Demekki @erol denizoglu Arkadasimizinda dedigi gibi, yabana atilacak bir kadro degilmis. Bu tür yorumlar beni bu kadroya bir baska bagliyor.
Yorum icin tesekkürler.
Bugün cok sükür nerdeyse hic bulunmayacak kadar zor bulunan campagnolo sele borusunun 25mm capta olanini buldum, buldum ama adam bulunmuyor diye bana bir fiyat cekti hic sormayin. Mecburen almak zorunda kaldim.
@Murat Cömez Konuyu yeni gördüm, iyi ki de yeni görmüşüm, Ocak ayında görsem şimdiye meraktan ne olurdum bilinmez. Sizin projeler maşallah özene bözene yapıyorsunuz. Elinize sağlık şimdiden iyi çalışmalar dilerim. Sizi tanımıyorum, forumda ki konularda okuyup gördüğüm kadarıyla, fakat sizde ki "HAS" bakış açınıza hayranım. Son halini merakla bekliyorum.
@Murat Cömez abi. Hayırlı olsun. Sele borusu çok ilginç görünüyor. Sorması ayıp kaça aldın?
Sele de çok güzel görünüyor. Brooks seleler gibi görüntüsü. Özellikleri de aynı mı?
@Murat Cömez Abi valla geçen konuştuğumuz gibi bans direkt rehber oluyo Sen hatırlarsın OTTO katalogları vardı 80 lerde Almanya'da Zevkle incelerdik...O tadı veriyor direkt
@big bike
Tesekkürler Kenan. Bu tür calismalarda sabirli olmak gerekiyor, bunlar 1-2 günde olacak isler degil. Kadronun önce restoresini yapacaksin ve sonra sabirla parcalarini bulacacaksin. Sonra ise daha birsürü isi var onlari tamamlayacaksin. Bu isler öyle sprayle boyamaya falan benzemez. En önemlisi restore ettigin kadro restoreya degiyormu onu bileceksin.
@Anonim
Evet Firat, ne güzel günlerdi birdaha gelmez. Otto, Quelle falan vardi ayni bugün bilgisayrda baktigimiz gibi kataloglara bakardik. Ben arasira yine bakiyorum.
@Murat Cömez Abi benim hanseatic marka bisikletim vardı metzeler lastikli, babam otto dab almıştı Quelle unutmuştum ben doğru, sloganı meine quelle idi di mi