webwebi
Üye
- Tepki
- 9
- İsim
- HALİL AYDIN
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba, foruma yeni üye oldum. Bisiklet sürme hevesine düştüm. 1995 yılında almış olduğum bisikletim var. üzerindeki pedal hariç herşey orjinal. Hiç bir darbesi yok ufak tefek çizikler var.
Bisikletimle ilgili sıkıntılar. vites değiştirirken yada sürerken vites kendi kendine değişiyor. oturak rahatsız frenler iyice sertleşmiş bastıkça epey bi ses çıkıyor mahalleyi inletir.(bu ufak sorun da).
Birde bisiklet epey ağır. Bunlar acemice sıkıntılar. size asıl sormak istediğim. üzerlerindeki vites takımlarını sizin önereceğiniz ile değiştirsek göbekteki ve arka tekerdeki dişlileri de değiştirmek gerekir mi?
Yani siz ustalarım hangi parçalarını hangileri ile değiştirmeliyim?
birde buna yapacağım masraf yerine yeni bir bisiklet mi almalıyım?
şehir içi ve hobi amaçlı süreceğim.
saygılar hakkınızı helal edin .

Bisikletimle ilgili sıkıntılar. vites değiştirirken yada sürerken vites kendi kendine değişiyor. oturak rahatsız frenler iyice sertleşmiş bastıkça epey bi ses çıkıyor mahalleyi inletir.(bu ufak sorun da).
Birde bisiklet epey ağır. Bunlar acemice sıkıntılar. size asıl sormak istediğim. üzerlerindeki vites takımlarını sizin önereceğiniz ile değiştirsek göbekteki ve arka tekerdeki dişlileri de değiştirmek gerekir mi?
Yani siz ustalarım hangi parçalarını hangileri ile değiştirmeliyim?
birde buna yapacağım masraf yerine yeni bir bisiklet mi almalıyım?
şehir içi ve hobi amaçlı süreceğim.
saygılar hakkınızı helal edin .