Scudo Sports

2 Ağustos Kartepe Offroad Yoldan 3 Tur

@Kenan ARPAÇ

bu nasıl oldu aksilik bu sana bir şey olmaması iyi dostum yeni bir bisiklet tedarik ederek tekrar aramızda ol derim 27 eylül pazara kartepe var yine sensiz olmaz senin rampalardaki performansını gördüm kesinlikle kartepeyi yakala derim

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif adrenalin kırmızı
2 ağustos kartepe -offroad yoldan 21 km rampa 3.tur
darub a takımı yeni gelen dostları selamlar
2-bülent sadık darubcu
3-sado sadık darubcu
4-hasan avrupa şefi sadık darubcu
5-kaşif sadık darubcu
6-vural bolat sadık darubcu
7-kerem rüzgara doğru darubcu
8-bora yeni dostumuz
9-şevket yeni dostumuz
10-gökhan yeni dostumuz
11-mustiysl yeni dostumuz
12- onur yeni dostumuz
13-reha yeni dostumuz
14- kenan arpaç yeni dostumuz

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş .
her zamanki gibi saat 07.30 da haydarpaşada buluşuyoruz
tren 08.00 de kalkıyor
saat 10.10 geçe arifiyedeyiz bülent dostum gene bizi arifiyede bekleyecek
şok markete geliyoruz gerekli su artı çıkınlarımızı alıyoruz
zirvede yemek için
evet maşukiyeye kartepenin başlangıç yerine birlikte geliyoruz ve pedalşörler saatlerine bakıyorlar ve 21 km lik cehennemin rampalarını yutmak için start yapıyoruz
kuzu vadisinin girişini haritadan iyice incelemekte fayda var
bilmeyen arkadaşlarım bu topiğin 6.ıncı sayfasına bakın orada bülent bayer dostumun kartepe haritası var
o haritada yolları incelemekte fayda var sağ yan yollar bizi ilgilendirmiyor pedalşörler birbirinden kopuk olacaklardır zirveden aşağı inerken offroad yolda dikkatli olunması gerekecek çünki yerde sivri kayalar var toprakla bir olmuş iç lastik patlayabilir evet gazanız vede hepinizin derecesi kutlu olsun
katılımda bulunan dostlarıma beni bu zor turda yalnız bırakmadıkları
için teşekkür ederim

dostlarım 21km nin başlangıcında km saatlerimizi resetliyeceğiz böylelikle tam 14 km de kuzu vadisinin girişine geldiğinizi
anlayacaksınız bu durum size kolaylık sağlar

hava durumu -gök gürültülü sağnak yağış

darub-team

27 eylül pazar günü
bostancı -tuzla -gebze-den e-80 e hereke -kirazlıyalıdan d-100 e
şirintepe-fındıklı ve uzuntarla köyü yolundan sapanca yoluna ordan büyük derbentten maşukiyeye ve ordan 1640 ıncı tepeye topuklamaca dönüş doğu ekspresi ile arifiyeden

Scudo
@kudu

gelicem abi ben genede bende bişeyok bisiklette gider durumda sanırım... :D:D sadece moralim bozuk okadar

tekrar listeye aldım bisiklet gitmez durumda sandım yalnız kadro çatlak ise inişte dikkatli olmalısın kenan dostum asla moralini bozma senin yanındayım hiç bir şey olmamış gibi bütün konsantrasyonunu 1640 a ver derim
pazar kesin geliyorsun çatlak kadro ile gelmen tam bir darubcuya yakışan bir hareket bana senin gibi deli adamlar lazım
evet kesin geliyorsun

2-bülent sadık darubcu
3-sado sadık darubcu
5-kaşif sadık darubcu
8-bora yeni dostumuz
9-şevket yeni dostumuz
10-gökhan yeni dostumuz
12- onur yeni dostumuz
13-reha yeni dostumuz
14- kenan arpaç yeni dostumuz -moralini bozma ve kazayı unut parçalayacaksın 1640 ı

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş .
tren 08.00 de kalkıyor
zirvede yemek için
evet maşukiyeye kartepenin başlangıç yerine birlikte geliyoruz ve pedalşörler saatlerine bakıyorlar ve 21 km lik cehennemin rampalarını yutmak için start yapıyoruz
bilmeyen arkadaşlarım bu topiğin 6.ıncı sayfasına bakın orada bülent bayer dostumun kartepe haritası var
o haritada yolları incelemekte fayda var sağ yan yollar bizi ilgilendirmiyor pedalşörler birbirinden kopuk olacaklardır zirveden aşağı inerken offroad yolda dikkatli olunması gerekecek çünki yerde sivri kayalar var toprakla bir olmuş iç lastik patlayabilir evet gazanız vede hepinizin derecesi kutlu olsun
için teşekkür ederim

dostlarım 21km nin başlangıcında km saatlerimizi resetliyeceğiz böylelikle tam 14 km de kuzu vadisinin girişine geldiğinizi

darub-team

27 eylül pazar günü
şirintepe-fındıklı ve uzuntarla köyü yolundan sapanca yoluna ordan büyük derbentten maşukiyeye ve ordan 1640 ıncı tepeye topuklamaca dönüş doğu ekspresi ile arifiyeden

çavuş Onur benim bölgemden yeni fakat gönüllü bir delikanlıdır ben ona baktıkça B.Bayeri görüyorum...
buarada B.Bayer sana emaneti onur ile gönderebilirim....

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Aytekin saol oralarda yüzünü kara çıkartmayacağım inşallah zirveyi göreceğim. Eğer çok zorlanmazsam sonraki hedefim Uludağ hele şuradan anlımızın akıyla bi çıkalım da :)

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Kenan

Önce birkaç topiğe abartılı bir yazı ile ,
"kaza geçirdim, bisi.min kadrosu kırıldı " diye yazdın...! Önemsedik...Üzüldük...:(

Şimdi de "Kesin geliyorum abi sağol kadro gider sanırım " diyorsun..:(
kaza ciddi bir olaydır ve hafife alınamaz...:confused:

Herkes Kartepe Fatihi olacak diye bir kural da yok...Önemli olan cansağlığı...

Kişi, ister bisi.ile yokuşları, dağları , tepeleri fethetsin, isterse bisi. ne bakkala gidecek kadar binsin...
Biz bisi.ti kullanma performansına göre değerlendirmiyoruz arkadaşlarımızı....
ya da yokuşları çıkabiliyor diye sevmiyoruz..
Bizim için bisi.ti sevmesi ve özü sözü bir olması yeterli....
Her bisi. kullanıcısı bizim için önemlidir..değerlidir.. arkadaştır, dosttur..

Kudret arkadaşım,

Darub grubunun bu turu kazasız, belasız, olaysız, noksansız tamamlamasını diliyorum.. Hayırlı sürüşler..
.
.
.

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif kırmızı alarm
2-bülent sadık darubcu
3-sado sadık darubcu
5-kaşif sadık darubcu
8-bora yeni dostumuz
9-şevket yeni dostumuz
10-gökhan yeni dostumuz
12- onur yeni dostumuz
13-reha yeni dostumuz
14- kenan arpaç yeni dostumuz -moralini bozma ve kazayı unut parçalayacaksın 1640 ı

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş .
tren 08.00 de kalkıyor
zirvede yemek için
için teşekkür ederim

darub-team

27 eylül pazar günü

darub nedir
dağ bisikletlileri rampa grubu
rampalar bizim işimiz biz hallederiz rampaları darub -performanstır
rampadır gücünü kontrol edebilme yetisidir kontrolsüz güç güç değildir darub nedir ?darub gerçek dostluktur pedalşörlerinin arasında dostluğun ön plan olmasıdır ve bunu başardık dışarıdan gelecek olan pedalşörlerin önce bu dostluğu anlaması gerekecektir biz darub olarak dostluğa önem veririz darub önce bunu sağlar biz kimseye benzemeyiz darub yemekli turlar düzenlemez darub rampalarda iddalıdır darubcular düz yollardan nefret eder darubcuların düz yollarda uykusu gelir darub nedir ?uzun yol tecrübesi demektir
uzun yollarda tekniğini gücünü kontrol edebilme yetisidir
darub düz yollarda hız grubu değildir rampalı yolları devirme şampiyonudur
güzergahlarımız hep rampalı olmuştur ve olmaya devam edecektir
kartepe ise bizim en bi kral antraman güzergahımızdır yaşasın kartepe her daim gideceğiz darub nedir ? rüzgara karşı 30 km hız yapmaktır biz sadece rüzgara karşı ve yağmurlu havalarda hız yaparız darub doğa ile çamur ile savaşır ama bunu yaparken doğaya kızmaz onunla uzlaşarak yapar darub nedir ?
kartepeye durmadan çıkmak demektir
darubcular bisikletin bizi taşımasına değil bizim onu taşımamıza
inançla bağlıdır bisiklet bize hizmet etmez biz ona hizmet ederiz
biz bisiklete saygılıyız insanoğlunun en müthiş icadı olduğuna kesin inanırız bu nedenle darubcular fanatik bir biçimde bisiklete bağlıdır ve onu darubun baş tacı etmiştir

bisiklet nedir ?
bisiklet alelade bir araç değildir o bir amaçtır çarpık uygarlığa karşı bir tepkidir herkes bisiklete biner ama binmeden binmeye fark vardır adrenalin çoşkusu yaşamak isteyenler bisikleti hızlı kullanırlar tabi bazende bedelini ağır öderler bazıları yoğun iş hayatından sonra hafta sonu bisiklete binerler biraz kafayı dinlerler ama sonra hafta başı gene cehenmem iş hayatına dönerler
bazıları vardır ömrü billah hep bisiklete binmiştir ve bisiklet onlar için bir nevi taşıt olmuştur böyleleri azdır ve onlar marjinaldir
bisiklet bize hizmet etmemeli biz ona hizmet etmeliyiz onun dilinden anlamalıyız ona bakmalıyız ve ona saygı göstermeliyiz yaşamda herkesin bir felsefesi olmalı yoksa insan boş gelip boş giden bir küp mü olmalı kafamızın içinde bir et parçası var beyin o bizde bizim içimizde düşünüyor o bizi yönlendiriyor bu işi kaç kişi tersine çevirmiştir acaba evet beynine hakim olma durumu duygularınızı kontrol edebilme yetisi ve yaşamda kuvvetli bir felsefeyede sahip olmak vay anasını bisiklet ve felsefe bence iç içe bireyin kendini tanıması kendini çözümlemesi ve ruhunun aküsü ise bisiklet evet ruhumuzu besleyen başka şeylerde olabilir bisiklet sadece bunlardan biri
insan yaşamında insana bu kadar yakın ve dost bir icat varmı bilmiyorum şu bir gerçekki bisiklet kıyamete kadar insanla beraber yürüyecek

rampa hızları
1-apaçi -kudu:boese157: :boese157: ---rampa hızı --9.8 (18 km durmadan çıkmıştır)
2-bülent bayer :boese157: :boese157: ---rampa hızı--13.5 (18 km durmadan çıkmıştır)
3- kerem rampa hızı -7.1:boese157: :boese157:
21 km durmadan çıkmıştır

kartepe bizim antraman ve aynı zamanda rampa hızlarımızı etüd edeceğimiz yerdir biz sadece kendimizle yarışıyoruz olay budur
kendi limitlerimizi kontrol etmesini öğreniyoruz
bu sonuçlar mtb ile alınmıştır

21 km lik rampanın başlangıcında herkes km saatlerini resetliyor evet herkesin derecesi kutlu olsun katılımda bulunan pedalşörlerin performansları hepsinin iyi çok iyi dereceler çıkacak ben en sonuncu olabilirim gençlerin önü açılmalı bizim gibi fosil yaşlıların defterleri kapanmalı yağmur olabilir asla o kil sizi yıldırmasın baktınız gidemiyorsunuz elinizle ittirerek gidin ama zannetmiyorum
7 km lik offroad yolun aşırı çamur olacağını otelin solundan giden yol esas orası kötü hemır bile gidemez orda

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif darub ağır antramandır
darubun en baba vede en ağır turları
1-25 mart kurtdoğmuş - bıçkıdere :boese157:
2-15 nisan bir günde şile -206 km :boese157:
3-19 nisan erikli :boese157:
4-1 mayıs kurtdoğmuş -bıçkıdere kurtdoğmuş :boese157:
5-10 mayıs kartepe :boese157:
6- 19 mayıs polinezköy :boese157:
7-31 mayıs kurtdoğmuş offroad antraman :boese157:
8-14 haziran erikli :boese157:
9-21 haziran soğuksu :boese157:
10-28 haziran su düşen
11-5 temmuz kartepe
12- 12 temmuz çene dağı

evet darub zoru sever ispatı yukardadır
darub-team:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

darubun ağır pedalşörleri-marmara grubu

1-kudu
2-hasan onbaşı
3-sado
4-kaşif

evet istatistikler bunu gösteriyor bu arkadaşlarım çok fazla terlemişlerdir ve ağır turlarda benle beraber olmuşlardır kendilerine teşekkürü bir borç bilirim kerem tek başına kartepeyi devirmiştir
kendisine tekrar teşekkür ederim kerem ferdi çalışmalarına devam etmeli
cagan sınıfta kalmıştır hüseyin dostum daha yenidir mtb alması şarttır
wural bizi yakala derim bülent bayer uzaktaki dostumuz ise adapazarının en ağır vede en kondüsyonlu bisikletçisidir kendisine teşekkürü bir borç bilirim çalışan kazanır rampa deviren durmadan hep kazanacaktır sizleri kutlarım darub sizinle gurur duymaktadır

kartepe turuna 2 ağustosda yeni gelecek arkadaşlar 1640 a
durmadan çıkılacaktır yalnız yorulan olursa kesin beklesin derim sakın kendinizi yormayın

@naz34

Evet bisiklet baya bir asar gördü ama gider durumda sonucta bende hiç bişey olmadığını yazdım gerekirse başka bir bisiklet bulur gene giderim ..... bu arada sağol önemsediğin için.. zaten bende bişey olsa katılabileceğimi sanmıyorum bu msj beni yargılar gibi olmuş sanki beni yargılamaya hakkın yok bu arada gelirsem grup turuna gösterim ben kadroyu sana ok by...

@Kenan ARPAÇ

her iki dostumuda tanırım
birbirlerini severler birbirlerine karşı herhangi bir
durumları olduğunu zannetmiyorum

kırmızı alarm
https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif kırmızı alarm
2-bülent sadık darubcu
3-sado sadık darubcu
5-kaşif sadık darubcu
8-bora yeni dostumuz
9-şevket yeni dostumuz
10-gökhan yeni dostumuz
12- onur yeni dostumuz
13-reha yeni dostumuz

kontenjan 15 kişiliktir

gidiş .
tren 08.00 de kalkıyor
zirvede yemek için
için teşekkür ederim

darub-team

27 eylül pazar günü

Sibel abla bu yazdıklarına teşekkür ederim ama morelim bozukken yazdıkların bana yardımcı olmuyor,senden ricam yazdıklarımı daha dikkatli okuyarak cevaplar yazmandır. NOT: Yeni uyandığım için öle oldu kırılmanı istemem gençliğime ver :):D

Geri