Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi boşver bey kısmını, atalım o kısmı da Eser de Mehmet de bize ;)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
Scudo
@ferhat köse

ne diyorsun yaa... süper olur valla.ben ankarada yaşarken iş için aselsanın fabrikasına götürmüştüm bunları...aracı falan yok direk ilk elden üretim yerlerine...ücretsiz yapıp teslim ettiler...ama ne kadar iyi yaptılar sorarsan bilemiyorum yine sıkıntı yaptılar.6 tane telsizim var.geçen ay yeni aldığım telsizlerden bir tanesini turda düşürmüşüm.sonradan farkettim.elimde çalışmayan 4 adet telsiz var.yaparım dersen yollarım valla.neyse bedeli hallederiz.eyvallah ;)

@enver avcı
Sorun değil dostum muhtemelen basit arızalardır lehim kırılması mikrofon yada mandal arızasıdır dediğim gibi ben bir bakarım olmadı telsiz atölyesine rica ederim.Eğer ki parça lazım olmayacaksa her şekilde hallederiz parça lazım olacak derlerse de yine bir şekilde halletmeye çalışırız ben unutmam normal hayata döndüğüm zaman sana haber ederim :) yollarsın.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@enver avcı

bursa dan katılacak arkadaşlar.....
ekli mesajda belirtilen yerdeki menüye katılmam diyen varmı?

Benim için fark etmez ben uyarım....

bursa ekibi arkadaşlarıma seslenmekteyim;
bursa ekibi feyza hn'dan bir teklif geldi; fiyatı uygun bir yer bulunup yada kamp kurulup cumartesi akşamı konaklayalım ve pazar günü dönelim...der.
ne dersiniz??????

(bence iyi bir fikir çünkü fırsat bulunup sürekli şehitliklere ve çanakkaleye gidilemiyor...)

@ahmet tarık ok

Benim için fark etmez ben uyarım :)

benim içinde farketmez ama kamp için gerekli malzeme listesi artmaz mı?

konaklama kamp mı olacak yoksa ücretli bir yerde mi ona karar verilmesi lazım bir an evvel..ve evet çadır,mat ve uyku tulumu girer işin içine eğer kamp atılacaksa..pansiyon gibi bir yer daha mantıklı.

kamp işi olayı dallandırıp budaklandırıcak bence günübirlik olsun.uyamayan çok olur.

umut transporter da yer var seni orda yatırcam ona göre ....su koyvermek yok.....:D

atılan son mesajlara göre ,,,,
eskişehir den mehmet gürsoylu ve eser dost geliyor,,
bursadan ahmet bey, ve barış turan gözükmekte,,,ve volkan toplam 10 kişi ve tekirdağ ekibinden islam gölge
izmir ekibi ise iki arkadaşın durumuna bakmakta o iki kişi gelmez ise ekip gelemeyecek ,,,istanbul ekibi , ekip herkez hazır yalnız bahadır son durumunu belirten mesaj atmamış cumaya var daha 24 saatte onunda
durumu belli olur,,koray yılmaz istanbuldan aracı ile geliyor ve nihat da,,,,

istanbul ekibi,,

1- enver avcı (etiler-beşiktaşa gelecek)
2- kudret kurtcebe (anadolu yakası-beşiktaşa gelecek)
3- sinan aksu (gop-beşiktaşa gelecek)
4- haceli yılmaz(levent-beşiktaşa gelecek)
5- erdal ırmak(alibeyköy-beşiktaşa gelecek)
6- bahadır atılgan(beşiktaşa gelecek)
7- serdar bekel (beşiktaşa gelecek)
8- uzaktr bülent (kartal-beşiktaşa gelecek)
9- cafer adıgüzel (haramidere- e-5 üzerinden katılacak )
10-adem sönmez(yenikapı-beşiktaşa gelecek)
11-eren tublek (bahçelievler-tramvay bisiklet alıyorsa beşiktaşa gelecek.yoksa amür avm önünden alacağız...)
12-emre gözütok(4.levent-beşiktaşa gelecek)
13,,,,,,,,,

evet kenan ve evren kesin durumlarını belli ederlerse iyi olur
irtibat eceabat feribot iskelesi,,,saat 07.00 cumartesi enver dostun cebi 05334917059

şafak 2,,,,

arkadaşlar konaklama fikri güzel ve anlamlı.ama tura 3 gün kala kimse hazırlık yapamaz.ve çadırı matı uyku tulumu ve gerekli ufak tefek ekipmanları ayarlamak nereden baksanız 200-250 lira tutar.bide çadır kurmak için güvenli yer bulmak gerek.bunlara ilave olarak bu malzemeleri taşımak için arka bagaj ve tur heybesi tarzında donanım da gerekli.bunlarla iş 400 liraya kadar çıkar.araçla gidilecekse bazı ekipmanları almak gerekmeyebilir ..ama şuda bi gerçek ki bu teklifin geldiği arkadaşlarda bu ekipmanların hepsi vardır eminim.ama diğer arkadaşlar ne yapacak.yinede karar sizin.moral bozmak yada konaklamalı yapmayın diye söylemedim.sanırım bazı arkadaşların dolaylı yoldan söylemeye çalıştığı şeyi ben biraz açık söyledim...

• Beğen
Tepkiler: ahmet tarık ok
@enver avcı

enver dostum kesinlikle katılıyorum ilave organizasyonun daha önce planlanması gerekiyordu.
ama bizim düşündüğümüz küçük bi organizayon. çadır, uyku tulumu, mat gibi kamp malzemesi olan arkadaşlar malzemeleri getirecekler ve gidilen araç ta kullanılarak kamp kurulması şeklinde. gelen sayısına bakılırsa kimse açıkta kalmıyor. ücretli olarak ta bir yer konaklamak gerekmeyecek. bu anlamda keyifli bir kamp olur diye arkadaşlarımızdan talep geldi. umarım olumlu bulunur.

istanbul ekibi,,

1- enver avcı (etiler-beşiktaşa gelecek)
2- kudret kurtcebe (anadolu yakası-beşiktaşa gelecek)
3- sinan aksu (gop-beşiktaşa gelecek)
4- haceli yılmaz(levent-beşiktaşa gelecek)
5- erdal ırmak(alibeyköy-beşiktaşa gelecek)
6- bahadır atılgan(beşiktaşa gelecek)
7- serdar bekel (beşiktaşa gelecek)
8- uzaktr bülent (kartal-beşiktaşa gelecek)
9- cafer adıgüzel (haramidere- e-5 üzerinden katılacak )
10-adem sönmez(yenikapı-beşiktaşa gelecek)
11-........
12-emre gözütok(4.levent-beşiktaşa gelecek)
13,,,,,,,,,

eren dostumuz işi ile ilgili olarak gelemiyor dostlar.2 kişilik yerimiz var.diğer gelecek olan koray arkadaşımızın arabasına da 2 kişi alabiliriz..cuma gününe kadar havale yapan yerini sağlamlaştırır....

@enver avcı

Benimle gelecek arkadaşımın işi çıkıtğı için gelemiyor, iki kişilik yer için de kimseden ses çıkmadığı için tek başıma araçla gelmek pahallıya patlayacaktı. Ayrıca dizimde pazar günü yaptığım küçük belgrad turundan beri bir karıncalanma/yanma ve ağrı var. Kimsenin başına oralarda bela olmak istemem, arkadaşım gelse sorun olduğunda beraber gruptan ayrılır çaremize bakardık ama göz göre göre milleti oralarda uğraştırmak istemem. Bu sebeple bugün c.tesiye gelemiyorum, üzgünüm...

Sanırım sizin rotanızın tamamını nisan ortasında bir arkadaşımla başbaşa yapacağım...

** Eğer daha önceden iki kişi ben gelirim demiş olsaydı kesin gelir onları yarı yolda bırakmaz ekibe de eskortluk yapardım satış gibi algılanmasın lütfen :/

Selamlar dostlar,
Havaleyi çıkardım Enver, artık benide rahatlıkla istanbul ekibine yazabilirsin,
Cuma gecesi görüşmek üzere,

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Geri