Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

@YARGISIZ_INFAZ

sen ben gelsemde gelmesemde gıdeceksın herhalde :D

içişleri bakalığından izin alabilirsem geliriim bende ;)

sezonu açarız inşallah

daha ayağımı suya sokamadım be....

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
Scudo
amin cümlemizden yargısız infaz kardeşim pazar günü işim olmazsa gelirim bende ama cumartesi 100 km yol bisikleti binersem iyi bir dinlenme olur bu tur

@G. Akpınar

Evet Görkem'ciğim antrenmandaydım, aranmışım; ama no görünmediği için geri dönemedim.

@çirkin

Grubun hareket noktası Beşiktaş DEĞİL, Sirkeci'dir. Gerekli bilgi aşağıda mesajdaki gibidir:

@Zuhâl

@YARGISIZ_INFAZ

Sizin de yukarıdaki mesajımı okumanızı rica ederim.

@çirkin

Zuhâl'e güvenin, gerisini merak etmeyin. ;)

Evet Arkadaslar Dun Yolu Sasirip Gidemedigimiz Ikeaya Bugun Bir Taksici Sayesinde 6.50 Lira Odeyerek Gittik. Yollari Bilen Insanlara Hayranim Dogrusu. Veeeeeeee Sİzİ Ve Kendİmİ Daha Mutlu Edebİlmek Maksadi İle Gezİmİz İÇİn Mp3 Player, Mİnİ Hoparlor, Dijital Fotograf Makinasi, Hafiza Karti, Body Ve Tayt Aldim, Ayrica İkea'da İsvec KÖfte Yedİm, 15 Adet. Bİr De Soguk İcecek BardaĞi İle Sinirsiz Soguk İcecek İctİm. İctİklerİm: Soda, Sprite, Normal Coca-cola Ve Coca-cola Zero, Evet Hepsini Ben Ictim. O Yetmedİ Ayni Bardakla (cunku Sicak Icecek Kupasi Soguk Icecek Bardagindan Daha Pahali Idi) 3 Bardak Da Cappucİno İctİm, Hatta Bİr De Anneme İÇİrdİm. Bir De Ucgen Biciminde Adini Bilmedigim Tatliden Yedim. Eee Ne De Olsa Ben Bİr Dagyİb Üyesİyİm, Fakat İkeacilar Bunu Bİlemez Bilmeleri De Gerekmez. Ha Bİr De Kokulu Mum Aldim. Bu Ekonomik Krizde 700 Lİrayi 1 Saatte Tuzla Buz Ettİm. Cunku Sİz Buna Degersİnİz. Ben De Degerim.

Gorkem yıne kopardın benı.ozellıkle sız buna degersınız,ben de degerım kısmıyla:-D aldıkların hayırlı olsun.bı de afıyet olsun.ıste DABYİG ruhu budur.doysan da yemek.sureklı yıyıp ıcmeyı dusunmektır:-D su an telefondan baglandım foruma.cuma sabah ordayım.zuhal arkadasımıza fıkırlerı ve yaRdımları ıcın mınnettarız.avrupa yakasına uygun ama anadoludan gelecekler ıcın 7 erken olmaz mı?

@Vural UZUN

Rica ederim, benim için zevk. 7, (daha doğrusu vapur saati olan 6.30) geç bile sayılır aslında. Ne kadar erken gidersek o kadar kolay yer kaparız diyen siz değil miydiniz? ;) Anadolu yakasındakiler biraz uykularından feragat ederlerse mükâfatı büyük olacak.

07:00 ha. Ohannesburg diyorum başka da bişey demiyorum.Kurtköyde oturuyorum. 05:00 te evden çıksam(kalksam değil çıksam) 05:35 de kaynarca,trenle kadıköy 07:00 oluyor.07:10 vapuruna biner geçerim. 08:00 den önce orada olmam imkansız. Az daha yatın ne var ki. Zuhal hanıma güvenelim dedik ama 05:00 - 07:00 nöbetini çakmış bize.:D

Sayın arkadaşlar erken gitmek tabiki avantajlı,uykudan feragat etmekte sorun değil ama 6:30 da üsküdar'da olmak için 05:00 da evden çıkmam gerekiyor,bu mümkün değil.Ya mantıklı bir saat belirleyecez,yada ben gelemeyeceğim.

Ablacım biz hergün zaten 06:45 te ayaktayız. Onda sıkıntı yok. Ama 07:00 yi yakalamak için benim 04:00 te kalkıp 04:30 da evden çıkmam lazım ki. olmaz o işte

Zuhal biz o gün rivaya gitiğimizde vapur davası olmadığı için ve anadolu yakasında oldugumuz icin 5.30 da Uskudarda bulusmustuk degil mi ?

4,30'ta evden cikmistim. 4 te uyanmis kahvaltı etmiştim, hatta ne yediğimi bile hatırlıyorum rafadan yumurta, ekmek ve yoğurt.

Ne diyebilirim ki siz ikinize, Cumartesi gecesi icin çadır vericem size, Üsküdarda kurun, kardeş kardeş kalırsınız cadırda.

Cirkin, Bi insan dolabı açıp kendine göre bişey bulamıyorsa, ne buluyorsa onu yer.

Toygar mekik cekmediğin belli.

Zuhal grubumuzun şu asi iki erkeginden beni kurtar, bi cözüm üret n'olur.

Cirkin, Bi insan dolabı açıp kendine göre bişey bulamıyorsa, ne buluyorsa onu yer.

O saatte kendine göre ne bulmayı umuyodun ben anlamadım ki. Patlıcan musakka mı olaydı orda. Ayrıca o dolaplar sadece yiyeceği saklar,pişirmez. Sen yapmadıkça orda sana göre bişey bulamazsın.

peki soyle bir sey olabilirmi!!! İki grup halinde gidilse, bir grup onden gitse diger grup aynı rota uzerinde gelse, ne bilim arada 30 dakika bir sure farkı var ise cok gecmeden yakalama imkanı olabilir derim.
Ama sahsi gorusum, eger ortak bir saat belirlenebilecek ise uzuk dan gelenler direkt 30 dakika gecikme ile intikal edebiliyorlar ise 8:00 da cikma imkanı iyi olabilir...

Sadece fikir cimnastigi acisindan yazılmıştır.

Geri