Scudo Sports

2 Haziran 2013 - Dünya Çevre Günü - Bisikletle Boğazdan Geçiş

Scudo
@Adem Kaya

bende sultanbeyli ne yakın biryerden katılıcam kartala kadar araçla ordan bisikletle kadiköy vapur beşiktaş taksim kartalda kaçgibi olacaksan birlikte gidelim

Ben halkalı-atakent'den katılacağım. Sahil yolunda karşılaşmamız büyük ihtimal :)

Pendikten 830 gibi yola cikicam gelen varsa bulusalim..

@orhan0911

Ben bir arkadaşla gideceğim farklı güzerhag tercih etmiştim. Sağolun yinede..

çok öenmli bir konuya temas etmişsiniz umarım yetkililer bu durumun farkındadırlar iki tarafında mağdur olmaması için bir sonraki haftasonu seçileilir mesela böylelikle kimse sıkıntı çekmez diye düşünüyorum

pazar yağmurlu görünüyor meteorolojinin sitesinde. hayırlısı

Biz de GOP-Bayrampaşa civarından başlayıp, edirnekapı, fatih istikametinden katılacağız. Başlangıç noktasında veya yol üzerinde katılmak isteyen olursa birlikte pedallayabiliriz.

weather.com'da ise parçalı bulutlu gösteriyor hava durumunu.

(link)

16 saatlik iş yeri mesaisinden sonra, uykusuz bir şekilde etkinliğe iştirak edeceğim.
Hatta yağmur da yağsın uykum açılır.

Sakın ha yağmuru bahane edip gelmemezlik yapmayalım arkadaşlar...

Etkinliğimizin başlama alanı güvenlik gerekçesi ile Lütfi Kırdar kongre ve Sergi sarayı önüne Gümüş caddesine alınmıştır ( TRT radyoevi - Askeri orduevi arası )
ÖNEMLE DUYURULUR !!!

(link)

Listeye yazmışlar.
Ayrıca yağmur ihtimali var. Yağmur yağacak diye bir konu yok.
Allah bilir; geçen haftalarda meteroloji cuma günü yağmur var diyordu yağmura ait bir şey yok oturduğumuz yerde terliyorduk. :)

Lütfi Kırdar'a nasıl gideceğiz onu da yazsalardı. Taksim muhtemelen kapalı olacak. Bu durumda Karaköy yönünden gelenler için tek yol Dolmabahçe'den yukarı çıkmak mı oluyor? Tabi müsaade ederlerse.

Bu etkinlik ertelenmeli. Bu kadar olaydan sonra, ölüm ve yaralanmalardan sonra tadı kalmadı.

Ben de tam gerginlik çoğaldı "Hala Taksim Meydanı mı buluşma yeri ?" Diye soracakken, değişmiş. Bisikletliler derneği web sayfasında veya facebook da açık yolları bizlere söyleyebilir mi ?

Lütfi Kırdar nerde kalıyor? Taksime yakın mı tam olarak? Taksimden katılsak olur mu?

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/971018_10200711346699704_906489494_n.jpg

Taksim de yaşanan olaylar neticesinde ''GÜVENLİK'' gerekçesi nedeniyle Buluşma yeri Lütfi Kırdar kongre ve Sergi sarayı önüne Gümüş caddesine alınmıştır ( TRT radyoevi - Askeri orduevi arası ) kaydırılmıştır.
ÖNEMLE DUYURULUR !!!

Şakayla karışık orada gümbürtüye gitmeyelim de :/

Bisikletliler Derneği (ETKİNLİĞİMİZ GÜVENLİK GEREKÇESİ İLE İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR.......)

Facebookta 3 dk önce yayınlanmıştır.

evvelki senelerdede iptal olmuştu ama 1 hafta sonra geçilmişti..

biryerlerde iptal diye birşeyler gördüm.. doğruluk payı var mıdır, başka duyan var mı ?

Geri