Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

Scudo
OnDokuzTemmuzİkiBinDokuz Pazar Kilyos Gezisi

1. Vural
2. Toygar
3. Burakb
4. Görkem
5. Zuhal
6. Recep
9. Gomez
10. Ömer_kt3
11. Cem Ateş
12. Çirkin
13. Mycetin
14. Serdar Özuslu
15. Ali Kerim Çatalkaya
16. McMillerr
17. Tolga Yalçın
18. Orionforever-Kerem
19. Uğur Büyükakman

@Vural UZUN

merhaba
daha önce size mesaj attım ama ulaşıp ulaşmadığından pek emin olamadığım için yeniden deniyorum.benim de artık bir bisikletim var. beşiktaşdayım bazı sabahlar bir başıma saat 5.30 gibi kalkıp 2.köprüye gidip güneşi doğurduktan sonra dönüyorum. bazen bisikletli grupları görüyorum ve çok hoşuma gidiyor.forumu yeni keşfettim.kilyos gezinize katılmayı ne kadar arzu etsemde sizi yavaşlatmaktan korkuyorum.çünkü hem bisikletim kötü hemde ben çok acemiyim.ancak ilerleyen zamanlarda müdaviminiz olacağıma emin olabilirsiniz. en azından tanışmak istedim.selamlar

@refika karataş

Selamlar,
Ne zaman katılmaya hazır hissederseniz bekleriz. Tempomuz çok hızlı değil ve bu turda rampalar çok fazla değil ama bisikletinize ve sürüşe alıştığınız zamanı belirlemek tabii size bağlı. keyifli sürüşler, aramıza hoşgeldiniz.

@tolgayalcin

Selam Tolga. Geziye katılmak isteyen arkadaşlarda aradığımız 4 şart var.

1. Sürekli yeme isteğine sahip olmak,
2. Yesen de doymamak,
3. Bisiklet sürerken arada bir sebepsizce çığlık atmak, bağırmak:)
4. Kask takmak.

Bunun dışında bişiy gerekmiyo. Hadi gel bekliyoruz Pazar günü:)

@Vural UZUN

vural dostum bir organizasyona daha imza attığın için teşekkür ederim bu organizasyonlarının bitmeden kışında devamını isterim bu zevkli bir uğraşı olacak senin için ne kadar istanbulda bu işi ciddiye alacak pedalşörler olursa olay büyüyecek bir sürü bisiklet sever farklı grupların düzenlediği turlarda boy gösterecektir yaklaşık 5 yıldır muntazam sürdürdüğüm grupla birlikte pedal basma
aktivitem şimdi kendi turlarımı organize etme haline dönüştü ne yazıkki istanbul içi tur düzenlemiyorum bunun nedeni trafik derdi birde karbonmonoksit kokuları beni artık delirtiyor daha çok doğa ile iç içe olan bölgeleri seçiyorum
istanbul içi doğa kalmadı artık bu pazar benim içinde denize girin 2 ağustosu
unutma 21 km durmadan çıkılacak zora hazırlan sonunda kendini tanıyamıyacaksın
kudu-

@kudu

Teşekkürler Kudret Abi. Haklısın, hava kirliliği trafik vb kötü İstanbul içinde. Ama şehir içinde grup halinde pedallarken de çevredeki insanların gözlerinin kask takan, taytını, formasını giyip ciddi ve modern şekilde bu sporu yapan bisikletçi görüntüsüne alışmasına katkı yaptığımız ve insanlarda farkındalık yarattığımız için mutlu oluyorum. Yoksa dediğin gibi şehir içinde sürmek akıl işi değil.. Son günlerde dikkat ediyorum de İstanbul'un her tarafında artık kasklı bisikletçiler var:) Umarım bu turlarla ve bu işe gönül veren arkadaş sayımız arttıkça bisiklet yolları vb de yapılır.. Deniz konusuna gelince sen dağa, biz denize:) Emin ol senin için de denizin tadını çıkaracağız. Sen de bizim için dağların temiz havasını çek içine. Umarım hava güzel olur:) 2 Ağustos'a tam gaz hazırlanıyoruz.) O kadar güzel dostluklar kuruluyor ve öyle keyifli zaman geçiriliyor ki haftasonları yetmemeye başladı:)

Anadolu yakası katılımcıları 07.30'da Kadıköyde olacağız. 07.40'da vapur var. (Kadıköydeki Eminönü IDO iskelesi'nin önünde buluşacağız)

Avrupa yakası katılımcıları vapurdan inenleri karşılayacaklardır. Hatta kırmızı halı sermeleri gerekiyo. Vapur tahminen 20 dk sürse, 08.00'de Eminönü İskelesinde olmalılar.

10 dk rötar payı beklenir. 08.10'da hareket edilir.

selamlar arkadaşlar..

Dün gece 01.00 civarı eve dönerken minibüs caddesinden SSK Göztepeye dönen yolda araba bisiklete çarpmıştı.. arabanın ön camı ciddi miktarda içeri göçmüştü.. Yerdeki bisikletin modelinden, cinsinden anladığım kadarıyla kullanan kişinin kaskı yoktu diye tahmin ediyorum.. Bir aracın tam köşeyi dönerken vurduğu bisikletle camının içeri göçmesi aracın kırmızı yanar yanmaz yetişmek için hızlı bir dönüş yaptığı ihtimalini getirdi aklımıza (genelde bu ışıklarda bu yapılır çünkü).. Allah' tan kaza yeri hastaneye yakındı.. olay yerinde polisler vb. vardı.. İnşallah bisikleti kullanan kişinin önemli bir şeyi yoktur..

İnsan bu sahneleri görünce (maalesef) güvenli sürüşün, kaskın, kurallara uygun ve dikkatli kullanımın önemini hatırlıyor.. Arkadaşlar bu kötü vesileyle kaskın ve güvenli sürüşün önemini bir kez daha hatırlatmak istedim.. Olayla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim..

Kazasız sürüşler..

19 Temmuz Pazar Kilyos Gezisi

1. Vural
2. Toygar
3. Burakb
4. Görkem
5. Zuhal
6. Recep
9. Gomez
10. Ömer_kt3
11. Cem Ateş
12. Çirkin
13. Mycetin
14. Serdar Özuslu
15. Ali Kerim Çatalkaya
16. McMillerr
17. Tolga Yalçın
18. Orionforever-Kerem
19. Uğur Büyükakman
20. Tolga Ayla

Anadolu yakası katılımcıları 07.30'da Kadıköyde olacağız. 07.40'da vapur var. (Kadıköydeki Eminönü IDO iskelesi'nin önünde buluşacağız)

Avrupa yakası katılımcıları vapurdan inenleri karşılayacaklardır. Hatta kırmızı halı sermeleri gerekiyo. Vapur tahminen 20 dk sürse, 08.00'de Eminönü İskelesinde olmalılar.

10 dk rötar payı beklenir. 08.10'da hareket edilir.

@G. Akpınar

Görkem hakkatttten ellerine sağlık. Seni kırmızı halıyla karşılayacağımızdan emin olabilirsin. Hatta deve keseceğiz talimat verdim çocuklara:):) Yaaaa bi de bana özelden cep telefonlarınızı atarsanız o gün koordinasyon açısından sıkıntı yaşamayız diyorum:) merak etmeyin gece arayıp sapıklık yapmam:):) "seni bugün bisiklete binerken gördüm, ön dişlide sekme vardı, bir dost" diye işletmem:)

Geri