I ibrahim89 Daimi Üye Kayıt 14 Haziran 2005 Mesaj 203 Tepki 48 Şehir istanbul 19 Şubat 2006 #41 şimdiye kadar onunla en çok pedallayan benim sanırım muam diyince 1 sn. durup düşüncen..sonra bi bakcan muam yok..rahat rahat gitcen yoluna gaz üstüne gaz nolcak bu muam ın hali bööle
şimdiye kadar onunla en çok pedallayan benim sanırım muam diyince 1 sn. durup düşüncen..sonra bi bakcan muam yok..rahat rahat gitcen yoluna gaz üstüne gaz nolcak bu muam ın hali bööle
U Uğur Taşdemir Forum Bağımlısı Kayıt 8 Temmuz 2005 Mesaj 1.023 Tepki 576 Şehir İstanbul 19 Şubat 2006 #42 İbocum O'nun gazı kendinden zaten biliyon ehheee
M muamyildiz Daimi Üye Kayıt 6 Aralık 2004 Mesaj 260 Tepki 382 Şehir İstanbul - Fatih 19 Şubat 2006 #43 yapmayın arkadaşlar ben de bi insanım (bacaklarım hariç ) gaz konusu da metabolizmadan ben naapiim yauuuu!! ama çok çabuk gaza geliom yaaa, biri beni durdursun
yapmayın arkadaşlar ben de bi insanım (bacaklarım hariç ) gaz konusu da metabolizmadan ben naapiim yauuuu!! ama çok çabuk gaza geliom yaaa, biri beni durdursun