@Fatih Sert
Çok teşekkürler Fatih bey, iyi dileklerinizi ileteceğim.
@memre
Haklısınız Emre bey, bu dedikleriniz zaten düşürmüyor mu bisikletçileri yollara?.. Fotoğraflar, ben de çok beğeniyorum onları ve hepsi birer belge değerinde. İyi dilekleriniz memnuniyetle ileteceğim, teşekkürler.
@burcusayın
Keşke tur fotoğraflarında Adana'ya ait birkaç kare olsaydı ve bugün ile karşılaştırabilseydik...
@melek bulut
Çok haklısınız ve çok da güzel olur... Ancak ben amatörce yaptığım söyleşide edindiklerimi derleyerek ancak bu kadarını yapabildim. Eminim işin ustaları çok daha iyisini yapabilirler ve yapmalıdırlar... Öte yandan bildiğim ve izlediğim, Muzaffer Erol Gez hocamın dağcılık öyküsünü anlatan, çok güzel bir kısa metrajlı belgesel de var. Peki, neden bisikletçiliğini ve özellikle bu turunu anlatan bir belgesel olmasın?..
@RECEP İŞLEK
Çok teşekkürler Recep bey, üstadların öyküsünü aktarmaktı bana düşen... İyi dileklerinizi ileteceğim.
@osman yalçın
Osman bey yanlış anlaşılmasın, Kayseri'de yaşamış Muzaffer Erol Gez hocam. Tur Adana, Konya, Ankara ve İstanbul rotasında sürülmüş.
@Yunus YILMAZ
Rica ederim Yunus, ben de baktıkça o günleri yaşamak istediğimi hissediyorum ve bu turu okuduğum için bir bisikletçi olarak kendimi şanslı görüyorum.