Scudo Sports

1980 senelerinden Alan Fixed Gear'ım

Scudo
İnanılmaz güzel bir bisiklet, tamami ile cezbedici emeğinizin karşılığını veren üstüne yorum yapmayı gereksiz kılacak bir makine,
Tebrik ederim teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Burçak Erbil
tarihten kopup gelmiş parıl parıl parlıyor sanki çok güzelmiş kazasız belasız sürüşler ayrıca ağırlığıda çok iyiymiş iyi pedallar :D

• Beğen
Çok güzel bir bisiklet meydana gelmiş emeğinize sağlık , nasıl bir işçiliktir anlamadım bravo valla :D

• Beğen
harikalar ötesi,hem geçmiş hemde şimdiki zaman bir arada tarihleri buluşturmuşsunuz,bunuda tarih yazsın.bisikleti salona koydunuz seyrediyorsunuzdur sanırım.tebrik ederim çok güzel bir işcilik cıkarmışsınız.helal olsun.toplama olmasına ragmen sanki tek orjinal fabrika yapımı gibi duruyor.bravo diyorum size.işte emsalsiz demek bu oluyormuş.

• Beğen
@lizardking

Doğrudan maliyeti vermeyeyim, ancak üst düzey sıfır bir bisiklet alabilecek kadar masraf yaptım.. Bu bisikletin ebay'de ederi ise gerçekçi bir yaklaşımla 1000$ kadar; daha iyimser bir yaklaşımla 1500'lere yaklaşabilir. Benim yaptığım masraf tabii ki bundan daha fazla, üstüne bir de el emeği var; ama her ne kadar zorluklar olsa da bu işin asıl zevkli kısmı ;)

Gerçekten göz kamaştıran, rüyaları süsleyecek bir velespit. Herkesin sahip olmak isteyeceği türden bişey..

• Beğen
beninmle aynı yıldamı doğmuş.hangi ay belki bu sene doğum gününü beraber kutlarız :) bisikletiniz tam genclik dönemlerini yaşıyor cok sade şık bisiklet güle güle kullanın.

• Beğen
bu frene nasıl basıyosun onu çözemedim ama bisiklet o kadar güzelki binmeye kıyamaz insan

@Infra

Hem sağ, hem sol elle ön fren sıkılabiliyor. Enteresan bir parça ama frenleme gücü çok fazla değil.

Geri