Scudo Sports

19 Şubat İstanbul-Belgrad Ormanı XC Yarışı

Scudo
kardan,çamurdan, soğuktan korksak yol bisikletçisi olurduk kaaardeşim :D (bknz fotom)

üzülsekmi sevinsekmi bilmiyorum ama sevindim sanırım... hiç olmazsa istanbulda ki yarışıma yeni bisikletimle katılabilecem ve adanaya kadar daha sıkı hazırlanacaz...

Tamam gördüm yardımcı olan herkese teşekkürler arkadaşlar herkese iyi sürüşler...

Adana çok uzak. O KADAR da ciddi MTB'ci değilim. :D Gelibolu'ya gitmeyi çok istiyorum ama.

Yol bisikletinin de kötülükleri var yahu. :D

ben bunu çok sevdim tebrikler ediyorum....

o foto bence kardan yada çamurdan korkmamanın göstergesi değil bence ön çamurluk takmamamın cezası... :p (aslında u23 3. sünün elite 1. sine laf atması ne kadar uygun düşer bilmiyorum ama...) :D

valla arkadaşlar daha önce de akılsız başın cezasını yüz ve gözler çekti demiştim, ön çamurluk konusunda kesinlikle haklısın duyguncum ama yarışın hava şartları dolayısıyla iptal edilmesi cidden KOMİK. denizçalıda olduğu gibi az tur attırırsın ama yine de yarışı iptal etmezsin bence. ne diim ben ne kadar çamur olursa o kadar keyif alıyorum ama sanırım azınlık kalan bi düşünce bu :D

muamcım olay çamurdan kaynaklanmıyor...
çamur dağ bisikleti için wazgeçilemez 1şey ama hawa sıcaklığı ve hawa koşulları ön planda tutuldu sanırım... karlı zeminde yarışmanında 1 problem yaratcağını zannetmiom...

peki hava soguk diye sen bisikleti evde bırakıp otobusle mı gıdıyosun okuluna duyguncum. bahane ne olursa olsun yarım metre kar olmadıktan sonra, bisiklet sürmek mümkünse,bu nedenler geçerli değildir kanımca. neyse işte, yarış iptal olmuş sonuçta, ne diyim, ben üzüldüm

gerçekten hoş ve gerçek..yürekten katılıyorum abi..

çamurluk takmamanın da ayriyeten büyük zevki var bence..:D (çamurluk kullanmayan biri olaraktan)..(ama tercih meselesi tabii ki)...

benim bisikleti ewde bırakıp otobüsle gitmem için otobüslerin bile gidememesi lazım... biliyorsun... bizi değil daha çok kendilerini düşünüyorlar hakemleri falan..
sen çewircen pedalı ısıncan hakemin d.tü doncak orda... 1de bostancı da falan hiç kar yok da... maslak a nasıl kar yağıyor biliomusun... ben 30 km yol gidiyorum kampüsün içinde tıkanıom... ormanda oraya çok yakın... ulaşım çok büyük problem olur... bence doğru yaptılar... neyse zaten kaçkar son yarışta görüşcez antremanlara başladım :D

bende senin gibi düşünüyordum hatta çamurluk takanlarla dalga bile geçiodum... ama ben günde 60 km yol yapıom okula giderken ve istanbul sokaklarının pisliği malum... yarıştada arka çamurluğumu zaen çıkarıom ama suratımında muammer gibi olmasını istemem hatta o yarışta gözlüğünü çıkardı ama benim gözlük çamur olursa çıkarma imkanım da yok...

"ayazağa" diye boşuna dememişler tabi, istanbulun sibiryası. neyse bir yarış iptal olmuş naapalım, kaçkar a hazırlanalım....

:D O çamur deryasına bu sefer çivili ayakkabılarımı giyerek geleceğim.
Az kalsın foto makinemden oluyordum :D

kompetitif rüzgarlar esiyor yahu burada :D kapışmak iyidir, ben de 30 kilo verip 2 sene antrenman yapayım başlıycam kapışmaya :D

Kapışcam derken apışmayın arkidişler. Bu Muammer denen mahlukla yaz boyunca 2500 km filan pedalladım ben. Çok zaman apıştım ama faideli apışmalar oldu,apışlarım kasla doldu...:vroam:

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
Geri