Scudo Sports

2 Ağustos Kartepe Offroad Yoldan 3 Tur

Scudo
kırmızı alarm
https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif kırmızı alarm
https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif adrenalin kırmızı
2 ağustos kartepe -offroad yoldan 21 km rampa 3.tur
darub a takımı yeni gelen dostları selamlar
2-bülent sadık darubcu
3-sado sadık darubcu
4-hasan avrupa şefi sadık darubcu
5-kaşif sadık darubcu
6-vural bolat sadık darubcu
7-kerem rüzgara doğru darubcu
8-bora yeni dostumuz
9-şevket yeni dostumuz
10-gökhan yeni dostumuz
11-mustiysl yeni dostumuz
12- onur yeni dostumuz
13-reha yeni dostumuz
14- kenan arpaç yeni dostumuz -moralini bozma ve kazayı unut parçalayacaksın 1640 ı

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş .
her zamanki gibi saat 07.30 da haydarpaşada buluşuyoruz
tren 08.00 de kalkıyor
saat 10.10 geçe arifiyedeyiz bülent dostum gene bizi arifiyede bekleyecek
şok markete geliyoruz gerekli su artı çıkınlarımızı alıyoruz
zirvede yemek için
evet maşukiyeye kartepenin başlangıç yerine birlikte geliyoruz ve pedalşörler saatlerine bakıyorlar ve 21 km lik cehennemin rampalarını yutmak için start yapıyoruz
kuzu vadisinin girişini haritadan iyice incelemekte fayda var
bilmeyen arkadaşlarım bu topiğin 6.ıncı sayfasına bakın orada bülent bayer dostumun kartepe haritası var
o haritada yolları incelemekte fayda var sağ yan yollar bizi ilgilendirmiyor pedalşörler birbirinden kopuk olacaklardır zirveden aşağı inerken offroad yolda dikkatli olunması gerekecek çünki yerde sivri kayalar var toprakla bir olmuş iç lastik patlayabilir evet gazanız vede hepinizin derecesi kutlu olsun
katılımda bulunan dostlarıma beni bu zor turda yalnız bırakmadıkları
için teşekkür ederim

dostlarım 21km nin başlangıcında km saatlerimizi resetliyeceğiz böylelikle tam 14 km de kuzu vadisinin girişine geldiğinizi
anlayacaksınız bu durum size kolaylık sağlar

hava durumu -gök gürültülü sağnak yağış

darub-team

27 eylül pazar günü
bostancı -tuzla -gebze-den e-80 e hereke -kirazlıyalıdan d-100 e
şirintepe-fındıklı ve uzuntarla köyü yolundan sapanca yoluna ordan büyük derbentten maşukiyeye ve ordan 1640 ıncı tepeye topuklamaca dönüş doğu ekspresi ile arifiyeden

hatırlatma
yeni gelen dostlarım kesinlikle kendinizi yormanızı istemiyorum 21 km lik rampadır bu 14 km lik sırf rampayı aştıktan sonra kuzu vadisinin girişinden itibaren 7 km lik toprak yer yer kayalıklı toprak yerde ilerleyeceğiz önce hafif rampalar çıkılacak işin en zor kısmı 5 km lik kayalıklı toprak yoldur buraya kadar nefesi yetmeyenler olabilir dinlenmelerini isterim aksi takdirde dönüşe nefesiniz kalmayabilir zorlama yok 21 km lik rampanın başlangıcında bunları size tekrar hatırlatacağım

@Onur Berberci

Onur benim yüzümü kara çıkarmayacaksın ondan eminim ama benim yüzüm önemli değil sen keyif al önemli olan bu spd lerinide aldıktan sonra çok daha iyi gördüm seni fakat bu senin ilk ciddi yokuşun olacak sadece bacaklarınla çıkmayacaksın aklın sana yardım edecektir gerçeği söylemek gerekirse guruptan kimseyi tanımıyorum muhtamelen çıkış serbest sürüş şeklinde olacaktır sadece kendine göre çevir başarılar....

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Sevgili dostlar,
Akşam Kerem'den aldığım haberlere göre Maşukiyeden Kartepe'ye çıkan yolun bir bölümünde bakım çalışması varmış. Ayrıca zirve yolunun bir kısmına mıcır serilmiş.
Kısmen serbest kısmen sıkıştırılmış mıcır söz konusuymuş.
Yarın net bir şekilde göreceğiz.

@sado

bu mıcır muhabbeti sıcaklar yüzünden yapıyolar sanırım heralde sıcaktan asfalt eridi:D

@sado

sado dostum avatarın en arkasında bir adamın vukuatı var bence değiştir
bir sonraki resmi ekleyebilirsin orda sen daha fazla zumdasın

hadi bakalım bekliyorum sizi adapazarında:) tüm hazırlıklar tamamdır umarım herksste.

bügün öğleden sonra 5 saat uyumuştum akşam 12 ye çeyrek kala kafayı koydum bir saatten fazla uyumuşum saat 01.19
yazıyorum evet romalılar yarın görüşeceğiz
bülent uyuya kalma seni gene ararız olmazsa
evet iyi geceler dostlar yarın yorucu bir gün olacak inşallah yağmur yağar

Aslanlar Kartepede

Hayırlı olsun istediğin yağmur yağmış Kudret Abi, umarım güzel geçmiştir, geçen seferki korku filmi gibiydi.

Eylül ayında ben de geleceğim sana söz verdim Kudret aBi, nasıl geleceğim bilmiyorum belki bisikleti bir ağaca kitlerim yaya çıkarım, hemen hemen aynı hızda olur. :) Ama bir şekilde gelmek istiyorum ağlaya ağlaya da olsa çıkacağım Kartepeye.

@G. Akpınar

15 kişiydik. asfalt yolun yarısında sıcaktak piştik diğer yarısında sırılsıklam ıslandık. zirveye çıktığımızda görüş mesafe 5 metrenin altındaydı. çok soğuktu ve fazla duramadık. fakat 15 kişinin 14'ü zirveye ulaşabildi. birazdan fotorafları ekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Geri