UtkuSener
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 653
- Bisiklet
- Trek
Bisikleti 30 Mayıs da aldım lastikler 50 km civarında yol yapmıştır yani sıfır ayarında, uzun turlarda kullanmak için başka lastik seti alacağım için satıyorum.
Kauçuk kalitesi son derece yüksektir, yol lastiği olduğu için hafiftir (tanesi 390gr) sert zeminde akıcı bisiklet sürmek için oldukça kaliteli lastiklerdir.
(link)
akıcılığını ve yol tutuşunu anlamak için gelip bisikletimi kullanabilirsiniz, anlaşırsak lastikleri söker veririm.
1 lastikte kırık cam yüzünden patlak oluştu tam anlamıyla sıfır diyemediğim için fiyatını sıfıra göre uygun yazıyorum, yurt dışında tanesi 30 dolardan satılıyor ben çiftine 80tl istiyorum.
Ankara içi elden teslimdir Telefon 05548123687
(link)
(link)
(link)
(link)
Cam kesiğinin olduğu nokta aşağıdaki resimde görünüyor
(link)
(link)
Kauçuk kalitesi son derece yüksektir, yol lastiği olduğu için hafiftir (tanesi 390gr) sert zeminde akıcı bisiklet sürmek için oldukça kaliteli lastiklerdir.
(link)
akıcılığını ve yol tutuşunu anlamak için gelip bisikletimi kullanabilirsiniz, anlaşırsak lastikleri söker veririm.
1 lastikte kırık cam yüzünden patlak oluştu tam anlamıyla sıfır diyemediğim için fiyatını sıfıra göre uygun yazıyorum, yurt dışında tanesi 30 dolardan satılıyor ben çiftine 80tl istiyorum.
Ankara içi elden teslimdir Telefon 05548123687
(link)
(link)
(link)
(link)
Cam kesiğinin olduğu nokta aşağıdaki resimde görünüyor
(link)
(link)