Scudo Sports

2 çocuklu Fransız aile

Soner Sarihan

Forum Bağımlısı
Tepki
8.189
Bisiklet
Cannondale
Arkadaşlar bu aile ile orta avrupa turumuz sırasında Slovakya'nın başkenti Bratislava'da tanışmıştık. Biz kuzeye onlar doğuya doğru devam ettiği için daha sonra görüşemedik. Bu aile şu anda Türkiye'de. Bugün Pınarhisar'dalar. Karadeniz kıyısını takip ederek Salı gününe kadar İstanbul'a ulaşmayı planlıyorlar. İstanbul'da yardımcı olmak isteyen olursa lütfen ulaşsın. İletişim bilgisi olarak sadece mailleri var. Adresi benden aldığınızı yardımcı olmak istediğinizi yazarsanız yeterli olacaktır. Yardımcı olmak isteyenler buraya ve eğer bundan çekiniyorlarsa bana özel mesaj ile iletişim bilgilerini yazabilirler.

Scudo
İstanbul'da yardımcı olmak isteyen kimse yok mu ?

Konu güncel,
bu arkadaşlar çok cüzzi imkanlar ile geziyorlar.
Kamplarını bile kamping pahalı geldiği için dışarıda kuruyorlar.
İstanbul da dışarıda kamp kuramayacaklarına göre muhakkak kalacak bir yer gerekiyor.
Çocuklar ürkütmesin kimseyi gayet uyumlular merak etmeyin. Yoksa 3 aydır yolda olamazlardı zaten.
Evi falan yıkmazlar.
Sorumluluk alacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Yer ayarlanmıştır. ( benim bisikletle ilgisi olmayan ve ingilizce bilmeyen bir akrabamda kalacaklar ) İstanbul'dan sonra bana ( Bursa / İznik ) gelecekler. Sonra rotaları ne tarafa olaccak bilmiyorum. Buradan paylaşıp yine desteğinizi isteyeceğim.

Aile yarın orhangazi ye , pazar akşamı da İznik e ulaşır diye düşünüyoruz.
Sonraki güzergahı öğrendiğim zaman buradan tekrar paylaşacağım.

Ponpon ailesi bugün öğleden sonra İznik'e ulaştılar.
Rotaları Kapadokya'ya ve oradan akdeniz kıyısından Antalya'ya doğru.
Yol üzerinde olan kişilerden yardım bekliyoruz.
Arkadaşlar bahçenizde çadır da kurabilirler.

Hemen belirtmeliyim ki çocuklar sıfır sorun teşkil ediyor, yola uyum sağlamış uyumlu ve akıllı bebekler bunlar. Bir tanesine evde bile bakamayan, çocuğu tepesine çıkarmış ve artık başedemeyen , bebeğin evi elegeçirmesine izin vermiş ve bebekleri tarafından parmağında oynatılan çok aile tanıyorum maalesef. Not olarak belirteyim istedim. 2 çocuk evi talan eder diye düşünmeyin.

Uzun yol turcusu dostlarımızı bugün Yenişehir, bileceik, bozöyük üzerinden Eskişehir'e gitmek üzere uğurladık. Tavsiye ve yardım konusunda ilgilenen herkese teşekkürler.

acayip hosuma gidiyor boyle aileler. ilerde inş benim ailemde boyle olur :) altımızda bisiklet elimizde fotograf makinası tüm türkiyeyi gezmek isterim :)

Evet Soner Sarıhan'ın konusunu başlattığı Fransız aile Bugün itibariyle (04.10.2011) Eskişehirde dinleniyorlar.Geçen hafta Soner özel mesaj ile haber verdiğinden beri elimden ne gelebilir diye çırpınırken (belediye ile görüşmeler,Evi müsait olanlara başvurular :) ) aklıma Eskişehirimizin iki milli bisikletçisi Gökay ve Eda Konuk kardeşler geldi.2 gün önce mesaj attım Gökaya anında konuyla ilgilenerek abi hallederiz sorun değil yer bol diyerek içime su serpti :) sıra geldi beklemeye ne zaman gelecekler; onun da cevabı pazartesi akşamı Sonerden geldi. salı sabahı(yani bugün) Bozüyükten Eskişehire doğru yola çıkıyorlarmış.Aksilik benimde tüm gün yani gece şartlarında da çalışacağım bir gün( yani bu gece 23 gibi bitti iş :) )

Sabah iş yerine gittim mesaj bekliyorum tık yok :) yabancı dil problemli soramıyorum da :) en sonunda bir kaç bilir kişi yardımı ile Fansız aileye mesaj attık teker döndüğünde mesaj atmalarını istedik.Saat 12:30 civarı beklenen mesaj geldi hareket edilmiş.Yaklaşık 45 km 15 ortalama ile gelseler 3 saat hesabı yaparak Gökayı aradım dükkanlarından beraber çıkalım teklifi yaptı banada mantıklı geldi direk mekana yöneldim.Vaktim az 16:30 da iş yerinde olmam gerekiyor.....

Çok sempatik ve sevimli bir aile.Tanıştığıma çok memnun oldum.Soner Sarıhan dostuma da böyle bir olaya vesile olmamda katkısı olduğu için teşekkür ediyorum. yarın sabah (05.10.2011) ilimizi terk edecekler muhtemelen sabah kalkıp Ankara yoluna kadar yine eşlik edeceğim.Umarım bizlerden memnun kalıp öyle ayrılırlar.Akşam çalıştığım için bu gece nasıl geçti anlatamıyorum sabah tüm bilgileir alıp yeni resimlerle yayınlamayı düşünüyorum.Şimdilik görüşmek üzere

Eskişehirdeki dostlarımız Türk Misafirperverliğinin en güzel örneğini vermişler. Umarız bu aile Türkiye seyahatini çok mutlu anılarla bitirir.
Bir gün bizde onları evlerinde ziyaret ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Ellerinize ayaklarınıza sağlık arkadaşlar.Misafir perverlik noktasında gösterdiğiniz titizliğe hayran kaldım.Ailenin rotası noktasında bilginiz var mı?

• Beğen
Süpersin Ferhat abi, çok güzel bir karşılama yapmışsın, eminim ki çok çok memnun kalıp ayrılmışlardır şehrimizden.

• Beğen
Çok teşekkürler arkadaşlar.Biazr önce bu aileyi Seyitgazi yolundan uğurladım şimdi eve girdim.Fotoğraflar akşama :) Soner dostum senin bildiğin rota Ankara üstüydü ama Bizim Gökay onlara yazılıkaya bölgesini anlatınca resimleri gösterince rota değişti :) bugün yazılıkayaya gidiyorlar orada kalacakları yer ayarlandı.Ertesi gün Afyona geçiyorlar orada da kalacakları yer ayarlandı.Sonraki günü unuttum ama o kısımda sanırım ayarlandı.Kapadokya üzerinden Adanaya oradan da sahil şeridinden Antalya ve rodos adalarında turlarını bitireceklermiş.Bu organizasyonda en büyük emek Gökay Konuk ve babasınındır.Teşekkürü çok ettim ama birazdan telefon ile arayıp tekrar etmek lazım :)

Evet gece 23 e kadar çalışıp 02 ye kadar da forumda bulununca sabah erken kalkamadık normal olarak :) Sağolasın Gökay ile babası sabah kahvaltıya götürüp Eskişehirin meşhur çiğböreğinden yedirmiş bizim Fransızlara :) akşamda banyo üzerine sağlam uyku sabah 10 da çok mutlu gördüm hepsini.

Bundan sonra vedalaşılıp yola koyulduk.Gökayın işleri olduğundan tek başıma şehir dışına 15 km kadar eşlik ettim ama bu kısımı anlatamam kamerayla çekmem lazımdı :) sorulan sorulara verilen cevaplarım yarı Türkçe yarı ingilizce :) cidden görülmeye değerdi :) umarım anlamışlardır :) hele hele büyük mezarlık yanından geçerken mezarlığın anlatımına ben bile gülüyorum aklıma geldikçe ve artık ayrılık vakti, vedalaşarak arkalarından son kareleri aldım.Çok sevimli bir aile ile tanışmış olduk.Elimizden geldiğince de yardımcı olduğumuza inanıyorum.başta Gökay Konuk ve babası olmak üzere Eskişehirde tüm ilgilenen arkadaşlara sizler adına tekrar teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Abi bugun 2 recumment bisikletli yabancı Bir bayan bide bay bisikletli gördüm.Öğlen sularında Adalardan geçiyorlardı durdurup soramadım sonradan fark ettim onları. Haberin varmıydı acaba ?

Sanırım Gökayların bisikletleri ile kahvaltıya adalar tarafına gittiler onlar olabilir yani. Çocuklarda motorda yada arabadadırlar.Öğlen 12 gibi de Atatürk lisesinin oradan yenikente oradan da seyitgazi yoluna benimle beraber bu şekilde geçtik.

Eskişehirdeki dostlarımız Türk Misafirperverliğinin en güzel örneğini vermişler. Umarız bu aile Türkiye seyahatini çok mutlu anılarla bitirir.
Bir gün bizde onları evlerinde ziyaret ederiz.

@ferhat köse

Abi yanlız Erkek bisikletçinin Saçları uzundu Birazda iri yapılıydı.Bide Arkalarında bagajları vardı.

Dün akşam saatlerinde Gökaylar Kırkaya yanlarına gitmişler.Bir evin bahçesine çadır kurmuşlar gayet keyiflilermiş :) selamları var :)

Geri