Scudo Sports

19 Mayıs Pazartesi Bursa-Eskişehir Turu

Ali.K

Forum Bağımlısı
Tepki
471
Merhaba arkadaşlar,19 mayıs pazartesi Bursa'dan Eskişehir'e pedallamayı düşünüyorum.O anki ruh haletime bağlı olarak Ankara'ya devam da edebilirim ancak bu küçük bir ihtimal:)Yanına ekstra malzeme almayı sevmeyen biri olarak Bursa-eskişehir arasındaki benzinlik ve çeşmelerin durumu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.O yoldan defalarca geçtim ama tam hatırlayamadım şimdi.Gelmek isteyen olursa gelebilir,ort çok yüksek olmaz 25-30 arası gider gelir.

Scudo
Ali bu sene yol kenari cesmelerine guvenme derim yagis olmadigi icin pek cogu kurudu ama senin guzergahinda benzinlik de oldukca bol 2 matara ile sorunsuz gelirsin.Ankaraya o ortalama ile devam etmen cok zor Bursa cikisinda ve inegolden sonra saglam ilki 5-10 digeri 15 km lik saglam rampalarin var. bursa merkezden 175 km yazar bu rampalar ile 6-7 saat surer ki birde yemek molasi verirsen 9-10 saat olur geriye Ankara 240 km ayni gun bitirmek cok cok zor haberin olsun.sen yinede cikis saatini ve bozuyuk e girme saatini mesaj atarsan karsilama yapabilirim bende kaza gecirdigim icin Ankara turunu iptal ettim ama bugun hafiften cevirmeye basladim pazartesiye iyice acilirim.

• Beğen
Tepkiler: Ali.K
Eyv abi,zaten Ankara işin fantezisi.Şu anki planım Bursa-Eskişehir,öyle canım çok isterse devam ederim.Sana da geçmiş olsun kazalar bisikletçinin olmazsa olmazı artık yapacak bi şey yok:)Çıktıktan sonra haber ederim,müsait olursan görüşürüz abi.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Sabah kaçta nereden hareket edeceksiniz?Erken saatte çıkarsanız mezitlerin başlangıcına kadar,ruh halim elverirse mezitleri de sizinle pedallamak için size katılabilirim.Bu arada geçmiş olsun Ferhat abi.Pedallamaya başladıgına göre cok ciddi birşey degil.

• Beğen
@Barış TURAN
Şu an için çok net bir planım olduğu söylenemez ama sabah 7 ila 9 arası bir saatte çıkarım herhalde.Hareket noktam da Özlüce civarı veya Kent meydanı olur,pek bilmiyorum Bursa'yı açıkçası.Gelirseniz beklerim.

Susuz kalmazsın sanırım. Mola yerleri var sonuçta. Kaldığın yerlerde de köy filan bulursun belki :)

@Ali.K

Net çıkış saatinizi yola cıkmadan evvel burada paylaşırsanız ben sizi yolda beklerim şehir dışında biryerlerde karşılaşırız.Uludağ düşünüyorum yokuş antrenmanı için ama şu sıra havalar tuhaf,sürprizle karşılasmak istemiyorum.Mezitler yokuşu beni kendime getirir sanırım sezon açılışı için.

Haftasonu bursadayim,uludaga cikalim derseniz hayir demem :) olmadi mezitlerle yetinecegiz

@Ali.K

Önümüzdeki bir iki hafta daha Uludağ'ı ertelemek istiyorum.Hava şartları daha dengeli oldugu bir zaman cıkacagım.

@Barış TURAN

sagolasin Baris sprint antremaninda ayakkabi kilitten kurtuldu Allahtan yeni kalkmistim daha 40-45 ile giderken asfalta yapistik :) sol diz sol kalca sol omuz sol dirsekte 5-10 cm caplarinda yaralar var :) 2 gun hic uyutmadi sonra Allahtan kabuk bagladilar da bugun ciktim dolandim biraz.konuyu cok takip edemiyorum karara baglayinca haber verirsiniz ozelden.Baris sen mezitlerin basina kadar geleceksen zaten geriye 65 km kaliyor geri donmektense eskisehire gelmek daha mantikli otobusle donersin.

@Ferhat Köse

Mezitleri bi yutalım bakarız abi. :)

Akşamüstü turlarken çok çok nadir yaptığım birşeyi yaparak,en sağ şeritte park etmiş bir iki araca yakın geçerken servis şoförünün kapısını hızla açması ile taklabaç oldum.Sağ kolumda hafif kan toplayan bşr sıyrıkla kurtardım.Hemen ardından da şoförün ağzının payını verdim.Aslında kabahatli bendim ama çok sinirlenmiştim.Sag seritte arac park etmişse her zaman hakkım olan orta şeridi(sag serit boşalana kadar)kullanmalıydım.Neyse oldu bir kere.Olan arka vites teline oldu,sadece bir tel lifi tutuyor arttırıcıyı.Ruble arttırıcıyı kullansam da 11 dişte sabit kaldı.Yarın pazar,şansımı deneyip vites teli arayacağım.Buabilirsem hala katılmayı düşünüyorum.

@Barış TURAN

gecmis olsun Baris.evde her zaman bir vites ve fren teli bulundurmakta fayda var hatta uzun turlarda cantaya da konulur.Bu arada bende unutmusum 17-18-19 mayis yani bu 3 gun Eskisehir bisiklet festivali var bugun nobetciyim diye katilamadim yarin eksik yol antremani tamamlamak icin katilmayacagim ama pazartesi mtb ile seyitgazide olabilirim.Hakan Esme abi dahil Turkiyenin dort yanindan arkadaslar geldi. cuma aksami ayak ustu sohbet ettik bazilari ile ama 150-200 bisikletli yazilikaya bolgesini gezmek de fena olmaz :) yinede haberleselim arabayla da size yetisirim seni gormeden de birakmam hani :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Ferhat Köse

Sağol abi,yedekte tek bir tane vardı,onu da geçen ön kopunca kısaltıp kullanmıştım.Bakalım yarın bulabilirsem...Hava da bi tuhaf,kendimi bahane uyduruyor gibi hissediyorum.Gelemesekte gönüller sizinle abi iyi turlar.Kazasız belasız

• Beğen
@Barış TURAN

benim durum da karisik bakalim Alide durum ne :) sabah nobetten nasil cikacagim mechul boyle uykusuz gidersek yarinki antreman olur iptal :).o zaman pazartesi mecbur bana mezitler gozukur belki de inegol koftesi :) ama gonlum bir yandan da diyor o kadar insan eskisehire gelmis git azicik lay lay lom cevir stres at :)

• Beğen
@Ferhat Köse
Abi dediğim gibi buralarda hava biraz acayip,bence hiç riske girme lay lay lom çevir stres at.

• Beğen
@Barış TURAN

bakalim Baris hayirlisi diyelim.seninlede cok oldu gorusmeyeli olmadi bir hafta on gun icinde bir inegol bulusmasi yapariz ayrica.ben simdi kacar :) biraz dinlenmeye calisayim :)

• Beğen
@Ferhat Köse

Bende sıkıntı yok abi,kahvaltıyı yapıp bi Mudanya yapacağım şimdi.Yarın sabah da 8-9 civarı çıkarım inş

@Ali.K

Benim is karisti iste Ali.En guzeli numaram vardi sende bozuyukte bir ara ona gore konusalim eger festivale gitmezsem zaten ben seni arar mezitlerde karsilarim seni beraber doneriz.

Hocam Dönüşü nasıl yapacaksınız. Tur hakkında bilgilendirir misiniz?

Geri