Scudo Sports

2.manavgat mtb maratonu.

Hutchinson Python veya IRC Mibro öneririm. 2.00 dan kalın lastik kullanmamak lazım.

Scudo
birde arkadaşlar yarışlarda ,giysilerde reklam almak yasak mı?nasıl oluyo bu durum ,örneğin ben yarışa girersem,bi işyeri formama ismini yazdırmak istiyo bunlara izin var mı?sponsor nasıl olunuyo?

Sponsorlukla ilgili ayrı bir başlık açıyorum, oradan takip edebilirsiniz.

arkadaşlar başvurusuna yanıt gelen varsa, burdan haber verebilirse sevinirim.

basvuru son güne kadar gelmez banim tahminim neden diyecek olursan basvuru bittikden sonra katılan kişileri otellere paylaştıracaklar o yüzdende son günü bekleyelim

arkadaşlar bugüne kadar kayıt yaptıranların aşağı yukarı tamamı kabul edilmiş doğal olarak. yetkili kişinin söylediğine göre organizasyon cumartesi ve pazar günleri konaklamayı sağlayacak.
junior ve serbest kategori için UCI lisansı gerekmediğini söylediler...

@Fatih Özgenlik

bilği için teşekkürler.benim aldıgım bilğiye görede kayıt yaptıran kişi çok fazlaimiş o yüzden son günlere kalmamanızı tavsiye ederim.

Şimdiden eğlenceli olmaya başladı bile.Umarım bu eğlence yarışada taşınır.Geçen sene gerçekten çok zevkliydi.Zannediyorum ki busene de güzel olacak.Herkeze iyi eğlenceler...

arkadaşlar organizasyon komitesi yetkilisi ile bugün görüştüm... şu ana kadar 200 ün üzerinde kayıt sözkonusu...Muhtemelen P.tesi veya Salı günü başvuru yapanların onayının geleceğini bildirdi..Sanırım serbest kategoride bir problem yok..(16 yaş üzeri olmak ve 2007 tescilli gsgm lisansı yeter şart) bu kategori için..gelişmeleri paylaşalım..

@Uğur Taşdemir

Uğur ilgili bilgilere ulaştım ve çıktı aldım..çok iyi oldu..eyvallah...

elit kategoriye mi girsem yoksa serbest kategori ye mi girsem acaba diye düşünüyorum çünkü geçen sene tam yarışı bitirmeye 8 km kala alman bizi baraja takmıştı... %80 olmadan yarışmak iyi 1şey (DUYGUN)

sen gir gir 90dk yarışarına serbest kategorilere gir ,,elit senin neyine :p

@ExtremE

Benim elitler içinde ilk 10a girecem yada milli takıma girecem gibi 1 iddiam yok..
yarışı sonuna kadar yaşamak ve performansımı sonuna kadar sergilemek için bundan sonra elit b girecem...
(hatırlarsınız geçen sene alman sağolsun yarışın bitmesine 7-8 km kala bizi durdurmuşlardı...)
ben bu saatten sonra ne kadar antreman yapsam da ne bilale ne almana yetişirim...
sen benle uğraşacağına bisikletini getirde burda beraber antreman yapalım...

@Serkan Yazıcı

özür dilerim...bir kere yazmış bulundum artık...hay allah...

arkadaşlar manavgat'a nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz. ben henüz bilet bile almadım. hangi firma ile saat kaça bilet aldıysanız bende alayım.

Görüşmek üzere,
Burak

Arkadaşlar.Bugün Organizasyondan Çağrı beyle görüşmem oldu.Başvurularda yöneticilerle ilgili bilgi olmadığından birkaç soruma yanıt armıştım.Bu arada,başvuru cevaplarının yarın kritiği yapıldıktan sonra tel ve e meillara bildirileceğini söyledi.
Şimdiden tüm yarışcı arkadaşlarıma başarılar dilerim.Manavgat'da buluşmak dileği ile.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

biz cuma akşamı kamilkoçla çıkacaz yola 21.00 arabası ile....
4 kişilik rezervasyonum var 1 kişilik yerimiz var şimdilik..
ama dönüşü halletmek lazım arabada 3-4 kişilik yer var...

Geri