Scudo Sports

1980 senelerinden Alan Fixed Gear'ım

Hiç abartmıyorum şimdiye kadar gördüğüm fixed gear'ların en güzeli. Bana 1950'li 1960'lı yılların ingiliz roadsterlerini hatırlattı, sade ve şık.

• Beğen
Tepkiler: Burçak Erbil
Scudo
Bitmesini merakla bekliyordum, gerçekten çok hoş olmuş. Bu makineyi yakından görmeyi çok isterim.

• Beğen
Gördüğüm en güzel single speed.Gerçekten etkileyici sadeliği ve güzelliği var. 29 yıl oldukça uzun zaman,bu güzelliğini daha çok koruması dileğiyle..Güle güle kullanın..

• Beğen
Mühendislik,uyum,estetik akla gelebilecek her açıdan, her kategoride saygı duyulacak bir çalışma..Kutluyorum..Ve bizim ülkemizde de sizin gibi insanların olmasından gurur duyuyorum..

• Beğen
gerçekten harika:) tüm uğraşlara değmiş çok güzel olmuz ellerinize emeğinize sağlık :) bol pedallar diicem ama sanki az pedal çevirseniz daha iyi olur böle kalsın hep:)

• Beğen
Şu ana kadar gerçekten beğendiğim, çok nadir 2-3 bisikletten bir tanesi! Normalde böyle bisiklet resimlerine duygu ve düşüncelerimi yazmam. Ama zerafeti, inceliği, estetiği ve rengi hatta ahengi ve uyumu beni çok etkiledi. İnşallah Rabbim bana da en az bunun kadar güzel bir bisikleti ve ona uzun zaman binebilmeyi nasib eder. Allah sizin bisikletinizi de nazardan, kazadan ve belalardan korusun. Güle güle kullanın!

• Beğen
@S. YILDIRIM

Evet, fotoğraftan görenler öyle diyor, ama tekerler standart 700c. Sanıyorum kadro çok küçük olduğundan öyle görünüyor. ;)

Geri