Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

İSTANBUL EKİBİ:

arkadaşlar toplanma yerimiz son yapılan değişiklik ile beşiktaş barbaros hayrettin paşa heykelidir..gece saat 01:00' e kadar üsküdardan motor var beşiktaşa...zaman kazanmak adına ve sağlam bir hazırlık için son gelişme bu şekildedir.herkesin anlayış göstereceğini sanıyorum..lütfen herkes isminin karşısına nerede oturduğunu ve beşiktaşa mı geleceğini yoksa E-5 üzerindemi bekleyeceğini belirtsin..
bu arada bir kişilik yerimiz var hala.nihat kardeşimiz kendi aracı ile yola çıkacak...onun yerine bir kişi gelmek isterse zaman kısıtlı...
1- enver avcı (etiler-beşiktaşa gelecek)
2- kudret kurtcebe (anadolu yakası-beşiktaşa gelecek)
3- nihat yıldır (kendi aracı ile geliyor)
4- haceli yılmaz
5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan
7- serdar bekel
8- uzaktr bülent (kartal-beşiktaşa gelecek)
9- cafer adıgüzel
10-adem sönmez
11-eren tublek
12-emre gözütok
13-sinan aksu(GOP-beşiktaşa gelecek)

Scudo
@nihat yildir

tam buluşma yeri eceabat saat 07.00 olur ,,,feribot iskelesi,,,

@Selahattin Yakalı

o.k ortak buluşma yeri ferhat dostun dediği yer eceabat feribot iskelesi saat 07.00 de

kudret baba sen ayakkabı ne kullanıyorsun.spd yolmu spd mtb mi...ayakların kaç numara..

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi BUrsadan Ahmet ile iletişimdeyim şimdilik sıkıntı yok 3 araba var onlarda katılacak sayıya göre doluşup gelecekler....

@enver avcı

mtb spd enver hocam bontreycır bayağı sağlam çıktı hiç yırtılma olmadı,,,,43 numara,,

selamar arkadaşlar ben levent sanayiden katılcam bende beşiktaşa inerim.......

4- haceli yılmaz(levent-beşiktaşa gelecek)
5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan
7- serdar bekel
9- cafer adıgüzel
10-adem sönmez
11-eren tublek
12-emre gözütok

@enver avcı

Ben yol üzeriden Haramidere Carrefour'un önünden katılıcam e-5 yol kenarından. Gece mi çıkılacak şimdi yola ben de ona göre kendimi ayarlayayım.

evet cafer gece çıkılacak.sabah saatinde bir çok kişi uyanma sıkıntısı çekebileceğinden gece çıkıp acele etmeden basıp gidicez..sabah hazırlanma toplanma derken çanakkaleye vaktinde varamayacağımızdan gece çıkmaya karar verdik...23 mart cumartesi gecesi 1 gibi beşiktaşdan hareket edicez.saat 12 gibi orada olmaya başlayabilir diğer arkadaşlar.ben ve sinan abi 11 gibi orada olacağız.hazırlık yapıp 1de çıkıcaz...zaten geçen ay seninle konuşmuştuk e-5 den geleceksin diye.unuttum kim gelecek diye...ok seni haramidere den alırız...gece hazırlanırsın beşiktaşdan çıkarken haber veririz sana yaklaşınca çıkarsın...bana özelden cebini yolla cafer kaydedeyim

5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan
7- serdar bekel
9- cafer adıgüzel (haramidere- e-5 üzerinden katılacak )
10-adem sönmez
11-eren tublek
12-emre gözütok(4.levent-beşiktaşa gelecek)

slm
bursa ekibi tur akşamı saat 02:00 da izmir yolu nilüfer carrefour yanı eker park ta buluşuyor. 03:00 civarı da hareket edilmesi planlanmakta. eskişehir ekibini bekler beraber devam edebiliriz.

@Mehmet_Gürsoylu

Mehmet kardeşim, yabancılık çekmezsin. :):) Bende Es-Es (<-s <-s) liyim.;) sadece İstanbul'da yaşıyorum. Ailem hala Eskişehir'de. yazın Ferhat ile zamanları denk getirebilseydik sizlerlede tanısacaktık. Artık turda tanışacağız inşallah. Görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
@ahmet tarık ok

Ahmet abi sen bana cuma gece kent meydanında nerde beklememi istediğini söyleyebilir misin?Çarşamba'da bir arkadaşıma uğrayıp senin söylediğin saatte ineceğim istediğin yere...:in:

slm arkadaşlar
dün gece bireysel antreman turunda zinciri kopradım. kopan zincirde arka aktarıcıya dolandı ve kadro kulağını kırdı . umarım işten fırsat bulup tamir edeceğim. yoksa çanakkale de bisiklete binmek yerine koşmak zorunda kalacağım.
herkese sevgiler....

şafak 3 ,,,,,,
saat 11.00 de beşiktaşta iseniz ben o saatte orda olurum enver hocam,saat 10.55 gibi üsküdarda olurum, tam vaktinde beşiktaş barboros meydanına gelirim serdar arkadaş foruma girmiyor belkide vaz geçti ,korkarım eceabatta çok az insan olacağız kalan sağlar bizimdir deyip çanakkale turunu tamamlarız,,,

arkadaşlar bir önerim var;
kimler katılıyor ise tura başkanlık edecek kişiye cep telefonu numaralarımızı, katıldığımız şehir ve kaç yaşındayız gibi bilgileri içeren özel mesaj atalım. malumunuz sayı kalabalık ve yolculuk hali herşey başımıza gelebilir.
svg.syg.

3- sinan aksu (gop-beşiktaşa gelecek)
5- erdal ırmak(alibeyköy-beşiktaşa gelecek)
6- bahadır atılgan(beşiktaşa gelecek)
7- serdar bekel (beşiktaşa gelecek)
9- cafer adıgüzel (haramidere- e-5 üzerinden katılacak )
10-adem sönmez(yenikapı-beşiktaşa gelecek)
11-eren tublek (bahçelievler-tramvay bisiklet alıyorsa beşiktaşa gelecek.yoksa amür avm önünden alacağız...)
12-emre gözütok(4.levent-beşiktaşa gelecek)
13-........................................
buluşma yeri ile ilgili herkes ile haberleşip karar verilmiştir.gece 11 gibi ben ve sinan abi beşiktaşda olacağız..gelenlerin bisikletlerini yerleştirip muhabbet ederek son kişinin de katılmasını bekliycez...
son bir kişilik yer var araçda...tren kalkıyor...son 3 gün beyler....

• Beğen
Tepkiler: sinan aksu
Geri