Scudo Sports

1979 Orijinal "ALAN" Restorasyonu..

Abi bisikletlerin çok güzel.Varlıklısın sanırım.Allah durumlarını daha da iyi etsin de biz de senin şahane çalışmalarını sık sık görelim.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Scudo
@LordOfDucks
Selam bugra,
öncelikle bisikletlerimi begendigin icin tesekkürler.
Yalniz para ve varlik konulari lutfen forumda ve yorumlarda anilmasin, ben böyle seylere karsiyim.
Varliklida olasam fakirde olsam sonucta hepimiz insaniz. Birseyleri olan kisi hemen varlikli olmuyor, sadece alinteri ile kazaniyorsan o parayi dogru kullandigin ve ayagini yorganina göre uzattigin zaman her istedigini alabilirsin. Maksat parayi dogru kullanmak.

Simdi ben sana alinteri ile kazadigin para dedimya, eminimki benim serefsiz düsmanlarim gelir ve laflarini söylerler. Nede olsa ben n.... d......yim.:D

Calismalarda basarilar. Bekleyip gorelim :)

@Murat Cömez Anladım abi.Ayrıca forumda okuduğum kadarıyla gayet iyi bir insansınız.Size biri niçin düşman olur anlamıyorum.
İyi günler dilerim.

@ERDİNÇ DURAN
Tesekkürler, sizin konularinizida izliyorum. Sizin elinizede saglik.:harika:

@Ahsen Okyay
Tesekkürler, insallah beklemenize deger.:)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Abi gene güzel bir çalışma :)

murat abi bende 2 seme kulandım alan marka bisklet,hocam hiç kulanıdızmı bilmiyorum ama bildğiniz lastik gibi esniyor kadro haberiniz olsun :)

@okkesmutlu
Ökkes ben kullanmadigim icin bilmiyorum ama okadarda esneyecegini sanmiyorum. Yinede uyardigin icin tesekkürler.:harika:

Merhabalar, çok güzel olacağa benziyor:).Gündelik hayatta falan kullanmayımı,satmayımı yoksa evin bir köşesinde dekor olarak kullanmayımı düşünüyorsunuz?

Bu bisiklet bence duvar için ancak arada bir klasik koleksiyonlar ile tur yapan koleksiyonerler gibi @Murat Cömez de sürer her halde. Sürermisin Murat abi? :D

@SerkanH
Evet güzel havalarda hafta sonlari kisa sürüsler yaparim.:D

@TolgaU
Tolga, srekan kardesimizin dedigi gibi koleksiyonuma dahil etmek üzere duvarda yerini dekor olarak alacak.:)

Alancik sonunda boyandi, ana boya beyaz olmak sartiyla günesin üzerine vurma sekline göre boya mor, pepmpe ve mavi tona dönüyor. Boyanin türkce ismini bilmiyorum almancasi perlmutt weiß (inci beayazi) olyor.:hrkbuya:

IMG-20151119-WA0000.jpg

@Murat Cömez bir mesajda eloksal olucagini belirtmistiniz bu eloksal mi degilse nasil bir boya yaptirdiniz?Bisikletin orjinalinde bu renk mevcutmu acaba ve bir ara alan carbonio kullanmistim ondada esneme sorunu mevcuttu kronik alan hatasi sanirim :)

Bir tanecik mi fotoğraf koyuyorsun abi. Çok acımasızca bir davranış. En kısa zamanda açık ALAN'da resimlerini bekliyorum. [emoji2]

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Murat Cömez abi sen şuna yanıyor desene... :) bu boyayı çok merak ediyordum bisiklette nasıl durur diye, sonunda uzmanından görmüş olacağım...tebrikler,kolaylıklar dilerim...

Geri