rağmen güzel bi yarıştı, bisiklet forum antalya ekibi olarak arkadaşlarımıza destek olmak için biz de oradaydık ve pek çok güzel kare yakaladık, yukarıdaki onlardan biri, devamını altında paylaşırız
bence gayet güzel 1 organizasyondu...
ben şimdi sonuçlar açıklanacak para ödülü için adamların peşinden koşturacam derken yarışın ardından 24 saat geçmemiş olmasına rağmen beni organizasyondan arayıp para ödülümün kargo ile gönderileceğini bildirdiler...
keşke bu tip organizasyonların sayısı artsa...
tuder e tekrardan teşekkürler