Scudo Sports

18 Mart Şehitlerimizi Anma gezisi

Scudo
@Hakan Eşme

Canım kardeşim seninde benimde yaşadığımız kaza olağan şeyler.Yinede fazla birşey olmadı.Ayrıca senin hafifte olsa yaralanman ve bizleri bekletmemek adına gayretini canıgönülden takdir ediyorum.KEŞAN grubu olarak geçekten sizler tanışıp kaynaşmak kadar güzel birşey olamazdı.Keşke bir kaç gün daha kalsaydınızda pedallamanın ketfini sizlerle daha çok alsaydık.Herşey için sonsuz teşekkürler.

@KAMİL TABAK

Kamil kardeşim sizleri tanımak ,kaynaşmak .,herşeyin ötesinde analatılamaz duygularla ayrılmak zorunda kaldık .İnşallah birgün bir yerde tekrar pedallarız .Her şey için çok teşekkürler.

@cihan aksoy

Canım arkadaşım sizlerin yoğun ilgi ve alakası beni çok duygulandırdı.Ayrıca Murat kardeşimin ve diğer arkadaşlarımın sıcak dostluğu için nedesem azdır iyiki sizlerle tanışmışım herşey için çok ama çok teşekkür ediyorum.En kısa zamanda tekrar sizler beraber olmak umuduyla.

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Sevgili arkadaşım.Yorumların için teşekkürler.Evet ne küfür ne holiganlık ne art niyet işte pedal aşkıbu.Seninde belirttiğin gibi .Yurdun dört bir yanından gelen arkadaşların bisiklet vesilesi bu olsa gerek.

Muammer abicim ellerine sağlık asıl bizler sana böyle anlamlı bir günde gelip bizimle pedalladığın için çok teşekkür ederiz.Seni buradan mutlu bir şekilde gönderdiysek ne mutlu bize.En kısa zamanda tekrar görüşüp pedallamak üzere kendine iyi bak sağlıcakla kal canım abim...

@Gürkan ATAR

Gürkancım asıl ben sizlerle pedallamaktan ve 18 MART BİSİKLET GRUBUNU Tanımaktan büyük keyif aldım.Ayrıca bana göstermiş olduğunuz samimiyet beni müthiş duygulandırdı.İşte pedal dostluğu bu olsa gerek.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum .En kısa zamanda görüşmek dileği ile hepinizi kucaklıyorum.:in: :in: :in:

Sevgili BİSİKLET FORUM dostları:Bu anlamlı turumuzda İÜBİK.ve Ege üniversitesini değerli gençlerine Grup disiplini ve çok iyi organize edilmiş başlarındaki bilinçli Genar ve Özgür kardeşime ayrıca geziye eşlik eden herkase teşekkürlerimi iletiyorum.

@kizak

Sevgili pedalcan Muammer abi gerçekten tanıdığım en pedalcan can dostlardan birisin seni saygıyla taktir ediyorum.Gerek sen ve gerekse Çanakkalede tanıştığım tüm pedalcan dostların gösterdikleri yakınlık bizleri çok memnun etti.Resimlerin ve anlatımın senin gibi gerçek ve doğal olmuş hiç bir abartı olmadan herşey için teşekkürler.

En basta bu guzel antımın ve uslubun ıcın senı yıne yıne yıne tebrık edıyorum canım abıcım.Bu yapmıs oldugunuz cok anlamlı ve duygu yuklu gezı benı ınanılmaz duygulandırdı.Buradayken hepımızı bıraraya getırırdın cok sey ogrendık senden unutulmaz gunlerımız oldu hepımız ıcın BABA oldun herzaman ıyıkı tanısmısız senınle abıcım.Farkettımde oradakı arkadaslarımda en az bızım kadar sevmısler senı kıskandım dogrusu;) Buradan gezıye katılan butun arkadaslarımı kardeslerımı abılerımı anlamlı gezıden dolayı kutluyorum umarım bırdahakı sefere bende aranızda olurum,saygı ve sevgılerımle ellerınden opuyorum abicim.Allaha emanet ol,kalbımızdesın!

Kitap gibi yazmışsın abi maşşallah. Cumartesi sizinle olamasamda fotoğraflarınızla gitmiş kadar oldum. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Tam bir bisiklet kardeşliği yaşattınız bizlere. Keşke hep birlikte olabilsek, Allahtan bisikletforum gibi bir site var da uzakta olsak yine bir olabiliyoruz.

Keşan Grubu abilerimize de ayrıca teşekkür ederim güzel yorumları için. Çok güzel bir Pazar günü geçirdik birlikte. En kötü günlerimiz böyle olsun diyor, çok yakında tekrar görüşmek dileklerimle, saygılarımı sunuyorum.

@haluk akalın

Bende KEŞAN GRUBU olarak sizlerle tanışmak fırsatını yakaladığim için çok mutluyum katılımnız için ayrıca teşekkür :in: :in: :in: ediyorum.

@freerider

Sevgili Bülent kardeşim sevgi,saygı,paylaşımı Eskişehirde sizlerle olduğu gibi18 MART ÇANAKKALE BİSİKLET GRUBU ,KEŞAN BİSİKLET GRUBU,EBİT, İÜBİK Ve diğer katılan arkadaşlarlada yaşadık Buradan ayrıca BİSİKLET FORUM Yöneticilerinede çok teşekkür ediyorum.Böyle güzel seviyeli saygılı insanları bir şemsiye altında topladıkları için.Sende hep kalbimdesin ALLAH herkese buraları gezmek nasip etsin İnşallah seninde aramızda olacağın bir faaliyette buluşmak üzere. :in: :in: :in:

Geri