Scudo Sports

2.manavgat mtb maratonu.

Arkadaslar gercekten gecen sene katilan arkadaslara sormali; lastik secimi nasil olmali diye.

Benim bacagim sakat ama ben bile merak ettim yahu :)

Scudo
bursadan kamil koç cuma 22:00 seferi ile gidiyorum. sanırım sefer başlangıç yeri erdek. eskişehir üzerinden gidiyormuş. bazı arkadaşlarla aynı otobüse denk gelebiliriz belki..

@aybarssurucu

sanırım çok stratejik bir konu..verilen cevaplara bakılırsa...

Duygun bende dün akşam aynı otobüse bilet aldım. Dönüşüde pazar 19:00'a
aldım. Dönüşü gecikmeden almak lazım fazla bilet yok. Birde saat 21:00 var.

Otobüste görüşmek üzere.

@aybarssurucu

Ben geçen sene IRC Myhtos xc Slick ile kaltılmıştım ve çok iyi sonuç almıştım, myhtos slick alçak diş yapısına göre çok iyi yol tutuyor, bu sene yanımda pyhton ları getirdim onları takacağım çok güvenilir bir lastik değil yol tutuş olarak ama vereceği enerji tasarrufu tartışılmaz...

otel yerleştirmelri açıklanmya başladı. herkesin merakı artık teker teker geçmeye başlamıştır.

benim kalıcak olduğum oteli 5 dk önce öğrendim.sideye 10 km.herkese: gözünüz aydın diyorum. manavgatta görüşmek üzere. bol şanslar

hadi gözün aydın ben baktım şimdi henüz gelmemiş varmı başka kalacagı yer açıklanan arkadaş

Belli bir noktaya kadar lastik seçimi çok önemli olmayabilir. Ancak geçen sene 1-2 olan almanların Bilal'den kaçabilmelerine iniş sırasında lastik sebep olmuş. Bilal lastiktiklerinden şikayetçiydi, virajları yeterince hızlı alamadığından rakiplerini kaçırmış.

Arkadaşlar Manavgat maratonuna aracımla geliyorum, maratondan sonra alanyaya geçeceğim, burada haftasonuna kadar sabahları bisiklet antrenman + öğleden sonra deniz güneş vs olayına gireceğim, haftasonu da Eskisehir yarışına hareket edeceğim, eskisehir yarışından sonra Istanbula döneceğim (veyahut durum müsaitine göre biraz daha antrenman amaçlı kalacağım) ve istanbul yarışına katılacağım. Durumu müsait olan arkadaşlardan bana katılmak (aynı zamanda aracı paylaşarak yol masraflarına katkıda bulunmak) isteyenlerin benimle iletişim kurması önemle rica olunur ;)

@Hakan Yazman

yani slick lastikle de olabiliyor bu iş..umarım mesajını bölümdeki herkez okumuştur. teşekkürler hakan...

sanırım aynı otelde kalacağız,listede senin de ismin var.miramare?

@mystery of altar

Lastik konusunu özeline yazdım, dişli bir arazi lastiği ile gelmek gerekiyor, IRC myhtos xc slick düşük profilli dişli bir arazi lastiğidir...

benımkıde acıklandı.. herkesı tek tek aramaya baslamıslar

@mystery of altar

slickle gelde ben seni görürüm :D
daha ne diyim ben uyarımı yaptım..
hakan zaten açıklamış...
benide aradılar..
ben ali,ali kayhan, ahmet adalı kamil koç ile 21.00 arabasına biniyoruz..
burak dediğin gibi dönüşe 6 tane yer vardı..
hepsi rezerveli ve alınmış bizde ordan biletleri alacaz artık...
19.00 arabası benimde işime gelirdi ama..
aslında pazartesi de otel imkanımız varmış, pazartesi tek dersim olmasa kalırdım 1 gün daha öle dönerdim :D

bizdende ismaili arayım geliyormusunuz diye sormuşlar ama hala mail atmadılar bugün kesin biter sanıırm haber verme işlemi.

@nuriaktürk

beni dün akşam aradılar yarin kesin mail atarız dediler bugun kesin gelir tüm bilgiler

@ismailağıllı

inşallah, bizi daha arayan olmadı(başvuruyu 31 martta yapmıştım). mail falan da yok tabii ki. Telefon açtım bir cep numarası verdiler. Onu aradığımda meşgule alındı.

@ismailağıllı

halen beklemekteyim gelmedi mail ismail

Geri