Çok teşekkürler arkadaşlar.Biazr önce bu aileyi Seyitgazi yolundan uğurladım şimdi eve girdim.Fotoğraflar akşama

Soner dostum senin bildiğin rota Ankara üstüydü ama Bizim Gökay onlara yazılıkaya bölgesini anlatınca resimleri gösterince rota değişti

bugün yazılıkayaya gidiyorlar orada kalacakları yer ayarlandı.Ertesi gün Afyona geçiyorlar orada da kalacakları yer ayarlandı.Sonraki günü unuttum ama o kısımda sanırım ayarlandı.Kapadokya üzerinden Adanaya oradan da sahil şeridinden Antalya ve rodos adalarında turlarını bitireceklermiş.Bu organizasyonda en büyük emek Gökay Konuk ve babasınındır.Teşekkürü çok ettim ama birazdan telefon ile arayıp tekrar etmek lazım
Evet gece 23 e kadar çalışıp 02 ye kadar da forumda bulununca sabah erken kalkamadık normal olarak

Sağolasın Gökay ile babası sabah kahvaltıya götürüp Eskişehirin meşhur çiğböreğinden yedirmiş bizim Fransızlara

akşamda banyo üzerine sağlam uyku sabah 10 da çok mutlu gördüm hepsini.
Bundan sonra vedalaşılıp yola koyulduk.Gökayın işleri olduğundan tek başıma şehir dışına 15 km kadar eşlik ettim ama bu kısımı anlatamam kamerayla çekmem lazımdı

sorulan sorulara verilen cevaplarım yarı Türkçe yarı ingilizce

cidden görülmeye değerdi

umarım anlamışlardır

hele hele büyük mezarlık yanından geçerken mezarlığın anlatımına ben bile gülüyorum aklıma geldikçe ve artık ayrılık vakti, vedalaşarak arkalarından son kareleri aldım.Çok sevimli bir aile ile tanışmış olduk.Elimizden geldiğince de yardımcı olduğumuza inanıyorum.başta Gökay Konuk ve babası olmak üzere Eskişehirde tüm ilgilenen arkadaşlara sizler adına tekrar teşekkür ediyorum.