Scudo Sports

1989 Bianchi çok şükür sonunda bitti. (1989 Bianchi'nin profesyonel bir şekilde...)

@FatihC.

@QEXEC

@myurtgezer

@vebag
Begendiginiz icin ve iyi dilekleriniz icin tesekkürler. :)

@Şafak Başlar
Tesekkürler....:) Bu renk aslinda yesil ve celeste olarak adlandiriliyor. ;)

@erendiz çetiner
Tesekkürler evet cok güzel bir mavi.... ;)

Scudo
İşte sevgi, aşk budur :) Başkada birşey diyemem.

Cok guzel olmus bendede buna benzer bi bisiklet var .Sizin yaptiginiz gibi yapmak istiyorum ama bu konuda bayagi acemiyim bakalim Turkiyede yapabilecekmiyiz.Ama tiyo veriyim yildizli alman sirketinde teknisyen olarak calisiyorum .1431210229521.jpg

@Murat Cömez abi ellerine sağlık toplam maaliyet ne kadar tuttu ve boya olsun kumlama olsun nikelaj olsun nerede yapıldı ?

Fevkalade bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık.

Muhteşem olmuş ya. Elinize sağlık. Emek budur işte. İşçilik budur.

@Osman Tuğrul

@Alicemalgunduz

@xxkowboyxx

Tesekküerler arkadaslar, begendiginize inanin cok sevinmdim. Allah daha iyilerini sizlere insallah nasip eder.

@iLKER DOĞAÇ
Insallah yapa bilecegin bir yer bulur ve daha iyilerini yaparsin.

@ÖmerFarukŞ
Tesekkürler Ömer,
tüm islemler Almanyada degsik sirketlerde yapildi ve toplam maliyeti 800€ civarinda tutdu.

Das finde ich toll :)

Murat bey çok güzel bir çalışma olmuş daha senelerce sıfır gibi kullanılabilir.Emeğinize sağlık bu güzel paylaşım için de teşekkürler. Yalnız before after diye gösterdiğiniz resimlerde arka aktarıcı ve aynakol sıfır mı takıldı bir şekilde eskisi restore edilerek mi o hale geldi onu tam anlayamadım.

@erphan
Danke Erphan,
"du bist ein toller Mensch" bleib immer so wie du bist.;)

@jaks39
Begendiginiz icin ben size tesekkür ederim Ilker bey.
Bu bisikletin üzerinde ruble, zincir, furjtakimi, ortagöbek ve fren/vites kablolari haric hic bir yeni parca yok. Befor and after resimlerdeki parcalar önceki ve restore sonrasi, yani hepsi ayni parcalar. Sele borusu, ön aktarici, gidon ve gidon bogazida ayni o sekilde restore edildi.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez Hocam seviye seviye bisiklet tamir/bakımı online eğitim videoları falan hazırlasanız da feyz alsak :) Çok güzel olmuş, elinize sağlık.

@Murat Cömez

vielen dank :)

Şu emeklere cidden hasta oluyorum ya mukemmel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık , gule gule kullanın kazasız belasız inşallah :)

@Murat Cömez Çok keyifle okudum. Zaten klasik eski model bisikletlere bayılıyorum. Bir de işin işine modifiye /restorasyon da girince daha bir keyifli oluyor. Elinize sağlık :)

@firatatalay34

@evrim bilgen

Tesekkürler Arkadaslar, begendiginize memnun odum. :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Murat bey 2 3 aydır nasıl bisiklet alsam ne alsam diye gezinirken sizin klasik şahesere rastladım kelimenin tek anlamıyla mükemmel ve aşık oldum.Bugün gidim haftalarca araştırdıktan sonra kendime kalhoff marka alman üretimi bir yol bisikleti aldım konumu açar isem yardımlarınızı bekliyorum:)

Dosyalar

• 20150517_224345.jpg
    20150517_224345.jpg
    93,8 KB · Okunma: 58
  • Beğen
Tepkiler: h.erarslan86
Elinize saglik, cok basarili bir calisma olmus. Ebay'in Avrupa sitelerine girip ikinci el eski bisikletleri kovalayasim geldi. :) Ama hicbiri "eski bir dost"u canlandirmak gibi olmaz elbet.

@saeros
Yeni bisikletiniz hayirli olsun, klasikler sinifina girmesede cok eski bir markadir kalkhoff. Insallah en kisa zamanda yeni konunuzu acasiniz, tabiki elimden geldigince size yardimci olmaya calisirim. Herhangi bir yardima ihtiyaciniz olursa özeldendede yazabilirsiniz.

@kubilayrd
Bgendiginiz icin tesekkürler, eger hakiki bir klasige denk gelirseniz oda restore süresinde ve devaminda size zevk verecektir buna emin olun. Eski dostu canlandirmak tabiki en zevklisi olur.
Gecende Fuji bisikletimle bir kaza gecirmistim ve inanin o an fujiye acimadim ama aklimdan bianchim olsaydi herhalde aglardim diye düsünceler gecti aklimdan. Bu bisikletimin yanina birisi yaklasinca esim bile aman o bisiklete dokunmayin sakindik, birsey olursa murat bizi keser diyor. :koptum:

Çok güzel olmuş. Böyle klasikleri görünce çok imreniyorum.

Geri