Scudo Sports

19 Şubat İstanbul-Belgrad Ormanı XC Yarışı

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
993
Saygıdeğer forum üyeleri, 19 şubatta yani yarın değil haftaya pazar günü sezonun ilk resmi yarışı yapılacak Belgrad Ormanı'nda. Bu konuyla alakalı muhabbete buradan devam edelim.

Ben yarışmasam bile seyirci olarak katılacağım. Gerçi Milli Takım'a seçilmek için bütün yarışlara girmek gerekiyormuş ama :D

Scudo
Ertesi gün sınavım var ama her şeye rağmen sanırım o yarışta sporcu olarak yerimi alacağım... Gerekirse %80e de takılırım farketmez... :) Tayfur'cum hazırlan, fotoğraf makinemi sana vereceğim :D

dur olm belli olmaz benim lisansı yeniletebilirsem katılırım belki ben de. :)

ya aslında bizim okula 5dk mesafede Altunizade'deki büroları okuldan çıkar bir öğle arası gider yeniletirim herhalde.

bilmeyen olmaz ama gene de hatırlatalım 3 antrenman yarışından sonra. 19 ŞUBATTAKİ YARIŞA LİSANLARINIZI YENİLETEREK GETİRMEYİ UNUTMAYIN. 2006 LİSANLARINI GETİRİN.

inş ben pazartesi yenileticem lisansımı lisans yeniletmeye giderken yanınızda foto götürmeyi unutmayın her ihtimale karşı...yarış alanında görüşürüz...

Arkadaşlar..
Biz Yeşil Bisiklet olarak yarışa katılacak arkadaşlara minik bir destek verceğiz. Lisansını gösterenlerin bisikletine ücretsiz olarak bakım ve ayar yapacağız. Gerekecek malzemeler de % 10 indirimli olacak. (Yedek Parça veya aksesuar)
Bisikletine uzun bakım gerektiğini düşünenler erken davranırsa iyi olur. (Bir kaç gün önce bırakmalarında fayda var.)Küçük bakımları aynı gün içinde teslim edebiliriz.
Yarışacaklara başarılar..

bu lisansı nasıl ve nerden alabilriz

altunizade'de ve taksim'de bulunan lisans bürolarından.

yarışın iptal olma söylentileri dolanıyor ortalıkta, aşırı kardan dolayı, dedikodudan ibaret olabilir tabi ama aklınızda bulunsun arkadaşlar

2 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi, sağlık raporunuzu yanınıza alıp Gençli ve Spor İl Müdürlüğü'nün ilgili bürolarına müracaat ediyorsunuz. En fazla bir gün bekleyip lisansınızı alıyorsunuz. Benim bildiğim bir büro Taksim'de Sıra Selviler'den aşağı inerken 100 mt ilerde solda var. Diğeri hakkında bilgi sahibi değilim.

Diğer lisans bürosu Altunizade'de Burhan Felek Spor kompleksinin içerisinde bir binada bulunuyor.

evet arkadaşlaaar, beklenen oldu, mail grubuna gelen iletiyi aynen yapıştıralım. adanaya bileneceğiz artık :(

Hava koşullarını değerlendirerek UCI ve UCI tarafından atanan komiser ile
yapılan görüşmeler sonucunda yarış,

14 Mayıs 2006

Tarihine ertelenmiştir.

Gürol Çaydaş

Dağ Bisikleti Teknik Kurulu Başkanı

ben sevindim, 3 yarış yaptık üstüste hepsi de deli gibi soğukta ve çamurda. alışkın olmadığım için kötü etkiledi beni :D mayısta belki sıcak güzel bir havada yaparız. :)

kar çamur var diye yarış iptal mi olurmuş yaw? bi sonraki yarş sahil yolunda olsa bari:)

ne tatlı olur ya. bir de yol bisikletiyle katılırız :D :p

Ya abiler kızmazsanız ben bir şey soracam bu lisans ne işe yarıyo yani ehliyet gibi bir şeymi bide ben 16 yaşındayım bu lisansı alabilirmiyim herkese şimdiden teşekkürler saygılarımla...

lisansı sende alabilirsin lisans senin resmi olarak bir sporcu olmanı sağlıyo resmi yarışlara katılmanı sağlar...

Ayrıca yarışı erteleyen federasyon diğil uci hakemi yanidünyanın heryerinde karda çamurda yağışlar oluyo hatta bu belgradda yapılandan daha kötüleri geçen sene denizçalıda yapğılan son yarış gibi ama havanında aşırı soğuk olması felan gibi başka etkenlerde vardır ertelenmede...Bu arada lisansı olupta yeniletmek isteyen arkadaşlar lisansı aldıkları GSİm ye 1 adet vesikalık sağlık raporu ve eski lisansıyla gidip lisanslarını yenileyebilirler...

Geri