Scudo Sports

2 Adet Bontrager AW1 Hard-Case Lite Lastik 700x32c (Trek Fx 7.3 üzerinden çıkma)

UtkuSener

Forum Demirbaşı
Tepki
653
Bisiklet
Trek
Bisikleti 30 Mayıs da aldım lastikler 50 km civarında yol yapmıştır yani sıfır ayarında, uzun turlarda kullanmak için başka lastik seti alacağım için satıyorum.
Kauçuk kalitesi son derece yüksektir, yol lastiği olduğu için hafiftir (tanesi 390gr) sert zeminde akıcı bisiklet sürmek için oldukça kaliteli lastiklerdir.
(link)
akıcılığını ve yol tutuşunu anlamak için gelip bisikletimi kullanabilirsiniz, anlaşırsak lastikleri söker veririm.
1 lastikte kırık cam yüzünden patlak oluştu tam anlamıyla sıfır diyemediğim için fiyatını sıfıra göre uygun yazıyorum, yurt dışında tanesi 30 dolardan satılıyor ben çiftine 80tl istiyorum.
Ankara içi elden teslimdir Telefon 05548123687
(link)
(link)
(link)
(link)
Cam kesiğinin olduğu nokta aşağıdaki resimde görünüyor
(link)
(link)

Scudo
32c schwalbe marathon veya 32c continental touring Plus, country Plus ile takas yapabilirim - - - satış güncel 80 TL

(link) tek adet sıfır ürün arka lastik olarak kullanıyorum diğer esini 8000 km sadece iki patlak + 50 ytl ile takas düşünebilirim saygılar

@ercan günes

öneriniz çift lastik fakat teki ömrünün yarısını çoktan devirmiş :D teklifiniz için teşekkür ederim fakat bana uygun değil.

onerim tek lastikti cift değil belirtiginiz gibi diğeri omrünü yarıladı tek lastigime ilandaki çift lastiginiz + 50 ytl seklindeydi saygı duyarım esen kalın

Günceldir
32c kalınlığındaki tur lastikleri ile takas olur (yurtdışında çifti 60 dolara satılan, sıfıra yakın lastiklerin ederini hesap edip teklif verirseniz sevinirim, nakit fiyatı elden çıkartma amaçlı uygun yazılmıştır)
Nakit 80tl

Günceldir lastikler 200km de
32c kalınlığındaki tur lastikleri ile takas olur (yurtdışında çifti 60 dolara satılan, sıfıra yakın lastiklerin ederini hesap edip teklif verirseniz sevinirim, nakit fiyatı elden çıkartma amaçlı uygun yazılmıştır)
Nakit 80tl / Ankara içi elden teslim şehir dışı kargoyu alıcı ödemek koşuluyla yollayabilirim

lastikler bisiklet üzerinden sökülmüştür, takasa gerek kalmadığı için sadece nakit satış yapıyorum

nakit 70tl ankara içi elden teslim, kargo ücretini alıcı ödemek koşuluyla kargo gönderilir.

Merhaba bana rezerve edermisiniz?Ne zaman ve nerede teslim alabilirim.542.5913652

Lastikler Burhan Çetin'e satılmıştır, kazasız belasız eskitmesini dilerim
Bisiklet Forum sayfasına aracı olduğu için teşekkürler.

Geri