Scudo Sports

2 Haziran 2013 - Dünya Çevre Günü - Bisikletle Boğazdan Geçiş

İptal olmuş bilgilerinize

Scudo
9 Hazirana kaydı galiba.

ya yeni toplanma yeri HARBİYE değil mi arkadaşlar offfffffffff kafam karıştııııı

Bildiğiniz gibi Bisikletliler Derneği 2 Haziran Pazar günü yapılması planlanan Dünya Çevre Günü Boğaz Köprüsü Geçişi etkinliğini iptal etti. Dolayısıyla BYSÇ Etkinliğini her zamanki şekilde yapacağız, ancak bir farkla:

2 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ "BİSİKLET YOLUNA SAHİP ÇIK!" ETKİNLİĞİNİ "GEZİ PARKI DİRENİŞİ" İÇİN GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.

SAAT 14:00'TE BAĞDAT CADDESİ GÖZTEPE 60.YIL PARKI BULUŞUYORUZ ve BÜYÜK BİR BİSİKLET EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRMEK ÜZERE KADIKÖY MEYDANINA GİDİYORUZ!

(link)

http://i1292.photobucket.com/albums/b567/BisikletYolunaSahipCik/BYSC7_zps2b72e55c.jpg

duyurudan ben organizasyonun bu yıl için iptal edildiğini,ertelenme yapılmayacağını anlıyorum,yanlış mı düşünüyorum ?

Umarım haftaya olur bu etkinlik, uzunca bir süredir bu etkinliği bekliyordum.

9'u denildi sonra bisikletliler.org'a baktım yok gözüküyor. Enteresan :/

dün taksime gittim resimleri bisiklet forumun güncel haberler topiğine koydum oradaki barikatlar 1 aydan önce kalkmaz artık şişliden giriş yok..valilik olağanüstü karışıkken dernek şu an valiliğe başvuramaz bu etkinlik bence 1 ay sonra olur temmuza gider ,olaylar yatışacak, taksimden tüm barikatlar kalkacak çok büyük barikatlar var ayrıca bir otomobil ters dönmüş yolda durmakta ...ve orada kimse onu kaldıramaz çünki eylemciler orada...polisin girişini tutuyorlar polis aşağıda bekliyor yukarıya gelemiyor çünki barikatlar anca kepçe ile açılır şu anda bülent arınç taksim heyeti ile görüşüyor iş tatlıya bağlanır ise ortalık yatışır ,ayrıca dernek bu pazar toplandı şişli caminin orada ve taksime giderek ağaçların olduğu yerde pislikleri çöpleri topladılar..şu anda trt türkte taksim heyeti konuşuyor...başbakanlık konutu önünde..

Meydan çok karışık olmuş gerçekten.
Cumartesi gününden beri 3 defa katıldım eylemlere ancak kalabalıktan bisikletle hiç yukarı çıkamadım, Dolmabahçenin o civarda takıldım genelde.
Bugün kalabalık yoktu, çıktım meydana. 1 yıldır her gün geçtiğim yeri tanıyamadım. :)

Olaylar bir yana. Bir Ülke'de en çok mekan ve yol değişen tek biziz sanırım. Millete bakıyorum yollar çok az değişiyor. Kaldırım taşları da dahil.

Geri