@LordOfDucks
Selam bugra,
öncelikle bisikletlerimi begendigin icin tesekkürler.
Yalniz para ve varlik konulari lutfen forumda ve yorumlarda anilmasin, ben böyle seylere karsiyim.
Varliklida olasam fakirde olsam sonucta hepimiz insaniz. Birseyleri olan kisi hemen varlikli olmuyor, sadece alinteri ile kazaniyorsan o parayi dogru kullandigin ve ayagini yorganina göre uzattigin zaman her istedigini alabilirsin. Maksat parayi dogru kullanmak.
Simdi ben sana alinteri ile kazadigin para dedimya, eminimki benim serefsiz düsmanlarim gelir ve laflarini söylerler. Nede olsa ben n.... d......yim.
Merhabalar, çok güzel olacağa benziyor.Gündelik hayatta falan kullanmayımı,satmayımı yoksa evin bir köşesinde dekor olarak kullanmayımı düşünüyorsunuz?
Bu bisiklet bence duvar için ancak arada bir klasik koleksiyonlar ile tur yapan koleksiyonerler gibi @Murat Cömez de sürer her halde. Sürermisin Murat abi?
Alancik sonunda boyandi, ana boya beyaz olmak sartiyla günesin üzerine vurma sekline göre boya mor, pepmpe ve mavi tona dönüyor. Boyanin türkce ismini bilmiyorum almancasi perlmutt weiß (inci beayazi) olyor.
@Murat Cömez bir mesajda eloksal olucagini belirtmistiniz bu eloksal mi degilse nasil bir boya yaptirdiniz?Bisikletin orjinalinde bu renk mevcutmu acaba ve bir ara alan carbonio kullanmistim ondada esneme sorunu mevcuttu kronik alan hatasi sanirim
@Murat Cömez abi sen şuna yanıyor desene... bu boyayı çok merak ediyordum bisiklette nasıl durur diye, sonunda uzmanından görmüş olacağım...tebrikler,kolaylıklar dilerim...