Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

@ahmet tarık ok

bu turda başkan yok, ferhat dostun planı geçerli ve etabı ,bu etap kağıda yazıldı ve yanımda olacak bir adet telsiz ile enver dost ile irtibatta olacağım ben arkada görevli olacağım bu benim işim arkası koparsa grup anlayışı olmaz birlikte pedallamanın zevkine varacağız mümkünse enver dostu kimse geçmesin etap başladığı zaman bir kağıt kopye enverde olacak onada getireceğim sırasıyle ferhat dost yazdı bu etapları takip ederiz toplam 83 km daha fazlasını yapamayacak arkadaşları düşünerek 83 de kalırız arazinin yokuş durumunu bilmiyorum ama benim görevim rampada geride kalanların gruptan ayrı kalmamasını sağlamak bu nedenle enver dostu arkadan telsizle uyararak rampa bitiminde beklemesini isteyeceğim rampalarda kopmalar olmayacak,,
saat 07.00 de eceabat feribot iskelesinde buluşalım tüm dostlar ile,,,,

Scudo
@enver avcı

geliyoruz dolu dizgin yedi düveli dövmeye,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi Ferhat abinin yaptığı haritada en yüksek eğimi %4 olarak gösteriyordu oda tatlı rampa zaten uzun değildi.Kopma gibi durumlar olmasın diye bende seninle takılırım abi arkalarda :)

@Mehmet_Gürsoylu

lastik patlar arkada ,öndekilerin haberi olmayabilir bu durumu telsizle iletme olayı nitekim bu pazar yardımlaşmalı antreman tarzında yapılan antreman etabında, inişi yaptıktan sonra yolu bilmeyen arkadaşları beklemeye başladım yol sola dönüyordu sapakta bekledim 3 kişi idik gelen yok arkadaşa telefon etmesini söyledim nitekim inişin ta başında lastik patlamış idi ,,,,telsiz pek kullanmıyoruz grup yardımlaşması olan antreman etaplarda ama bu antremanlarda kişi durumunu anlıyor esas ağır etaplarda malesef herkez tek oluyor,,,lastik patladığı zaman kendi değiştiriyor bu nedenle gezi ile antreman birbirinden ayrılır bu çanakkale etapta gezi yapacağız önde sabit enver dostun olması bence önemli çünki lider olmasa bile önde etabı bilen arkadaşın olması lazım arkada görevli olan ise hiç kimseyi geride bırakmayacak öndeki temponun ayarlanması için telsizle uyaracak tahminimce aşırı bi araç trafiği olacağını zannetmem ,,,

arkadaşlar istanbul ekibinin bana uyacağından şüphem yok.ama diğer illerden gelen arkadaşları da bilgilendirme amaçlı bu yazıyı yazma ihtiyacı duydum...şehitliklere yakın mesafede ALENKA REST. diye bir yer buldum.sorumlusu halil bey ile de konuştum...gerekli pazarlık ve menü hazırlığıda yaptım.menü şu şekilde.
mercimek çorba
seçmeli olarak köfte veya balık(balık o yörenin tercihi olan sardalya)
salata
pilav
içecek(ayran veya kola)
tatlı
6 çeşit bence süper ve fiyatı da 10-12 lira en fazla :D ama 10 lira gibi düşünün siz.10 liraya bitiririm ben işi...
çaylarımızıda ikram ederler herhalde...
halil bey doymadım diyene destek benden diye sözde verdi iyi niyetli bir insan.bence herkes beğenir bu menüyü...30 kişi kadar bir sayı kesin katılır dedim...lütfen herkes bu anlamlı turda verdiği sözü tutmaya çalışsın..ferhat dostumuzun başı ne yazıkki ailevi sorunlarından dolayı kalabalık.ama kimse ferhatın gelememe durumu olabileceğinden ferhat yoksa bende yokum demesin.bu tur çanakkale şehitlerimizi anmak için yapılan bir tur.kişiye özel bir tur değil...bunu gözönünde bulundurun lütfen...
dediğim gibi yemek olayında da sıkıntımız ortadan kalktı..ama katılımda bulunacak arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.10 liraya bu yemeği zor buluruz...dağılarak yemek olayını çözmeye çalışmak da sıkıntılara sebep olabilir...benim tercihim sanırım balıkdan yana olacak ama seçmeli yemeği toplandığımızda kararlaştırarak yada kim köfte kim balık yemek istiyorsa gerekli sayıyı halil beye haber vererek gittiğimizde belirterek orada yemek bekleme olayını da kısaltmış olacağız...istanbul ekibi bu menüye onay verir.diğer illerde sıkıntı yapmazsa en geç perşembe günü arayarak halil beye ok vericem... yemek olayınıda çözdükmü turumuz oldukça güzel geçecek.fotoğraf makinalarınızı ve pillerinizi ayarlamayı unutmayın...

Arkadaşlar selamlar,
Bende maltepe/altıntepeden geleceğim,
Enver boş yer var mı ? nasıl gidilecek,
telefon vs. yazarsanız haberleşiriz.

@Kenan Cirak

özel mesaj yolladım kenan....konuşuruz...

Eskişehir ekibi olarak sadece Mehmet ve ben geliyoruz bugün netleştirdik durumu. Tura katılamasa da yardımlarından dolayı Ferhat abiye teşekkürlerimi borç bilirim.
Yemek konusunda Enver bizim için uygundur anlaştığın yer ve fiyat.

@Eser Sevinç

Eser o yardımı ben değil forumdan saygıdeğer bir abimiz yapmıştı, isminin açıklanmasını istemediği için yazamıyorum ama o abimizin destekleridir onlar.Daha önce teşekkür etmiştim sizlerin adına ama buradan yeniden teşekkür ediyorum.

arka sayfalara tekrar bakarak gelecek olan arkadaşların durumu belli oldu ,,,,eceabat buluşma yeri olur, eskişehir ve bursa ve izmir,, diğer illerden mesaj atan olmamış en önemli olan ortak toplanma yeri bu da saat 07.00 de eceabat feribot iskele ferhat dostun önerdiği yer,,,burda tüm dostlar beklenir, gecikmeler olabilir bu arkadaşlar için bence bekleyelim derim harekete 09.00 da geçsek 83 km akşama kadar bitiririz topluca başladığımız yer eceabat feribot iskelesi, gene topluca eceabat feribot iskelede de sonlandırırız bu turda olmaz ise olmazlardan en önemli olanı iç lastiktir ,,,,dağ yollarında iç lastik bulamayız,,,ve tabi güçlü pompa enver dost yemek işinde uzmandır beni bilir ben mıh derim gene yemem çıkınımla gelirim pişmiş aşa su katmam ;) he babam kuru incir yiyeceğim maden suyu içerim yolda bide manav bulursam iki tane muz yerim ,,,,,,,,,,,,,

atılan son mesajlara göre ,,,,
eskişehir den mehmet bey ve eser bey geliyor,,
bursadan ahmet bey, mehmet gürsoylu, ve barış turan gözükmekte,,,
izmir ekibi ise iki arkadaşın durumuna bakmakta o iki kişi gelmez ise ekip gelemeyecek ,,,istanbul ekibi son bi kişi daha dahil olunca ekip herkez hazır yalnız serdar ve bahadır son durumlarını belirten mesaj atmamışlar cumaya var daha 24 saatte onların
durumu belli olur,,

istanbul ekibi,,

1- enver avcı (etiler-beşiktaşa gelecek)
2- kudret kurtcebe (anadolu yakası-beşiktaşa gelecek)
3- sinan aksu (gop-beşiktaşa gelecek)
4- haceli yılmaz(levent-beşiktaşa gelecek)
5- erdal ırmak(alibeyköy-beşiktaşa gelecek)
6- bahadır atılgan(beşiktaşa gelecek)
7- serdar bekel (beşiktaşa gelecek)
8- uzaktr bülent (kartal-beşiktaşa gelecek)
9- cafer adıgüzel (haramidere- e-5 üzerinden katılacak )
10-adem sönmez(yenikapı-beşiktaşa gelecek)
11-eren tublek (bahçelievler-tramvay bisiklet alıyorsa beşiktaşa gelecek.yoksa amür avm önünden alacağız...)
12-emre gözütok(4.levent-beşiktaşa gelecek)
13-........................................

@Kudret Kurtcebe
Merhaba Kudret Abi forumdan bir kaç gün uzak kaldım o yüzden cevap yazamadım o gün bi şekilde son kararlaştırılan yerde olurum ben Enver abiyede bilgi verdim görüşmek üzere....

@serdar bekel

o.k serdar ,,,,

eskişehir den mehmet gürsoylu ve eser bey geliyor,,
bursadan ahmet bey, ve barış turan gözükmekte,,,ve volkan toplam 10 kişi ve tekiirdağ ekibinden islam gölge
izmir ekibi ise iki arkadaşın durumuna bakmakta o iki kişi gelmez ise ekip gelemeyecek ,,,istanbul ekibi , ekip herkez hazır yalnız bahadır son durumunu belirten mesaj atmamış cumaya var daha 24 saatte onunda
durumu belli olur,,koray yılmaz istanbuldan aracı ile geliyor ve nihat da,,,,

istanbul ekibi,,

11-eren tublek (bahçelievler-tramvay bisiklet alıyorsa beşiktaşa gelecek.yoksa amür avm önünden alacağız...)
13-........................................

özelden evren geliyor son halka tamam galba ,,bu arada diğer arkadaş ne olacak enver dost,,,(KENAN DOST)kontenjan aşıyor,,,
evet son üç gün burada olup mesajları takip ederek durumu devam ettirerek ferhat dostuma yardımcı olayım,,,,cuma günü yalnız saat 15.00 de uykuya çekilerek saat 21.00 e kadar uyurum enver bence sende uyu pilot kaptansın,,,,,

ultra hava rüzgar fazla 21 km ,,,,,,,,,,,,,,,

(link)

@Kudret Kurtcebe

Dur abi yanlışlık var :) Eskişehirden Mehmet bey diye biri yok Eskişehirden katılan tek Mehmet var oda benim Mehmet Gürsoylu.Bursadan katılmıyoruz yani Eskişehirden sadece Mehmet Gürsoylu(ben) ve Eser Sevinç katılıyoruz.

kudret baba beni en son evren aradı.yerini alırsa kenanı nihatın araca yollarız olmazsa.onda 2 kişilk yer var.sorun yok.yeterki perşembeye kadar kesin bir şey söylesinler.ikisinede havale bilgilerini verdim.ikiside yatırır biletini alırsa kenanı nihatın araca ekler ödemesini de nihata veririm.orada ben yemeğe katılmak istemiyorum lafını duymak hoş olmaz kudret baba.hep beraber oturup yiyeceğiz yemeğimizi.sen fazla çıkın alma yanına...menümüz yerimiz belli.perşembe günü halil beyi arayıp ok dememe kalıyor iş.herşey tamam..ayrıca istanbul ekibi tam kadro katılıyor.ama diğer illerden gelecek olanlar en azından benim numaramı alıp eceabata geldiklerinde arayıp haber verirlerse iyi olur.gecikme olur aksilik olur.kimse aramazsa 9 gibi hareket eder turumuza başlarız.05334917059
ayrıca telsizi olan varsa getirsin yanında arkadaşlar...ben geçen ay birini kaybettim telsizimin.diğerleri sağlıklı çalışmayabilir.elimde sağlam bir tane var... 4 tane de çalışmayan :D

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
bursa ekibinden volkan ve muhammet arkadaşımız son durumunuz nedir? bilmiyorum.bana 5323466048 nolu telden ulaşmanızı rica ederim.

kudret bey merhaba,
bursa ekibi olarak sayımız 10 kişi civarı.
bursadan cuma gecesi kısmetse 03:00 gibi hrk edeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
telsizler çalışmaz ise durum vahim olur arkada ne olduğu ortaya çıkmaz ,,,valla bir arkadaş getirirse yedek çok iyi olur ,,,,bu yemek için no comment yorum yohtir,,,,,;) en kötü durumda arkadan düdük çalarım ,,,,

@ahmet tarık ok

teşekkür ederim mesajıma ekleme yapayım,,,

eskişehir den mehmet gürsoylu ve eser bey geliyor,,
bursadan ahmet bey, ve barış turan gözükmekte,,,ve volkan toplam 10 kişi ve tekirdağ ekibinden islam gölge
izmir ekibi ise iki arkadaşın durumuna bakmakta o iki kişi gelmez ise ekip gelemeyecek ,,,istanbul ekibi , ekip herkez hazır yalnız bahadır son durumunu belirten mesaj atmamış cumaya var daha 24 saatte onunda
durumu belli olur,,koray yılmaz istanbuldan aracı ile geliyor ve nihat da,,,,

istanbul ekibi,,

13,,,,,,,,,

evet kenan ve evren kesin durumlarını belli ederlerse iyi olur
irtibat eceabat feribot iskelesi,,,saat 07.00 cumartesi enver dostun cebi 05334917059

iki adet telsiz bende tamamdır kudret baba.çalışan bir tane daha buldum ;)

@enver avcı
Enver şu işler bitsin çalışmayanları yolla bana tamir ederek geri göndereyim.Ben halledemesem bile telsiz atölyesi kesin halleder....

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
Geri