Benim de eskiden yarıştığım bisiklet Giant xtc'di. Hala duruyor terasta, emekliye ayrıldı kendisi O da 10.1 kgdı. Bu sebeple de ayrı bi ilgi duydum bu bisikelte, tekrar hayırlı olsun.
Sana bi' şey söyliyim mi resim çekmek için tam mekanını bulmuşsun canavarı bir yerine on göstermiş
Tabii bisiklette hakkını veriyor güzel günlerde kazasız belasız kullanmak dileğiyle
@Mert Bağcılar
Ben de üniversitede iken bununla bir çok yarış koştum ama artık mezun olduğum için yarışlara katılma fırsatım olmuyor.Yarışta giant başkadır
@Strelok
Teşekkür ederim.Aslında mekanı özellikle seçmedim.Apartmanın çatısı
@A. Harun
Gram hesabı yapmadım fakat şuan bisikletimin üstündekiler en hafif alüminyum parçalar.Karbonları ile değiştirsem sanırım max 150 gr daha hafifler.150 gr için servet harcamaya gerek yok.Aynı ağırlık atımını jantları değiştirerek de yakalayabilirim.Siz eğer bu parçaları değiştirip bisikleti hafifletmeye çalışıyorsanız size tavsiyem en son bu işe kalkmanız.Ağırlığın atıldığı asıl parçaların(kadro maşa jant)değişimi öncelikli olmalı.
Nazara mı geldik neArka göbeği flibber sorunu yüzünden değiştirdim.Novatech d722sb modelini taktım.Böylece bisiklet 100 gr daha hafifledi.
https://i.hizliresim.com/E57nOz.jpg
Zinciri kısaltmıştım sanırım doğru takamamışım yokuşu çıkarken koptuYeni zincir almak zorunda kaldım.
Bu kez aktarıcı çok gerilmesin diye 2 bakla fazladan taktım.
https://i.hizliresim.com/D4LVGo.jpg
1X10 kullanan arkadaşlara sorum zincirin gerginliği suan nasıl?
Bir de arazide 36t arka dişli bazen yeterli olmuyor.
(link) bunu alsam kullanışlı olur mu yoksa yerine (link) bunu alıp aynakolu küçültmek daha mı mantıklı olur?
Kadro ve masa ikinci el kalan tum parcalar sifir alinip toplandi.her parcasina kefilim.4000tl istiyorum.yaninda 2x10 haliyle kullandigim x9 vites kolu x7 on aktarici ve 26-39t sram aynakol dislisini de vericem
@Byrm Wolf tooth almak zorunda değilsiniz daha uygun fiyata başka markalar da üretiyor. Aynakolunuz 120 bcd mi yoksa 104 bcd mi ona dikkat edin.
(link)
@Byrm Sram aynakollar 120 bcd zaten tamamdır. Sizin makine de ateş ediyor maşallah. Uyum sağlamadıysa wolf toothun kendi sitesinden sipariş verin hocam.